![]() |
|
Sat prijímače so zvukom DD+ E-AC3Zdravím páni. Chcem Vás poprosiť o radu. Chcem kúpiť nový prijímač,ale musí vedieť spracovať normu zvuku E-AC3, teda DD+. V rôznych e-shopoch na sat prijímače sa to nikde nedozviem, v akej norme je zvuk prijímač schpný spracovať, len o MP3, stereo, lavý,pravý kanál a pod. nezmysly. Mám vybrané z rôznych značiek prijímačov,ale nikde sa tam v popise nepíše o spracovaní zvuku DD+. Dík. |
vw1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 423 |
![]() |
|
RE: Sat prijímače so zvukom DD+ E-AC3Prednostne bude používaný s kartou Skylink a okrem toho ďaľších 28 družíc s motorom. DD+ vysielajú francúzske TV na 5W France 2,4,O, ale F3 je obyčajný zvuk, zaujímavé:) |
vw1
![]() |
|
RE: Sat prijímače so zvukom DD+ E-AC3Ak myslis to iste co ma aj napr. Servus tv, tak by to malo ist na linuxoch,ked to ide na starom VU UNO.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Sat prijímače so zvukom DD+ E-AC3Ja mám Argus miniplus highspeed, na tom DD+ ide, ale na Arive 202e nejde. O linuxovom sat prijímači ani neuvažujem. |
vw1
![]() |
|
RE: Sat prijímače so zvukom DD+ E-AC3na sbazaru je jeden Argus miniplus highspeed k mání... |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
RE: Sat prijímače so zvukom DD+ E-AC3prečo nie linux???![]() ![]() Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,
|
mat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 064 Galerie: mat |
![]() |
|
mat.....protože miluje trabanta |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
Jaký sat. prijímač se zvukom DD+ E-AC3 ?Řešil jsem to hned začátkem dubna, kdy došlo ke změnám na 5W. ARIVA 52E i po přeladění nešel zvuk na France 2,4,O, jak píšeš. Zapojil jsem na zkoušku obyčejné levné AMIKO SPIEL mini co používám na chalupě s ICE kartou Skylink a na tomto "šrotu" je zvuk OK. |
Ládys
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 305 |
![]() |
|
@@vw1rovnaký DD+ zvuk je aj na 13E u polských hudobných TV 4FUN.V pohode na Technisat Technicorder STC, len v obrazovke audio/video ukazuje prenosovú rýchlosť 0kbit/s |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
![]() |