Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Ovlivnění sat přístroje druhým

monoblok twin-sat přístroj Mascom 2000 HDCI a AB Cryptobox 600HD.Pokud zap.oba dva stroje vše ok i nezávislé přep.Tv stanic ale jakmile vyp.Mascom tak na AB Cryptoboxu mě zamrzne obraz.
Kde hledat chybu ? zkuste rozumně poradit---ještě jsem se s tím nesetkal

papay
Registrace: 12/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Ovlivnění sat přístroje druhým

Zkontroluj si konektory(všechny) nebo "jiný" monoblock twin.Taky může být zemní smyčka(zkus oba dva,ze stejné zásuvky....).Můžeš zkusit prohodit výstupy z twinu a přehodit přijímače mezi sebou.... R^

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

Dík za radu-zkusil jsem "a nic"--tak nevím nevím

papay

Jednou jsem se s tím také setkal a byla špatně nastavená parabola. Zkus přeměřit parabolu, mě to tehdy pomohlo.

VU+ SOLO 4K (2xDVB-S2+ DVB-T2/C HEVC), EDISON OS NINO+ Combo (DVB-S2+ DVB-T2/C HEVC), Toroidal T90 1W-19E-23E, 49" 4K Panasonic.

jkaval
Registrace: 3/2008

papay a co si skusil? Vsetko co napisal Kamil_k4? Najskor vsetko skontroluj, vsetky F-ka atd.., potom prehod prijimace. Idealne odskusaj aj ine LBN. No a moze to byt aj zemna smycka, teda odskusaj oba prijimace z tej istej zasuvky, pripadne odskusaj galvanicky oddelovac (niekde si pozicaj).

Traky
Registrace: 8/2013

díky za rady, Vaše zmiňované rady jsem odzkoušel dá říci všechny včetně výměny monoblok Twin ,akorát tzv zemní smyčku (prohodit) jsem nezkoušel "z důvodu,že to není u mě ale mojí známé"-zítra vyzkouším
dík za rady

papay

papay

konvertor si menil ?

Mirod
Registrace: 1/2006

taky vyměnil,prohazoval koax.

papay

mal som taky problem medzi dvoma AMIKAMI HD ale bol tam obyčajny twin dal som novy a išlo to

Mirod

ešte možu byť zle nastavené disecy 1,2,3,4. v prijimačoch stači ak maš disec 1 dva krat napriklad na 23,5 aj na THOR 1W alebo inde na Hotbrite treba pozrieť oba prijimače

Mirod

Zemní smyčka. Tečka.

Po koaxu se toulá napětí, které vzniká na nulovém nebo zemním vodiči, podle toho, jakým způsobem je elektroinstalace provedena.
1.Oba přijímače nutno napájet ze stejné fáze.
2.Zkontrolovat úbytky na nulovém nebo zemním vodiči, odstranit přechodové odpory.
3. Nemusí být jedno, jak je vidlice přijímače se dvěma vývody (bez zemního) zastrčena do zásuvky. Otočit a vyzkoušet, jsou čtyři kombinace.

Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.

samorost

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra