![]() |
|
EPG Markíza, Joj, Prima, NovaNezobrazuje mi EPG pri HD kanáloch skupiny Markíza (+Dajto, Doma), skupiny Joj, skupiny Prima a skupiny Nova. Pri ich SD verziách je EPG funkčné. U HD programov RTVS, ČT a Barrandov EPG ide v pohode. Je to normálne, alebo mám niečo zle naladené? Programy mi idú pekne, ale EPG je prázdne. Chytám to cez Skylink.Opensat 9700 HDPVR+
|
krtík
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 558 |
![]() |
|
RE: EPG Markíza, Joj, Prima, Novapravdepodobne nejaká chyba v rámci streamu pre ten konkrétny transpondér. Všetky bez EPG sú totiž na jednom. RTVS, ČT a Barrandov sú na inom. Určite bude opravené. Čoskoro :-) |
anonym2
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 792 |
![]() |
|
RE: EPG Markíza, Joj, Prima, NovaEPG není důležité, hlavně že jdou reklamy.![]() ![]() DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta
|
Kibicak
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 1 104 |
![]() |
|
RE: EPG Markíza, Joj, Prima, NovaVie mi niekto poradiť, kde je problém? Skúšal som doladovať anténu na maximálny signál a kvalitu, ale aj tak mi to EPG na HD programoch skupiny JOJ, NOVA a PRIMA nejde. Pritom v práci máme kartu v CAM module v TV LG a EPG fachčí na všetkých programoch. Mimochodom Markíza HD a DOMA HD už EPG ide (Dajto nie je na inom TP). V podstate sa jedná o TP 11876, 11934 a 11973. Som z toho blázon...![]() Opensat 9700 HDPVR+
|
krtík
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 558 |
![]() |
|
![]() |