![]() |
|
Samsung UE55KS8002 aký CA modul je najlepší???pekný den, mám zbrusu nový TV UE55KS8002, aký model CA je najlepší, mám Skylink |
romikuk
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 78 |
![]() |
|
RE: Samsung UE55KS8002 aký CA modul je najlepš...romituk, to se neda presne urcit, musí se to vyzkoušet, zalezi na sw v TV, ale v Samsung TV chodi Cam modul od Neotion Irdeto Skylink, Technisat Technicrypt IR nebo SMIT Irdeto Skylink. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: Samsung UE55KS8002 aký CA modul je najlepš...romikuk, omlouvam se za spatne napsany nick.-) |
HYPER
![]() |
|
@romikukMám už 4 roky Irdeto Smit + Skylink ICE naprosto bez závad, nejdříve v Technisatu a nyní již rok také v Samsungu.P.S. Jak jsi byl spokojen se SIRem? Já moc. |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
@HYPERv pohode, ja som uvažoval nad SMIT alebo Technisat, vo väčšine diskusných reakcii však ludia píšu že odozva medzi prepínanými programami je až do 5sekund, čo pri mojom terajšom STB je len max 2sec., je to možné že to funguje takto? |
romikuk
![]() |
|
@rs505ja som maximálne spokojný s Technisatom SIR, až na to, že pri aktualizácii musím vždy nanovo nastavovat jazykovu stopu...ale inak aximálna spokojnost, po 12rokoch som kupil nový TV, tak moj starý Sony posuvam synovi a nechcem zbytočne investovat do nového STB tak ma zaujíma ako je to s CA modulmi, či to je bezproblémov, alebo je lepší STB...niekde som čital, že modul nedokáže tolko a v takej kvalite ako STB |
romikuk
![]() |
|
@romikukMáš asi na mysli SAT tuner v TV, samostatný STB je samozřejmě lepší - mléko ničím nenahradíš -![]() |
rs505
![]() |
|
@rs505ani neviem čo to feedy su..som len bežný užívateľ, samozrejme požadujem kvalitu čo pravdepodobne bude asi lepšie cez STB |
romikuk
![]() |
|
RE: Samsung UE55KS8002 aký CA modul je najlepš...romikuk, ta doba prepinani u programu Skylinku je kolem 4 az 5 sekund a u volnych programu je to 2 az 3 sekundy v zavislosti zda je to SD program nebo HD program. Takto to pozoruju u mych dvou TV Samsung rady ES 7000 a H6500 se sat tunerem s CAM Modulem SMIT Irdeto Skylink a SMIT Cryptoworks. U Technmisatu IR nebo Neotion Irdeto v 1625 od Mascom jsem zadne velke rozdili rovněž nezpozoroval. |
HYPER
![]() |
|
@romikukAle vždyť já jsem také obyčejný uživatel, ještě k tomu technický antitalent a navíc nevím, co si představuješ pod pojmem kvalita. Osobnĕ si myslím, že pokud jsi spokojen s novou TV, tak koupĕ samostatného STB by byla zbytečnou investicí, zvlášť když máš v záloze toho SIRa, ale to už je na Tobĕ...![]() |
rs505
![]() |
|
RE: Samsung UE55KS8002 aký CA modul je najlepš...dakujem všetkým za podnetné reakcie |
romikuk
![]() |
|
@rs505Ten Tvůj (i můj) Technisat SIR nedekóduje feedy, na kterých jdou přenosy do kin v MPEG2 s vysokým bitrate. Možná si poradí s Opera de Paris, kde jedou v Mpeg4,to jsem nezkoušel, ale Metropolitní opera, a Londýnská Královská opera jsou bez šance. Přitom tyhle feedy naladí každý šunt za 14 stovek |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
@konasŘeč byla o satelitním tuneru v TV Samsung. Technisat bych si nedovolil z nĕčeho takového podezřívat ani ve snu. Za nejasné vyjádření se omlouvám...![]() |
rs505
![]() |
|
@rs505Tak to sorráč,špatně jsem to pochopil. Technisat SIR je pro mě jak rudý hadr pro býka, i když vrchní velení si na chalupě nestěžuje.Naštěstí mám poslední verzi, která je bez fast scan. |
konas
![]() |
|
@konasJo, ten fast scan je snad ještě horší než fast food... |
rs505
![]() |
|
RE: Samsung UE55KS8002 aký CA modul je najlepš...v podstate tu nešlo o TEchnisat SIR ale o tuner v TV Samsung ale hlavne o CA modul aký tam použit...ale niekto sa tu rozpísal krásne |
romikuk
![]() |
|
@romikukUž jsem napsal svoje doporučení: Smit Irdeto CI +, jen ještě doplním, že přepínání mezi programy trvá tři vteřiny. Právě jsem to kvůli Tobě zkoušel metodou 121,122,123, tak jako jsme to dĕlávali na vojnĕ při seskoku padákem a vychází to na chlup. A co se ostatního týče, s konasem to holt bývá nĕkdy dlouhá diskuse, ale vĕtšinou velice plodná. Tak promiň...![]() |
rs505
![]() |
|
@rs505Jo, do mrzáčka kopat, na to Tě užije....![]() |
konas
![]() |
|
RE: Samsung UE55KS8002 aký CA modul je najlepš...Pokud ti jde o rychlost prepinani programu, tak to je daleko nejrychlejsi s modulem Technisat. Jinak to ale bez problemu pojede temer s cimkoliv, co je bezne na trhu. S Neotion je to cca. 3.5 sekundy, s Technisatem to bylo kolem 2, coz je v podstate stejne jako nekodovane programy. Smit jsem nemel. |
Mikek
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 822 |
![]() |
|
![]() |