Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příslušenství

Skylink CAM Smit

Zdravím, mám dva stejné moduly Smit, jeden s Chip ID 2148232257 a druhý s 2148232665. V prvním jmenovaném mi ICE karta píše Chyba karty, u druhého vše funguje jak má. V obou je SW 4.0.3. Může mi někdo poradit co udělat, aby ICE karta šla v obou? Díky

VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E

tkan
Registrace: 12/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink CAM Smit

karta se v modulu prepne do rezimu irdeto jinak myslim ze ten modul ve kterem se dana karta nenacte bude vadny zkusil bych kartu podlepil jedno jsem se setkal ze byl utrzena packa v CI modulu u ctecky karet

gsmobil
Registrace: 1/2006

@gsmobil

Díky za odpověď, bude to tím modulem, po podlepení čipu se karta chytla, bohužel HD programy kostičkují tak, že se nedají sledovat. Takže new cam.

tkan

to je divne 2 zavady najednou nemuze to byt treba pocasim zkusil bych ten jiny modul podle me bude kostickovat taky....

gsmobil
Registrace: 1/2006

Počasím ne, v přijímači ve čtečce, který je připojen ke stejné parabole, funguje karta bez podlepení na všech programech platformy.

tkan

presne

rovnaký problém mám od minulého týždňa s modulom TechniSat Multicrypt CW/CX
- asi pred polrokom po 10 minutách vždy vypadol obraz s textom že program je kodovaný. Po vypnutí a zapnutí za ca 15 minut to zase išlo 10 minut. samozrejme som bol preč z domu a rodina bez telky. (tu je príklad aké je dôležité že prijímač napíše čo mu chýba a nezostane len s čiernou obrazovkou)
Jasná identifikácia poruchy - po zohriatí modulu sa stratil kontakt medzi chipom a modulom. Nie je sa čo diviť po 8 rokoch intenzívneho použitia.
Vyriešilo vystrihnutie papierika vo veľkosti karty a zasunutie do modulu. Porucha sa už neprejavila

- od minulého týždňa problém, že kodované nahrávky začal modul prehrávať tak, že ca prvých 5÷10 minút vypadáva obraz, no katastrofa.
Ak prebehne dekodovanie tak nahrávka je OK aj jej prehratie.

takže dnes výmena za Technicrypt CI+ IR, ktorý práve skúšam, vyzerá že všetko je total OK.

Dagy2
Registrace: 11/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra