Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

fire TV stick

Dobry den , nevim jestli nekdo ma zkusenost s tim , jaka je rychlost pripojeni potrebna k tomu , druzice , cena , kde se prodava ? dekuji predem

xalin
Registrace: 7/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: fire TV stick

Mistr Google říká 750-1500kč,Exasoft,Mall...atd Amazon-39,99 USD.

jjery
Registrace: 12/2012

Výbava Fire TV obsahuje WiFi (dual band, MIMO, 802,11n), Bluetooth 4.0 a k televizi se připojuje přes HDMI (1.4b). Pro rychlé připojení k sítí a internetu lze využít i 100Mbitový port ethernet. Kvalitní až osmikanálový zvuk lze z krabičky dostat přes optický výstup, nechybí ani jeden port USB. Více na: http://www.zive.cz/clanky/amazon-fire-tv-levne-multimedialni-centrum-do-obyvaku/sc-3-a-173124/default.aspx

jjery
Registrace: 12/2012

Zásadně,prosím,nezaměňovat Fire TV Stick a Fire TV Box !Rozdíl je hlavně v možnosti použití ethernetu - což lze jen u BOXU.No a rozdílná je pak i cena.Kdo preferuje kvalitu(aspoň FullHD) a má i kvalitní rychlý net,pak je WiFi ve dvou pásmech(2,4 a 5 GHz)skoro nutnost(platí hlavně pro STICK).Ale co málokdo řeší je router -ten taky musí umět WiFi Dual Band :)

jerzy
Registrace: 7/2008

Ja mám niečo podobné - Smart Element Sencor Dongle, ktorý zapájam do HDMI portu v tv a pozerám televíziu Magio GO vo vysokom rozlíšení a vôbec neseká. Pritom mám internet Lombard s rýchosťou iba 2Mb. Dostať ho kúpiť len za 30 € a funguje mi spoľahlivo už najmenej 2 roky.

Karner
Registrace: 3/2010

@Karner

Zřejmě "slušnej oddíl" ! Teď vážně. Tohle je možné,ale..... Při těch parametrech,co Smart Element Sencor Dongle má, bych to ve většině případů viděl naopak na neustálé sekání.Router by musel být snad hned vedle TV, WiFi na 2,4 GHz nezarušené(nejlépe žádná cizí síť v okolí) a rychlost netu možná 6 Mb/s.Ale jeden ze sta kusů se mohl povést,a při perfektním streamu vysílatele to může bezchybně fungovat.

jerzy

@jerzy

Ruter mám dokonca v druhej miestnosti a Smart Dongle to zvláda bez sekania.

Karner
Registrace: 3/2010

Smart Element Sencor Dongle

Gratuluju!To se vidí málokdy.

jerzy

FireTv stick

Ja som si nedávno kúpil FireTv stick priamo od Amazonu za 39,90-€, v podstate ho môžeš na naše pomery využiť iba vtedy pokiaľ tam nainštaluješ KODI, je potrebné sa s tým trochu potrápiť a mať už nejaké znalosti ohľadne týchto vecí, v podstate nič iné odtiaľ nevyužiješ lebo Amazon uplatňuje geolokáciu.

mkr30
Registrace: 7/2010

FireTV stick

Sorry myslel som geoblokáciu.

mkr30
Registrace: 7/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra