Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Prima Love

U nás se těch SDček jen tak nezbavíme. Zdroj Živě sk. Rv

Skylink + O2TV

kvasnak
Registrace: 3/2009
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Prima Love

tak to nesleduj a oni zmeni pristup.

zzz
Registrace: 1/2006

@zzz

Neříkám, že to sleduji, ale u nás si fakt nemá smysl pořizovat velké placky, když se mazanice budou stále vysílat :fuming:

Skylink + O2TV

kvasnak

ale ma smysl, vysila spousta stanic v HD a tak neni treba SD sledovat.

zzz
Registrace: 1/2006

@zzz

HDčka sice přibývají, ale SDčka stále převažují. Abych mohl na velké placce sledovat jen HDčka, to se mi fakt nevyplatí. Raději středně velikou placku, aby bylo sledovatelné vše.

Skylink + O2TV

kvasnak

Nezlobte se, ale co pořád máte s tím hd? To jste takoví fandové? Anebo cumite na telku celej den? Nevím kolik je vám let,mě je 35,asi nejsem úplně starej, ale asi nepatřím k této nové generaci hi-tech, protože mě je hd, ultra hd úplně ukradený. Přitom mám dva roky starou telku která hd umí a mám i nějakých 13 kanálů v hd, nicméně mě to je úplně fuk jestli cumim na sd nebo hd. Ano, ta kvalita obrazu je o něco lepší,ale pokud nemáte zrovna obrazovku přes celou zeď a díváte se na telku z 2m vzdálenosti tak je to jedno jestli hd nebo sd. Nevím no. Asi jste mega fandové do hd.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Registrace: 8/2015

franck

Toto fórum nemôžeš brať za smerodajné v tomto smere. Tu sme všetci najmúdrejší. Osie..nie všetkého je tu národný špás. Najviac sa mi páčia taký, čo majú telku 80-ku a idú tu niečo vykladať o HD a UHD. Sú tu aj taký, čo nerobia nič iné, len pozerajú bitrate, nechcú veriť asi ani svojim očiam.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

franck

me je 17, mam tv 81cm na ktere i sd vypada jak hd (si myslim) takze nemam duvod si stezovat :)))

onenon
Registrace: 5/2012

@franck

No na sporty je HD k nezaplacení. Takový hokej v SD na 32" 50Hz panelu zrovna ke koukání moc není. Ona se ta hra, od dob analogu, sakra zrychlila, a hledat v SD, kde je puk, je někdy honička.
Jinak máš pravdu, že když je třeba film v HD, tak downconvert do SD, oproti bývalé SD verzi, je výrazně kvalitnější a koukatelný.

konas
Registrace: 12/2014

franck

Jako neznám tvé priority ale třeba sport v SD bych už neustál. ;) Např.SD Fanda a hokej tak ten puk uvidím akorát pokud ho bude mít rozhodčí v ruce a bude detail při vhazování. Rv

hobo
Registrace: 1/2007

Souhlasím s všemi posledními příspěvky. No ono jestli to nebude taky tím, že si někdo tímto tématem zvedá sebevědomí. Někteří jsou až nepříčetni když se baví o hd. :-)

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

No tak ten sport v hd pochopim. Ale dívat se na starý filmy v hd nebo na zprávy to už je fakt moc.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

oneon

Na 80tce úhlopříčce sd skutečně není tragédie i když i na ní rozdíl oproti HDčkům určitě poznáš ;)

Skylink + O2TV

kvasnak

@franck

Hele, my dříve narození, bereme digitál a speciálně HD jako velký pokrok. Oči už tolik neslouží a těch analogových mazanic i s duchy jsme si užili půlku života. A zase ve sportu, když ČT nezbude HD přenosák, tak ten chlupatý fotbal se slitou trávou a ligový hokej, se spoustou rozpitých reklam na ledě je k nekoukání.

konas

Tak pokrok to je. Ale číst každý den témata o hd je už moc.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

Bohužel, měla by to být už dávno samozřejmost. Ale i jedna naše nejmenovaná Tv, vysílající v HD, má dodnes, v hlavním studiu, staré SD kamery!

konas

konas

Plně s tebou souhlasím R^

Skylink + O2TV

kvasnak

@kvasnak

Dík za podporu. Myslím, že diskuze o potřebnosti HD je naprosto bezpředmětná, ale trochu mě chytil řemen. Samozřejmě upscaling SD je zoufalství a šetření na nepravém místě.

konas

@konas

Podle mĕ je nejdůležitější dostatek finančních prostředků na ocenění namáhavé a obĕtavé práce managementu, technické vybavení může počkat...

rs505
Registrace: 11/2009

@rs505

Bohužel, je to jak za dob totality. Dokud nebude zásadní průšvih, tak se nic nehne. A až ten průšvih nastane, tak se vyhodí pár techniků a bude se čekat na další.

konas

Na 80cm je sd ako hd ale na 152cm je to ako sachovnica a zvlast rychle sceny alebo ked pozeram nieco o prirode :D ale slovakov a cechov je prilis malicko na to aby na nas hrabali velke prachy ale takych poliakov je vela a tam sa hrabat da preto je tam tolko aj HD :)))

tondo6
Registrace: 6/2014

@tondo6

Ani na 80 není SD jako HD. Mám ji na chalupě, a chvíli jsem vybíral nějaký levný sat box, aby to hodilo kvalitní obraz.

konas

Na 80cm

ani na té není bohužel SD jako HD a nikdy u nás nebude. ;) To bych musel srovnávat možná SD z Německa s naším HD a asi by to i naše HD bylo lepší.

hobo
Registrace: 1/2007

HD je vždycky lepší než SD i když není pořad v nativu. Příklad:
Smíchov SD-http://my.jetscreenshot.com/26936/20160520-kttp-136kb.jpg
Smíchov HD-http://my.jetscreenshot.com/26936/20160520-aa4e-118kb.jpg

kolenáč
Registrace: 4/2010

Jo, nesmíte podléhat marketingu a kupovat velké úhlopříčky, když nemáte odpovídající zdroj signálu.

DVBT1
Registrace: 5/2012

@franck

Plně s Tebou souhlasím. HD je lepší obraz, ale pro obyčejného konzumenta TV programů stačí "mazanina", pokud chce sledovat pořad např. detektivku a ne kolik pih má herečka na nose. Sport a dokumenty samozřejmě jsou lepší v HD, ale i v SD se dají shlédnout, sledovat puk nemám problém.
Diskuzi SD či HD tady s touto skupinou satelitních nadšenců, špičkových odborníků, a lovičů TP jsem už vzdal. Je to jako boj s větrnými mlýny.
Diskutuje tu vlastně 0,01 PROMILE ze všech satelitních diváků v ČR a SR. Ostatní desetitisíce si doma tiše nadávají, že je to samá změna a že pořád musí kupovat nová zařízení.

ja987
Registrace: 1/2016
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra