![]() |
|
Prima LoveU nás se těch SDček jen tak nezbavíme. Zdroj Živě sk.![]() Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
RE: Prima Lovetak to nesleduj a oni zmeni pristup. |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 977 |
![]() |
|
@zzzNeříkám, že to sleduji, ale u nás si fakt nemá smysl pořizovat velké placky, když se mazanice budou stále vysílat![]() Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
RE: Prima Loveale ma smysl, vysila spousta stanic v HD a tak neni treba SD sledovat. |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 977 |
![]() |
|
@zzzHDčka sice přibývají, ale SDčka stále převažují. Abych mohl na velké placce sledovat jen HDčka, to se mi fakt nevyplatí. Raději středně velikou placku, aby bylo sledovatelné vše.Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
RE: Prima LoveNezlobte se, ale co pořád máte s tím hd? To jste takoví fandové? Anebo cumite na telku celej den? Nevím kolik je vám let,mě je 35,asi nejsem úplně starej, ale asi nepatřím k této nové generaci hi-tech, protože mě je hd, ultra hd úplně ukradený. Přitom mám dva roky starou telku která hd umí a mám i nějakých 13 kanálů v hd, nicméně mě to je úplně fuk jestli cumim na sd nebo hd. Ano, ta kvalita obrazu je o něco lepší,ale pokud nemáte zrovna obrazovku přes celou zeď a díváte se na telku z 2m vzdálenosti tak je to jedno jestli hd nebo sd. Nevím no. Asi jste mega fandové do hd.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
![]() |
|
franckToto fórum nemôžeš brať za smerodajné v tomto smere. Tu sme všetci najmúdrejší. Osie..nie všetkého je tu národný špás. Najviac sa mi páčia taký, čo majú telku 80-ku a idú tu niečo vykladať o HD a UHD. Sú tu aj taký, čo nerobia nič iné, len pozerajú bitrate, nechcú veriť asi ani svojim očiam.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 610 |
![]() |
|
franckme je 17, mam tv 81cm na ktere i sd vypada jak hd (si myslim) takze nemam duvod si stezovat![]() |
onenon
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 462 |
![]() |
|
@franckNo na sporty je HD k nezaplacení. Takový hokej v SD na 32" 50Hz panelu zrovna ke koukání moc není. Ona se ta hra, od dob analogu, sakra zrychlila, a hledat v SD, kde je puk, je někdy honička.Jinak máš pravdu, že když je třeba film v HD, tak downconvert do SD, oproti bývalé SD verzi, je výrazně kvalitnější a koukatelný. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
franckJako neznám tvé priority ale třeba sport v SD bych už neustál.![]() ![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: Prima LoveSouhlasím s všemi posledními příspěvky. No ono jestli to nebude taky tím, že si někdo tímto tématem zvedá sebevědomí. Někteří jsou až nepříčetni když se baví o hd. :-)Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Prima LoveNo tak ten sport v hd pochopim. Ale dívat se na starý filmy v hd nebo na zprávy to už je fakt moc.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
oneonNa 80tce úhlopříčce sd skutečně není tragédie i když i na ní rozdíl oproti HDčkům určitě poznáš![]() Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
@franckHele, my dříve narození, bereme digitál a speciálně HD jako velký pokrok. Oči už tolik neslouží a těch analogových mazanic i s duchy jsme si užili půlku života. A zase ve sportu, když ČT nezbude HD přenosák, tak ten chlupatý fotbal se slitou trávou a ligový hokej, se spoustou rozpitých reklam na ledě je k nekoukání. |
konas
![]() |
|
RE: Prima LoveTak pokrok to je. Ale číst každý den témata o hd je už moc.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Prima LoveBohužel, měla by to být už dávno samozřejmost. Ale i jedna naše nejmenovaná Tv, vysílající v HD, má dodnes, v hlavním studiu, staré SD kamery! |
konas
![]() |
|
konasPlně s tebou souhlasím![]() Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
@kvasnakDík za podporu. Myslím, že diskuze o potřebnosti HD je naprosto bezpředmětná, ale trochu mě chytil řemen. Samozřejmě upscaling SD je zoufalství a šetření na nepravém místě. |
konas
![]() |
|
@konasPodle mĕ je nejdůležitější dostatek finančních prostředků na ocenění namáhavé a obĕtavé práce managementu, technické vybavení může počkat... |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
@rs505Bohužel, je to jak za dob totality. Dokud nebude zásadní průšvih, tak se nic nehne. A až ten průšvih nastane, tak se vyhodí pár techniků a bude se čekat na další. |
konas
![]() |
|
RE: Prima LoveNa 80cm je sd ako hd ale na 152cm je to ako sachovnica a zvlast rychle sceny alebo ked pozeram nieco o prirode :D ale slovakov a cechov je prilis malicko na to aby na nas hrabali velke prachy ale takych poliakov je vela a tam sa hrabat da preto je tam tolko aj HD![]() |
tondo6
Registrace: 6/2014 Příspěvků: 284 |
![]() |
|
@tondo6Ani na 80 není SD jako HD. Mám ji na chalupě, a chvíli jsem vybíral nějaký levný sat box, aby to hodilo kvalitní obraz. |
konas
![]() |
|
Na 80cmani na té není bohužel SD jako HD a nikdy u nás nebude.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: Prima LoveHD je vždycky lepší než SD i když není pořad v nativu. Příklad:Smíchov SD-http://my.jetscreenshot.com/26936/20160520-kttp-136kb.jpg Smíchov HD-http://my.jetscreenshot.com/26936/20160520-aa4e-118kb.jpg |
kolenáč
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 968 |
![]() |
|
RE: Prima LoveJo, nesmíte podléhat marketingu a kupovat velké úhlopříčky, když nemáte odpovídající zdroj signálu. |
DVBT1
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 1 774 |
![]() |
|
@franckPlně s Tebou souhlasím. HD je lepší obraz, ale pro obyčejného konzumenta TV programů stačí "mazanina", pokud chce sledovat pořad např. detektivku a ne kolik pih má herečka na nose. Sport a dokumenty samozřejmě jsou lepší v HD, ale i v SD se dají shlédnout, sledovat puk nemám problém.Diskuzi SD či HD tady s touto skupinou satelitních nadšenců, špičkových odborníků, a lovičů TP jsem už vzdal. Je to jako boj s větrnými mlýny. Diskutuje tu vlastně 0,01 PROMILE ze všech satelitních diváků v ČR a SR. Ostatní desetitisíce si doma tiše nadávají, že je to samá změna a že pořád musí kupovat nová zařízení. *******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
![]() |