Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Ako na STB s Enigmou???

laik ako ja potrebuje poradit v oblasti kupi nového STBoxu. vlastním Technisat Technistar SIR ale chcem prejst na 4K prijimac, na väčšine starnok k tejto teme doporučuju prijimače so systemon Enigma2, ja ako laik tomu absolutne nerozumiem, aký je rozdiel v používaní pristroja s týmto systemom? je to zložitejšie alebo je to absolutne jedno na akom softveri STB pracuje, som len uživatel ktorý požaduje len kvalitu obrazu a zvuku, nenahravam, nestreanujem atd...kto poradí čo kupit

romikuk
Registrace: 2/2012
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56
Odpověď v diskusním vlákně

@gugel

To jo, ale jedině jako Omicron... :))

rs505
Registrace: 11/2009

RE: Ako na STB s Enigmou???

no Enigma2 se da nastavit do 3 minut kdyz vezmu ze nebudu ani nahravat firmware, staci dohrat jenom pres FTP nejaky softcam, pak emulator a setting to je opravdu otazka 3 minut u E2 je casova vyhoda ten setting, ktery je pro vsechny E2 stejny...samozrejme pokud se nahrava firmware a pluginy muze to klidne trvat i par hodin, treba nastaveni Gigablue Quad jsem stravil dva vecery, ale to bylo tim ze dotycny chtel OpenATV a nejak si to nerozumelo s CZ/SK Archivemd pri nainstalovani trvalo nastartovani 2 minuty, tak se to muselo vyresit a take vyresilo, ale nebylo to za tech 20 minut...

gsmobil
Registrace: 1/2006

@gsmobil

No tak to určitě tazateli hodnĕ pomůže při rozhodování... ;)

rs505
Registrace: 11/2009

.... :) ....

Ja som kupil linuxový prijímač a už mi stačilo iba prepínať...bol totiž kúpený od cloveka, ktorý sa v tom vyzná....všetko mi nastavil a fertig...takže ja nevidím problém ak kupujete u odborníkov .... Linux sa mi časom začína ku.va ale ku.va páčiť :)) R^
...o zábavu mám postarané ;)

gugel
Registrace: 2/2009

@rs505

a ešte ako mi pomohol, ani si nevieš predstavit

romikuk
Registrace: 2/2012

@romikuk

Možná, že umím...
:) R^