Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

skylink výměna

pro zajímavost
před pár lety,když probíhala výměna,jedna zákaznice chtěla výměnu,tak jsem ji provedl,za pár dnů ji skylink poslal kartu výměna zdarma spárovanou s tou její starou,nic s ní nešlo dělat(na vyhození),včera jsem ji zkusil normálně zaregistrovat a světe div se,mám ji zaregistrovanou,jen chtějí pokutu za nepoužívání,maj tam asi bordel v datech

pierrepetr
Registrace: 5/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: skylink výměna

Asi tak jako když mě na jedné kartě skončil SP a ona dalších 27 dní šla.

BOBSEN
Registrace: 9/2010

BOBSEN

no tam mohl být jiný problém,nebo záměr,tady registrace přes net,potvrzení na mail,před několika lety ,karta nelze registrovat,předevčírem lze

pierrepetr

Jsou rádi pokud mohou zapojit kartu . Domnívám se , že by ji zapli i bez pokuty.Zřejmě jim hodně karet ubylo. No já jsem další který nezaplatí 1350kč

koax
Registrace: 2/2008

vymena

Ja som to skusal uz davnejsie a tiez som bol prekvapeny, ze to islo (za 10.90eur). Dobre je na tom, ze sa vyplnaju nanovo vsetky registracne udaje, takze netreba cakat na prepis karty u SL...

kobram
Registrace: 4/2014

pierre

V databázích mají bordel už tradičně, dají se pro zajímavost zkoušet různé věci a něco se občas "ujme". Ale v Tvém případě bych si dal majzla na zaplacení té reaktivační "pokuty", záruku že potom karta pojede nemáš, ale na druhou stranu za pokus dáš jen 300...???

lance
Registrace: 10/2008

lance

To nevyzera na "bordel v databaze". Pri zadani cisla karty to vypise, ze sa jedna o kartu vymena, na ktoru bola vydana druha karta. Je ju ale mozno opat aktivovat ako standardnu kartu SL M7 za poplatok 10.90eur. Vyzera to iba, ze cela vymena kariet bola "zvlastnou operaciou" sluziacou k neviem comu(mozno vytiahnutim penazi od ludi, mozno urobenie poriadku v databaze). Systemu je to jedno, pre aku kartu posiela zapisy, ak sa jedna o irdeto/ice kartu od SL.

kobram
Registrace: 4/2014

zase nás chtěj nas sys :))) :))) :)))

polo3698
Registrace: 2/2016

lance

já tu kartu nepotřebuji,jen jsem projížděl karty,co kde končí,mám jich pár desítek,tak jsem ji regnul,když to 5 let nešlo

pierrepetr

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra