![]() |
|
IN TV skoncilo?Coze sa stalo ked ukoncili vysielanie programu z dovodu ukoncenia spoluprace. |
jukon
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 577 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
RE: IN TV skoncilo?Vazeni divaci a sympatizanti IN TV a sovjetskeho svázu!Vsetci, ktori tak velmi prahnu po alternativnom spravodajstve a inych uhloch pohladu, zistite si prosim Vas zakladne info o problematike ku ktorej sa tu vyjadrujete. Totizto, slovne hratky s pismenkami a zamena malych pismen za velke..., motate tu dve rozne osoby slovenskeho sudnictva. (mimochodom: jeden z nich je uz po smrti) Ale aspon je vidno ake cenne informacie nasavate z alternativneho spravodajstva a potom to mate v hlavickach vsetko pomotane... |
uroboro
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 124 |
![]() |
|
RE: IN TV skoncilo?ukázka tuhttps://youtu.be/VMzkPViG41g Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
uroboro![]() ![]() ![]() Len pozor na jednu vec! Alternativne media, ktore sa tu vyrojili ako hejno vran a su zvacsa priamo alebo nepriamo platene Kremlom vyuzivaju vsetky nastroje a metody psychiatrie a psychologie. S tym ma ruska propaganda skusenosti, s tym ako opit ovcu rozkom. Rozok je pochopitelne oznacovany ako jedina pravda a vsetko ostatne su vyplody bud vnutorneho alebo vonkajsieho nepriatela a jedine predavajuci rozka je ten, ktory tu pravdu vie rozlisit a posunut dalej ![]() ![]() ![]() Existuju tisice studii na temu ludskej psychiky, konspiracnych teorii, zamerneho sirenia strachu a polarizovania spolocnosti. Otvorene povedane, vacsina ludi je len tupe stado, lahkoovplyvnitelne ovce. Alternativne stado mieri na ovce, ktore si myslia, ze su intelektualne vyssie ako bezna seda masa a podsuva sa im akoze "nezavisly, objektivny pohlad druhej strany". No stale su to len ovce, len na ich opitie sa pouziva iny typ rohlika ![]() ![]() ![]() |
Traky
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 773 |
![]() |
|
IN TVMali aspon dobru moderatorku. |
sano1
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 439 |
![]() |
|
@knawitvoj demagogicky prispevok nieje na mieste, pretoze ohladne INTV ho nemozes nicim podlozit. sumarizacia faktografickych udajov /po vzore BBC/ predsa nieje komentar a v ziadnom pripade loz. otvorit medialny priestor aj druhej strane, nieje trestne. kto nechce INTV pozerat, nebude a naopak. v DVB-T na SVK zatial priestor maju.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
@bohus31Jsi si jistý výrazem demagogický? V klasickém slova smyslu znamená zneužívající vlivu na lidi k svému prospěchu a uspokojení osobní ctižádosti. No prosím, jak chceš.Nekomentoval jsem tv kanál, o kterém je řeč. Zarazil mě povzdech autora lubo540, kterému bude chybět "informace z druhé strany bojiště" a lituje, že "nezbývá než papat propagandu z proamerických ČT24, či Ta3", snad jsem to dobře přeložil. Ta3 soustavně nesleduju, ČT24 ale ano. Pominu slabomyslnou charakteristiku "proamerická". A právě proto, že se na této stanici uplatňuje požadovaná "vyrovnanost", jsem nucen sledovat i projevy Putina, často v přímém přenosu, vejšplechty jeho zdejších kolaborantů, Kavana, Foldyny, Haška, pochopitelně Zemana a dalších, však víš, co se vás vyrojilo. A to všechno, aniž bych potřeboval dávidlo v takových dávkách! To je jednostranná informovanost!? S využitím veškeré tolerance, které jsem schopen, to lze nazvat slušností hraničící s blbostí. |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
![]() |
|
IN TVKdyž nemají prachy na zaplacení, co se tedy ser.u na satelit![]() Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
sorry, ale nadalo mi to...https://www.youtube.com/watch?v=HK6zW61Vj1E |
uroboro
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 124 |
![]() |
|
RE: IN TV skoncilo?Harabin mi bol ukradnuty, nikdy som sa o neho nezaujimal (ani neviem, ze bol v parlamente, ci vlade?). Nezaujimam sa vôbec o nasich politikov od cias ukoncenia vlady Meciara a slubov Dzurindovcov, ze potrestaju meciarovcov. Takze neviem o nom prakticky nic.Ale minule mal pravdu a za tym si stojim a ked nikomu nevadi, ze nase zdravotnictvo funguje tak ako funguje a je hlavne ako zdroj ziskov pre urcite spolocnosti a nie na ochranu zdravia... |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
![]() |