Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Eurovision Song Contest 2016

Co říkáte na tento ročník festivalu? Mě osobně Itálie zklamala, naopakvelmi ppěkné zpívala Guncikova. Fandil jsem i San Marinu, ake nedostal se do finále.
Pár čísel: tento ročník stál 16mln eur. 4 miliony přispěla Ebu (přes 20 zemi vč CR) a zbytek po cca 2mln zaplatili tzv big5, tedy Německo, Itálie, Francie, Anglie a Španělsko.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Registrace: 8/2015
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Eurovision Song Contest 2016

Myslíš ten festival politické písně? Sledoval sem první semifinále kvůli Gunčikove a včera jen konec po příchodu z hospůdky, protože na to čučela má drahá polovička a co na to říct. Už v semifinále mi bylo jasné, že i kdyby se Gunčíková rozkrajela tak ji to nebude stačit. Jsem opět zhnusen a nechápu co na tom ti lidi vidí. Pokud je to tak sledované, jak se tvrdí. Bouček ten byl taky dost marný. Rv

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

Samozrejme ze je to politika a nikdy nevyhra ten co si to zaslazi ale ten z ktorej krajiny pochazda a su nejake geopoliticke zaujmy

tomko
Registrace: 1/2006

@wladys

To je zajímavé ty jsi ZHNUSEN jak na to někdo vůbec může koukat.A sám jsi koukal na semifinále a konec finále..Že to bylo kvůli české zpěvačce tě neomlouvá to je trapná záminka.
Mě když se něco HNUSÍ tak to jde totálně kolem mě bez povšimnutí.Ani nemám potřebu to komentovat jako ty.
Ty si prostě odporuješ.A příští rok zase na ten HNUS budeš koukat.

pat
Galerie: pat

No tak to víš no, Evropa zažívá těžké časy a logicky se proti sobě staví několik táborů. Velké země vždy budou držet při sobě, protože ve velikosti je síla a malé země se vždy budou cítit mimo mísu. Tak to je i v životě bohužel. Ale Eurosonf nebyl vždy o politice. Až se situace zklidní tak i lidé budou přemýšlet jinak. Nicméně co se týče zpěvu, byla Guncikova jedna z nejlepších.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

Nic nového pod sluncem. Kvalita nebývá vždy tím rozhodujícím kritériem...

rs505
Registrace: 11/2009

Ta soutěž vůbec neni o kvalitě pěveckého projevu. Nejlepší v tom byla podle mě Australanka, ale vyhrát asi neměla:)
Vítězná Ukrajinka nebyla špatná, ale její triumf měl politický podtext.
Gábina působila chladně, šaty jako mlynářka, párkrát jí to včera ujelo, v semifinále byla lepší a politická podpora pochopitelně nula, spíš ještě méně.
Zklamaní byl výkon J.Timberlakeho, ani playback nezvládl.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Možná příští rok, až tam bude nějaká naše zpěvačka, tak si nechá narůst pořádného bíbra, lehce se zahalí do hijabu a text písně bude o útlaku Turků Kurdy, tak by to mělo vyjít! R^ :laughing:

Čím tupější je oko, tím dále sahá dobro!

Paulus
Registrace: 9/2006

Tato soutěž je politicky motivovaná,protože vyhrála ukrajinka písní věnovanou Krymskym tatarům,jdu blejt velebnosti.Nekoukám na tento druh zábavy,informace mám s internetu.

dulin
Registrace: 1/2013

to Pat

Mysli si co chceš. :laughing:

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

Zapomněla se v pisničce zminit o Krymskych tatarech jak kolaborovali s Němci.

miku
Registrace: 10/2007

Hanba pořadatelům Eurovize

za porušování pravidel. Buď je to politická akce nebo není. Jak krásně by třeba Polák zpíval o vyvraždění více než 100 tisíc Poláků ve Lvovské oblasti Banderovci a jejich příznivci.
Katyň s 25 tisíci mrtvými se připomíná a právem, vraždění Banderovců navždy odpuštěno? Vystěhování Tatarů je slabým odvarem jiných zločinů na území dnešní Ukrajiny.

Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.

samorost

"festival politicke pisne" ...... :laughing: :laughing: :laughing: R^ R^ R^

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Bych vám chtěl připomenout, že o vítězství rozhodují diváci, ne eurovize. A teď použijeme logiku: v urovizi je tzv.big5. Jsou to země které se nejvíce podílejí na hlasování (krom jiného). Všechny tyto země jsou silně prokapitalisticke a jsou "západem" Evropy: Anglie, Itálie, Francie, Německo a Španělsko. Je jasné, že diváci těchto zemí mají svůj vlastní úsudek a už z principu nebudou hlasovat pro Rusko. Ano, máte pravdu v tom, že by se měla hodnotit pouze píseň či zpěv, ale je to soutěž a ruku na srdce, i v soutěži jde o sympatie. A mimochodem, Češi hlasovali skoro úplně opačně, než tech big5 zemí. Klasický příklad východ/západ. A o to víc se tyto rozdíly v myšlení východu a západu umocňují onou "uprchlickou krizí". Proto jak jsem psal výše, až se situace zklidní, projeví se to i v Eurovizi.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

je to tak apoliticke ako Nobelova cena posledne desatrocie......ti co maju krv na rukach dostavaju ocenenia. Rv

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

Je to prehliadka nielen piesní, ale aj high-end javiskovej svetelnej, video a zvukovej techniky. Každý rok obdivujem ako sa s obsahom piesní pódiovo vysporiadajú. Z môjho pohľadu technicky naj scéna bola v Dánsku, potom v Rakúsku a teraz v Štokholme. Prenos som pozeral na Erste HD s 5.1 Dolby Digital a bol to zážitok nielen pre oči ale aj uši.

IVOzNR
Registrace: 4/2011

Jak může na to někdo koukat. Od dob abby je to škvár. I Abba to prohlásila. Rv

HiFiOK
Registrace: 12/2006

uršula wurst :8)

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

Dokud nezmění pravidla (50 /50), tak si ti velcí počtem obyvatel posunou toho svého skoro kamkoliv.Nejvíc to bylo vidět na Polsku a Rusku.A co se týká Ukrajiny - tam asi moc zemí mělo dojem,že musí bezpodmínečně té nebohé zemi nějak prospět,zpěv nezpěv.Takže stačilo slyšet Ukraina a už 12 bodů "odborné " poroty putovalo tam.Gunčíková po pěvecké stránce patřila do horní půlky,ale její hlavní handicap má jméno Česká Republika. My winner is.... Love Love - Peace Peace ! :)

jerzy

Eurovision Song Contest 2016

průběžně jsem tam přepínal je to děs a běs a skutečně
hudební žumpa Rv

jona
Registrace: 10/2007

admin by už to vaše táranie mohol uzamknúť

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

guncikova

https://www.youtube.com/watch?v=TR9TPsHWCe8

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

Odhliadnuct od politizacie,pesnicky boli tento rok dobre,mozno zo dve zo tri sa mi nepacili.Ale inac cela sutaz je na vysokej urovni.ESC pozeram uz niekolko rokov,len skoda,ze tie niektore dobre skladby sa nehravaju aj v radiach.Respektivne niekte aj hej,len bohuzial u nas nie ;) :(

Power150
Registrace: 3/2009

Gunča zazpívala velmi pěkně, určitě neudělala ostudu, ale měla podle mě nejnudnější scénu, šaty a možná i píseň, takže v této soutěži kde vyhrávají vousaté baby neměla čím zaujmout, taková nezapamatovatelná... a tím pádem v hlasování lidstva naprosto bez šance... Já jsem to bral jako dobrou podívanou na pódiovou produkci, letos tam byly vesměs kvalitní songy i pěvecké výkony. Samotným "soutěžením" a hlasováním je lepší se vůbec nezabývat... ;)

lance
Registrace: 10/2008

Podobne to bolo aj tu super hit a nič:

https://www.youtube.com/watch?v=n7_rtojNLCI

Dreambox DM 900 UHD 4K Triple tuner 1x DUAL DVB-S2X- 1x DVB-C/T2 - Dreambox DM 7020 HD - od legendárnej nemeckej firmy - Image OpenPLi & OpenATV - 6 x LNB Inverto Black Ultra - TV OLED LG 55B7V

Naaalim
Registrace: 3/2016

No comment!!!!!!!!!!

vlcek
Registrace: 1/2009
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra