![]() |
|
Digi zvažuje svůj vlastní sportovní kanálProvozovatel satelitní služby Digi TV uvažuje o exkluzivním sportovním kanáluV příští sezóně se zákazníci operátora dočkají fotbalového trojlístku, který neuvidí na žádné jiné televizi. Skupina Lama Energy, která je v České republice provozovatelem satelitní služby Digi TV, uvažuje o vytvoření exkluzivního tematického kanálu pro své zákazníky. Firma by tak následovala společnost O2 Czech Republic, jež je největším poskytovatelem IP televize na našem trhu, a skrze O2TV provozuje stanici O2 Sport. „Máme dostatek exkluzivního fotbalu k tomu, abychom uvažovali i o spuštění vlastního sportovního kanálu. Ostatně nevylučujeme ani nákup dalších atraktivních sportovních soutěží,“ konstatoval Vladimír Rusnák, výkonný ředitel Digi CZ. V příští sezóně se zákazníci Digi TV na našem trhu dočkají fotbalového trojlístku, který neuvidí na žádné jiné televizi. Dvě nejvyšší profesionální anglické fotbalové soutěže Premier League a Sky Bet Championschip doplní španělská La Liga s evropskými týmy Realem Madrid, Atletikem Madrid, FC Barcelonou nebo Sevillou. Na Nové Digi TV budou dále k vidění i zápasy nejvyšších fotbalových soutěží ve Francii, Itálii, Německu či Portugalsku. Prostřednictvím ČT Sport pak vybraný úterní zápas Ligy Mistrů včetně finále. Satelitní služba Digi TV působí na pozici 1 stupeň západně (družice Thor). Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 71 | |
![]() |
|
RE: Digi zvažuje svůj vlastní sportovní kanálA moderovat ho budou Kvasnak,Dawis77 a FI711010![]() VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15
|
miky
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 861 |
![]() |
|
@shirazStačí, když počkáš na první srpnový týden. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 296 |
![]() |
|
RE: Digi zvažuje svůj vlastní sportovní kanálbretah-a co se bude dít v tom prvním srpnovém týdnu![]() |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 659 |
![]() |
|
RE: Digi zvažuje svůj vlastní sportovní kanálBude už najisto vědět, co čeho má jít. Proč by si měl zrovna teď objednávat poláky, nebo digi, když se začíná hrát až v srpnu. |
bretah
![]() |
|
Balíček SportplusAsi budu čekat do konce prázdnin na La Ligu mám Freesat HU a na PL mám jednu parabolu natočenou na 52E na TurkmenSport a VarzishSport . Na tom VazishSportu dávali z PL docela dost přenosů rozhodně víc jak na tom TurkmenSportu. Na VarzishSportu dávali i LM tak doufám, že jim to vydrží i v sezóně 2016/17 a bude to nadále chytatelné FTA ve střední Evropě, ale pokud by New Digi TV dala slušnou cenu tak si tedy za CZ/SK komentář klidně připlatím![]() |
shiraz
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 748 |
![]() |
|
bretahtak o tom žádná![]() |
dawis77
![]() |
|
@bretahRozhodne 23.červen jestli vůbec soutěž začne............Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: Digi zvažuje svůj vlastní sportovní kanálale pendrek...Britové samozřejmě si zvolí možnost setrvání v EU.. |
dawis77
![]() |
|
RE: Digi zvažuje svůj vlastní sportovní kanálTak holt budou zase vyřizovat pracovní povolení, hodně kopáčů je stejnak dostane. Ta soutěž je už natolik globalizovaná, že nějaký brexit je neomezí, navíc by se to určitě neaplikovalo zpětně. |
bretah
![]() |
|
bretahpřesně tak![]() |
dawis77
![]() |
|
@bretahByl bych opatrný tam by ztratilo pracovní povolení cca 3000000 lidí............Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
![]() |
|
RE: Digi zvažuje svůj vlastní sportovní kanálNa sportovce se nahlíželo vždycky jinak, hlavně, pokud měli za sebou již pár reprezentačních startů. Tam bylo už dřív tolik výjimek. |
bretah
![]() |
|
RE: Digi zvažuje svůj vlastní sportovní kanál@bretah - Tak, tak a navíc by jistĕ brzy poté následoval brentrance...![]() |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
RE: Digi zvažuje svůj vlastní sportovní kanálOni asi sami neví, kdy bude konec .... včera zase prudila operátorka, že volá kvůli návštěvě technika, když jsem ji řekl, že nemám zájem, že čekám na konec a ptal jsem se jak a kdy proběhne mi nebyla schopna odpovědět. Vyptávala se, proč končím, když jsem ji řekl, že úvazek je nesmysl, tak začala argumentovat, že ona na vše má úvazky (elektřinu, plyn ...) ... To, že je asi na hlavu jsem ji ze slušnosti neřekl .. A když jsem ji řekl, že pokud nenabídne něco special, tak adios, tak, řekla, že nic nemá ... Nejlepší bylo, jak drze volala, neptala se zda mám zájem, ale kdy .... A to jsem cca před měsícem odmítl technika když se stavil osobně, říkal, že to nahlásí a prd, nebo mají vnucovací taktiku ... |
plmokn
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 75 |
![]() |
|
@plmoknPoslední zmínka byla na facebooku koncem léta , ale tím tempem tak konec roku.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
![]() |
|
RE: Digi zvažuje svůj vlastní sportovní kanálhttps://www.superfotbaldigitv.cz/ |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: Digi zvažuje svůj vlastní sportovní kanálsatman1-stará týden informace,nevím proč tu na to dáváš zase odkaz! |
dawis77
![]() |
|
RE: Digi zvažuje svůj vlastní sportovní kanálJá jen že už je tam i ta internetová tv. |
satman1
![]() |
|
satman1OK,ale ta tam byla od začátku.. |
dawis77
![]() |
|
RE: Digi zvažuje svůj vlastní sportovní kanálNo toho sem si nevšiml. Tak nic. |
satman1
![]() |
|
satman1v pohodě,ale opravdu to tam bylo hned jak spustili tuto kampaň... |
dawis77
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 71 | |
![]() |
|
![]() |