![]() |
|
ČS pakety a kódováníJen tak ze zvědavosti jsem kliknul na záložku "ČS pakety" v horní liště Paraboly. Překvapilo mne, že prakticky u všech stanic Skylink je uvedeno kódování CRW - CryptoWorks. Jen asi u dvou je IRD, ale IRD není ani dole ve vysvětlivkách zkratek.Tak jsem "volajako zmatený", jaké kódování používá Skylink. Myslel jsem si, že správně je Irdeto. Kde udělali soudruzi z NDR chybu, u mne v hlavě nebo v záložce "ČS pakety"? |
Standa3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 705 |
![]() |
|
RE: ČS pakety a kódováníJen to není aktualizovaný, můžeš napsat redakci, že tam mají staré informace o kódování. |
Antonio20
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 951 |
![]() |
|
RE: ČS pakety a kódováníTady je aktualnější seznam skylinku.http://www.lyngsat.com/packages/SkyLink.html |
kolenáč
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 968 |
![]() |
|
Pro redakciOpravte si prosím na záložce "ČS pakety" serveru Parabola kódování pro Skylink. Máte tam stále CryptoWorks. Je to trošku "hambaté", když xxx roků po zavedení Irdeta nedokážete aktualizovat veřejné informace.To "kolenáč a Antonio20": Bylo mi od poočátku jasné, že údaje na Parabole jsou neaktuální. Správné a aktuální informace o Skylinku jde sehnat na řadě míst. Jen jsem si trochu rýpl parafrázováním známých filmových sloganů o "NDR a zmatenosti" do redakce. Snad mi to prominou. |
Standa3
![]() |
|
Standa3souhlasím,ale ve finále je to jedno,k příjmu potřebuješ kartu skylink,staré crypto jsou už dávno vyměněny,na nových to jede |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
@pierrepetrTaké s tebou souhlasím, jde jen o princip. |
Standa3
![]() |
|
@Standa3Hambate je uplne neco jineho a to ze nejsi schopen napsat na redakcni mejl![]() ![]() |
koudelka
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 850 |
![]() |
|
@koudelkaNa "CS pakety" už to CRW zmizelo. Tak buď redakci za mne napsal někdo jiný, nebo si to upozornění zde někdo z redakce přečetl. Promiň, že jsem tě tolik obtěžoval. |
Standa3
![]() |
|
![]() |