![]() |
|
Discovery Turbo XtraZdravím, nemáte někdo aktuální info ke změně kanálu Discovery World na Discovery Turbo Xtra? Podle poslední zprávy tady na webu se tak mělo stát do konce dubna, ale pořád běží ještě Discovery World.. |
roxman
Registrace: 4/2016 Příspěvků: 74 |
![]() |
|
@roxmanDTX je zatím jen v Magio sat a kabelu.http://my.jetscreenshot.com/26936/20160531-gxiz-147kb.jpg |
kolenáč
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 968 |
![]() |
|
@kolenáčVšiml jsem si, že se jedno discovery na 0.8W už změnilo.. Magio sat bohužel nemám![]() |
roxman
![]() |
|
Discovery Turbo Xtra (# 506)ještě jsem zapomněl. DTX je na Digi Slovakia. |
kolenáč
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 968 |
![]() |
|
@kolenáčTo je mně taky k ničemu. Vadí mně hlavně to, že tady publikovali nějaký článek, ve kterém tvrdili, že bude DTX místo Discovery World už do konce dubna, nestalo se tak, a žádné vyjádření se tady neobjevilo. Stejně tak tady psali o nových kanálech Skylinku k 1.6 a přibyla jen Prima ZOOM![]() |
roxman
![]() |
|
O 3 měsíce pozdějiTak už je to od dubna nějaký čas a v ČR pořád běží Discovery World![]() |
roxman
![]() |
|
RE: Discovery Turbo Xtrachvalabohu, pre mna osobne je Discovery World ovela lepsi kanal ako Discovery Turbo Xtra, ten ani nemusim ladit. |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 188 |
![]() |
|
@radolacosuhlasim, vzhladom na tie zufalstva co vysiela DTX, dufam, ze DWorld bude vysielat co najdlhsie. ako bolo hore spomenute, na magio tv uz DTX vysiela a je to nieco strasne. ale na UPC Digital je stale DWorld![]() UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 468 |
![]() |
|
![]() |