![]() |
|
Openbox S3 Mini+HD Wifi Openbox AIRdobry den,mate prosim nekdo zkusenost s propojenim satelitu openbox s3 mini HD s wifi adapterem openbox air,chtel bych toto pouzit na chalupe bez internetu pro sledovani-streamovani na mobilu s operacnim systemem android. dekuji mooc Kaarlos |
Kaarlos
Registrace: 5/2016 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
RE: Openbox S3 Mini+HD Wifi Openbox AIRHmm, Openbox umí pouze data z internetu přijímat a to i pomocí wifi, ne je vysílat pro další zařízení dál , to sis nějak popletl, zkus LTE u svého mobilního operátora. |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
@matchboxxasi moje chyba,bude to nejspis fungovat pouze u nekterych vyrobcu-myslel jsem,ze kdyz to podporuje wifi adapter tak streamovani pujde jako jsem nasel u AB cyptoboxu 650HD:Další obrovskou výhodou je možnost přímého streamování videí do chytrého zařízení, které využívá operační systém Android. Není nic snadnějšího než si stáhnout z obchodu Google Play aplikaci, jež vám dovolí sledovat satelitní vysílání přímo na vašem mobilním zařízení či tabletu![]() |
Kaarlos
![]() |
|
RE: Openbox S3 Mini+HD Wifi Openbox AIRCTRL+C a CTRL+V to ti ale jde dobře :-)), chce to více číst a ujasnit si dojmy a pojmy, ani AB nevytvoří wifi síť, jenom se k připojí ke stávající a pak můžeš streamovat, asi by sis musel na chalupě vytvořit vlastní intranetovou siť s wifi |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
@matchboxx:-) thx - nepotesil jsi mne |
Kaarlos
![]() |
|
![]() |