![]() |
|
Vu duo 2 nejdečaute potreboval bi som poradit , včera bola burka ,tak som odpojil koaxial, vypol od elek, prudu, dnes som ho zapol a už nejde svieti len biele svetielko nič nenabehne dík za každu radu |
opensat1
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 66 |
![]() |
|
RE: Vu duo 2 nejdeTo bude problém s kondenzátory ve zdroji. |
Hu5400
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 407 |
![]() |
|
RE: Vu duo 2 nejdeMáš několik možností, předpokládejme, že to je zdroj, vymontuješ zdroj, odneseš k někomu "šikovnému", kdo vymění kondy ve zdroji, zdroj namontuješ naspátek a pojedeš dál. Anebo-Objednáš nový zdroj z internetu, vyměníš a jedeš hned, starý budeš mít po výměně kondů v rezervě. Další možnost to celé dát do servisu a čekat, co Ti řeknou. Každá možnost má svoje pro a proti...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: Vu duo 2 nejdePrvá možnosť. skúsiť prehrať image , či sa chytí.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Vu duo 2 nejdeNejlepe vzit prijimac do servisu a nechat opravit. Zdroj to s pravdepodobnsoti, hranicici s jistotou u tohodle prijimace NEBUDE. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: Vu duo 2 nejdeTak jsem si to až ted pořádně přečetl a zdá se mi to, jako jedna velká kravina...Tys odpojil normálně přístroj a on Ti potom nenaběhnul? Bud nám neříkáš úplnou pravdu, anebo si děláš prd.l a myslím, i podle toho jak píšeš, že B je správně...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: Vu duo 2 nejdeTo je verzia pre poistovnu a teraz tu druhu. |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 230 |
![]() |
|
RE: Vu duo 2 nejdeStalo se mi u xtrendu,naštěstí jsem od známeho měl boot s sw,restart vypinačem-podržet ok na přijimači,možná se chytne,bylo to po vypnutnutí elekriky,jesli mu do toho šlehlo,tak do pojišťovny?![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE: Vu duo 2 nejdeA to odpojení probĕhlo před bouřkou, bĕhem ní, nebo až po ní?![]() |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
Vu duo2 nejdeOpojeny bol pred búrkou zdroj vyzerá v poriadku |
opensat1
![]() |
|
opensat1A čo si s tým robil pred búrkou? Lebo ak si ho odpojil z elektriky a aj od koaxu podľa mňa neexistuje, že to nefunguje kvôli búrke. Naflešuj si to.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 610 |
![]() |
|
Vv duo2 nejdeTeraz som v praci nie som doma,včera išiel v pohode pred búrkou som odpojil koaxiál čo mám predlžovací kábel na 6 zásuvky vypol vypínač,dnes som ho zapol ale nenabehol svieti len biela ledka |
opensat1
![]() |
|
RE: Vu duo 2 nejdeVždy po dajakom čase si treba robiť zalohu,presne kôli takýmto problémom |
sasuke
Registrace: 6/2015 Příspěvků: 867 |
![]() |
|
@opensat1Pesně,jak napsal JA,dej to do servisu,tam by ti to mohli opravit.Najdi si Satservis,tam ti to opraví. |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 359 |
![]() |
|
![]() |