Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Cryptobox 650HD

Dobrý den, mám satelitní přijímač Cryptobox 650HD, který má i funkci Fast Scan (Skylink). Podle mě tato funkce udržuje programy v aktuálním stavu a sama provádí aktualizace v případě, že dojde ke změně kmitočtu, přidání nového nebo ubrání starého programu, apod. Nedávno došlo k přesunu programu CS Film na jiný kmitočet a jeho původním kmitočtu je vysílán program AMC. Přijímač však seznam programů sám neaktualizoval. Chci se zeptat, zda by přijímač měl automaticky zaregistrovat změnu a programy sám upravit, nebo zda je potřeba kanály přeladit manuálně pomocí funkce Fast Scan. V menu přijímače jsem žádnou možnost vypnutí nebo zapnutí automatických aktualizací programů nenašel. Poradíte?

jerry1954
Registrace: 7/2007
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35
Odpověď v diskusním vlákně

Re:CS Film

Již několik dní vysílá rovněž PRIMA ZOOM HD a Fastscan ji také zatím nenaladil. Zřejmě to nemají ještě aktualizované pro ladění. Včera jsem prováděl novou instalaci dle fastscan a ZOOM HD tam nenaběhl, musel jsem jej naladit manuálně.

pepa12
Registrace: 6/2007

@jerry1954

To vstoupí v platnost až 1.6.zatím je to zkušební provoz

korkoran
Registrace: 10/2006

perlička:

Prima max HD se mi načetla sama ausadila tam kde má, amiko micro HD

korkoran
Registrace: 10/2006

cryptobox 650

Fastscan nefunguje,nema origo citacku irdeto.

sano1
Registrace: 4/2009

cryptobox

na freesatu funguje fastscan bez problémů

Vladimír Z
Registrace: 3/2006

Vladimír Z

A naladilo Ti to Prima Zoom HD?

neuzil
Registrace: 7/2009

sano1

čo má spoločné origo čítačka Irdeto a FastScan?
Na všetkých aktuálne predávaných Technisatoch možno zvoliť funkciu FastScan ak je zvolená krajina ČR alebo SR. Ani jeden nemá čítačku Irdeto ale Conax.

Dagy2
Registrace: 11/2010

RE: Cryptobox 650HD

Možná to sano nemyslel tak že FastScan souvisí se čtečnou, ale jen vyjmenoval vlastnosti CB650(nevím jestli správně..?)

lance
Registrace: 10/2008

je to možné že som to pochopil zle.

Dagy2
Registrace: 11/2010

@neuzil

Freesat nemá Prima ZOOM HD

Dzordzo
Registrace: 8/2007

@Dagy2

nemá to nič spoločné, pochpil si to rovnako ako ja ...

Dzordzo

Zatím mě Cryptobox 650HD sám nennaladil ani Primu ZOOM HD¨, ani CS Film. Nechci zatím Fast Scan spustit ručně, ještě počkám, jesli to nenaladí přijímaš sám. Mě osobně by to nevadilo, ale přijímač je pro strýce a tetu, bydlící v jiném městě, kteří nejsou schopní ani ten Fast CScan sami spustit, proto je pro mě důležité, aby si Cryptobox si aktualizoval programy sám.

jerry1954

@jerry1954

no on sa aj tak zrejme minimálne opýta, tak aby neboli v šoku. Môže sa stať, že niektorá z verzií bude mať v budúcnosti iné poradie programov a to sa staršej generácii tiež nemusí páčiť ...

Dzordzo

cryptobox 650

Funkcia fastscan je,ale vyhlada vsetky programy skylink komplet.samotne preladovanie ,mazanie nejde lebo nema irdeto ready.nefunguje ako napr.ineos.

sano1

Dzordzo

Já vím, že nemá. Takže příspěvek Vladimíra Z byl trochu zavádějící.

neuzil
Registrace: 7/2009

cryptobox 650

Dagi,prave preto lebo nema certifikovanu citacku irdeto.na univerzalnej neni sanca.aj na amiku8260 bez sance./conax/ak ked kartu nacita.

sano1

Menu- Inštalácia- Fast Scan- v Provider kurzorom dolava doprava vybrať Skylink, Typ vhladávania: Vymazať, Spustiť vyhladávanie

Monoblock Triple 19,2°E, 16°E, 13°E a Monoblock Duo 2°E, 1°W

jimmy.a
Registrace: 1/2006

cryptobox 650ji

Jimmy,to je samozrejme,ale precitaj si prispevky.

sano1

Pánové, děkuji za příspěvky. Takže stručně: Aktualizuje CryptoboX 650 HD kanály automaticky nebo se musí spustit Fast Scan manuálně?

jerry1954

@sano1

ale Amiko Mikro HD ako píše Korkoran má tiež len UNI a fastscan mu funguje. Fastscan podľa mňa vôbec nie je viazaný na čítačku. Skôr sa skúste pozrieť na fóre Cryptobox ajebo na NETE po aktuálnej verzii SW pre 650HD, lebo Fastscan nemusí vo všetkých verziách fungovať pre Skylink správne. Štandardne tento stroj napríklad neobsahuje FS pre Freesat, takže aj nahratá verzia SW má veľký vplyv ...

Dzordzo

Dzordzo

U cryptoboxu 650hd bude novou verziou fw skor odstranene nefunkcnost niektorych aplikacii/pocasie/.posledna verzia fw bola myslim feb-mar 2016.

sano1

Dzordzo

Fastscan ako take je a funguje.aj ho v nastaveni zapnes,ale ako automaticky ti tv stanice nenajde.nepreladi ti napr.programi vysielane z noveho tp.alebo musis komplet vsetko naskenovat/tv programi/,alebo manualne zadat jednotlivy tp a programi vyhladat a tie iste stare programi ale z ineho tp vymazat.to znamena ze vsetky ukony robis manualne.fastcan sa o toto nepostara.

sano1

Bože vy sa tu uFaskanujete až vám bude z toho dr..ť.Nie je precíznejšie,krajšie a jednoduchšie všetko zoskenovať nanovo a setting si upraviť manuálne?No pohodlný ľudia si volia Fastscan,lebo si myslia,že im to všetko perfektne uloží,doplní chýbajúce programy a pod.Figu borovú,Fastscan je na 4 písmená a preto si robte ako chcete,ja volím klasiku.Nech sa darí.

DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.

vladoholu
Registrace: 6/2009

Neviem, FasScan som na ňom spustil, ale zatiaľ mi nové programy našiel len cez vyhľadávanie podľa TPD. Počkaj teda zatiaľ na oficiálne spustenie a uvidíš ...

Dzordzo

Pánové, děkuji.

jerry1954
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra