Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Formuler F4

V tomto mesiaci ma prist do predaja Formuler F4. Co som pozeral, ide o vylepsenu verziu F3. Cipset je rovnaky BCM7362, avsak ma 3x USB, citacku Micro SD kariet, krajsi dizajn...
http://www.formuler-support.tv/blog/index.php/Entry/14-Neuer-F4-Receiver-New-F4-STB/

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006
Odpověď v diskusním vlákně

@LucaBrazza

Ano, to se týká Koreji, v Evropě bude začátkem července. Cena by měla být cca o 300 výše než u F3. F3 dostane také jedno vylepšení - místo 3,5 jacku pro sluchátka bude nově výstup pro externí čidlo a držák pro uchycení za TV.

Dejte mě lidi a já to /možná/ udělám...

wolf
Registrace: 1/2006

RE: Formuler F4

Diky za doplnenie, ten drziak je zaujimavy, cidlo vyvedies niekde na dosah...len sa obavam, ze ked STB namontujes na zadnu cast TV, bude sa zahrievat viac jedno, aj druhe...

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza

nejaky zavodnici nebo co ..... ;)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Než toto, možná bude zajímavější New Formuler Android IPTV Media Receiver http://www.formuler-support.tv/blog/index.php/Entry/15-Neuer-Formuler-Android-IPTV-Media-Receiver-New-Formuler-Android-IPTV-Media-Recei/?s=2090f396dfcfebeffd6ac4b48dabbf0dce0e8bf6

Sice bez tuneru, ale ty jsou vícemeně nepotřebné, e2 klient pvr funguje bez problému.

matchboxx
Registrace: 9/2012

Nielen závodníci,ale chudáci čo nevedia z peniazmi čo robiť.Ja by to nekúpil ani keby to stálo 60 €,čo na tom také suprové vidia?Najprv hľadajú verziu z 3D,potom pachtia po 4K,teraz aký to má procák a iné doplnkové vybavenie?Ja viem techniku nezastavíš ani pokrok,ale takto sa pachtiť za novinkami,nechápem.Nech sa darí.

DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.

vladoholu
Registrace: 6/2009

Není nad to, když nastavuješ paraboly se starým SD openboxem a televízorčekom, že? Nech sa darí.

bretah

@matchboxx

Masověji tento model zavedeš na trh možná v momentě, kdy budou kromě zahraničních IPTV streamů dostupné i ty české.
Což bohužel.....

Dejte mě lidi a já to /možná/ udělám...

wolf
Registrace: 1/2006

@wolf

České streamy jsou dostupné, není jich však mnoho , ale jsou. Jinak takový streamovací server se dá sestavit , je to jenom otázka peněz. A otázkou velmi krátkého času je, kdy sharing přejde na streaming, neboť streamovat kartu M7 nebo i jinou lze.

matchboxx

Android nikdy více Rv Pomalé .... dělá si to co chce a dokonce to podle mě žije svojim životem.

Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..

Karlos1
Registrace: 2/2007

@Karlos1

Android a pomalý? To nemyslíš skutečně vážně, ale zapomeň na šidítka Prismocube, Amiko, Hdbox, Optibox atd a většinu čínských zmetků. Tyto opravdu nefungují. Takový box s S905 nebo RK3368 a Android Lollipop nebo Marshmallow sviší jak z praku.

matchboxx

@matchbox: Presne tak, mam RKM RK3368 a Beelink RK3368 a oba rozhodne pomale nie su.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra