![]() |
|
Táhlový motorInstaloval jsem si nový táhlový motor,ale přetáčí se jen na západní pozice. Co s ním mám dělat aby točil i na východní pozice. |
vankari5
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 289 |
![]() |
|
táhlový motorno ak máš parabolu nastavenú na niektorom doraze tak sa tiahlovytáča alebo vťahuje len na jednu stranu. Nulový bod by si mal mať v strede tiahla a potom ide aj na V aj na Z. Tak si to teda predstavujem ja. |
ab0516
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 122 |
![]() |
|
RE: Táhlový motorvankariho seriál- problémy so závesom, pozicionerom ,motorom a kadečím dalším pokračuje...Som zvedavý čo nebude fungovať zajtra. ![]() moc málo info dávaš- to može byť milion vecí Biedne forum, riešia sa tu samé blbosti ,len nie satelitná problematika,v kazdom vlákne sprostosti,hádky a trápne fotky uja ibuprofena. Dokial tu redakcia nezakročí ,o čom pochybujem, tak neprispievam .Dodatok: po čase vidím, že to ide ku dnu, tak Zbohom.
|
marval450
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 1 463 |
![]() |
|
RE: Táhlový motorProblém je v tom,že jsem zapoměl jak jsem postupoval při instalaci prvního. |
vankari5
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 289 |
![]() |
|
RE: Táhlový motortiahlo motora uplne zasun aby sa vypol na doraze, mierne ho nasledne vysun, napr. 2-3cm, a toto vysunutie bude tvoj naj-zapadnejsi-alebo-naj-vychodnejsi bod (pozicia ktoru chces sledovat). Upevni v tomto vysunuti cely motor k polarmountu tymi dvomi srobami a tak aby bol na tej najkrajnejsej pozici signal (uplne presne to nemusi byt-preto ta vôla 2-3cm).Potom uz len vysun motor a zastav zase na opacnom konci orbitu kde sa potrebujes dostat s parabolou. To bude opacny doraz. Srobovakom ho na motore nastav. Nejaky nulovy bod ta nemusi vobec trapit. |
yooo
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 73 |
![]() |
|
![]() |