![]() |
|
Co je stanice: 1 Premiera?Co je stanice ":1 Premiera", co vysílá a kde najdu její program?děkuji předem za odpo. jj |
slatored
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 49 |
![]() |
|
RE: Co je stanice: 1 Premiera?co rika google.com? |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 977 |
![]() |
|
RE: Co je stanice: 1 Premiera?@zzz: Bol problém odpustiť si ten Tvoj príspevok? Ináč navrhujem redakcii dať do pravidiel, že je zakázané odpovedať štýlom že pohľadaj si, použi Google a podobne, lebo nijakej diskusii takéto príspevky neprinesú absolútne nič a človek ktorý sa pýta tiež z toho osoh nemá |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 929 |
![]() |
|
RE: Co je stanice: 1 Premiera?Spíše bych do pravidel přidal...Nejprve si vyhledejte informace na netu. Pokud jste nebyli úspěšní, můžete položit dotaz zde. Ale chápu, že je jednodušší se zeptat a čekat, že práci odvedou druzí, než vyvinout vlastní aktivitu. |
DVBT1
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 1 774 |
![]() |
|
@DVBT1![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
koudelka
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 850 |
![]() |
|
LuboTSLen Ty nic neodporucaj, neprikazuj, nezakazuj ako estebacko-komunisticko-populisticky bulo.Tvoj prispevok absolutne tazatelovi nepomohol a daleko prinosnejsi je ten od zzz. |
Traky
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 773 |
![]() |
|
DVBT1přesně tak |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
RE: Co je stanice: 1 Premiera?Je tu nejaká skupina ľudí, ktorá komunikuje medzi sebou o problémoch televízie. V reálnom živote keď sa niekto niečo opýta, nikto ho nepošle, nech si to nájde. A druhá vec, niekedy môžu byť otázky zaujímavé aj pre iných čitateľov, preto je dobré otázku položiť a pre iných dať normálnu odpoveď. A čo keby tak celý server prestal prinášať informácie a dal by len oznam, nájdite si na nete? Každý má právo opýtať sa, kým je to k veci a slušnosť by mala kázať, keď nemám čo rozumné k tomu povedať, budem ticho. Na slová že pohľadaj si fakt nikto nie je zvedavý |
LuboTS
![]() |
|
RE: Co je stanice: 1 Premiera?LuboTS, zaloz si vlastny server a tam mudruj! Rady nedavas ziadne a tie Tvoje litanie nikto necita. Vypisuj holke, ked sa nudis![]() |
Traky
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 773 |
![]() |
|
LuboTSz této stránky je každé založené téma pro nějaký okruh lidí poučné |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
Tak to jste mi teda pomohli, Vy chytráci!Jako obyčejně na NETu po dotazu se začnou ukazovat diskuze všech možných rozumbradů a nakonec se člověk nedozví vůbec nic (kromě toho, že je blbec), jen si deset minut čte blbosti.Do Googlu jsem tento název zadal a nevylezlo vůbec nic. Proto jsem se taky ptal. Mezitím jsem ale zjietil sám, že ten blbec jsem a že název té stanice není "1 Premiera, ale jen :1, což je STV1. Takže ještě jednou děkuji za pomoc ! jj |
slatored
![]() |
|
RE: Co je stanice: 1 Premiera?@slatored: Žiaľ, úroveň niektorých diskutujúcich je taká, aká je, stačí si pozrieť reakcie na mňa... Neurobíš s tým nič, treba sa len jednoducho naučiť medzi takýmito ľuďmi žiť. |
LuboTS
![]() |
|
@LuboTSNemyslím si že by kdokoliv musel mezi kýmkoliv žít. Lhostejnost k okolí mi problém rozhodně nedělá |
motanek79
Registrace: 10/2013 Příspěvků: 628 |
![]() |
|
@LuboTS@LuboTS: Díky za podporu.Už odcházím z tohoto vlákna. jj |
slatored
![]() |
|
![]() |