Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

pro redakci

prosím redakci zaměřte se na nick Jarda5 , dosti provokativně odpovídá na otázky , myslím že až taková arogance by se zde podporovat neměla a zasloužil by si na nějaký pátek posedět v chládku děkuji

(Mascom)Tele Systém Fe TL80cm s multifokusem 28.2E,23.5E,13E, Samsun UE50RU8000 UHD 4K HEVC

bbitom
Registrace: 11/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46
Odpověď v diskusním vlákně

RE: pro redakci

Mat tak Vase starosti... Rv

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

@georg11

tak je to satisfakce a je to v pořádku

(Mascom)Tele Systém Fe TL80cm s multifokusem 28.2E,23.5E,13E, Samsun UE50RU8000 UHD 4K HEVC

bbitom
Registrace: 11/2007

bbitom

příště,až se ti někdo nebude hodit,máš tam bonz tlačítko,redakce to prohlédne a usoudí,co dál,nemusíš zakládat vlákno plné nářků

pierrepetr
Registrace: 5/2006

bbitom

Hlavně že se ti ulevilo, není nad to někoho napráskat

georg11
Registrace: 2/2006

pro tohle tema jen slovo bonzaj nesmi se to rikat ale hlasit se to musi!!! :dead:

warteam83
Registrace: 2/2015

čo kde sa stalo? inu možno niekto poradí a niekto dod**káva.. ,na to si človek zvykne. :-/ čo už pokiaľ to nie je viac dodr**ávanie ako pomoc .Potom by som .. EHM ale to je na moderátoroch /resp.. a tak.. ;)

VU+ SOLO 2 TWIN*FORMULER F4 turbo**TBS 8922 PCI DVB S-2**tiahlovy motor ..53.V -- 30.Z.**Visiosat BIGSAT 23.5e,19.e,13.e,0.8w..ForNow ;) **/ **ASTROMETA DVB T/2/FM/DAB+ USB.

vladenko
Registrace: 10/2006

tukan súhlasim s tebou

sasuke
Registrace: 6/2015

Leč to někomu připadá ,,trapný", klidně může. Kdo by měl co do činění s tímto jedincem, hovořil by jinak. Rád bych zde taky více přispíval, ale aby mi tu někdo za můj příspěvek nadával do kriplů, důchodců, žebráků, honičů apod., to se nezlobte, toto nemá na SAT diskuzích co dělat. To už je dost přes čáru. Přitom on sám ví o jakémkoliv příjmu absolutně kulové. Stačilo mi, když jsem tu kdysi uvedl, že bude zaveden SERPO a byl som rázem ,,chorý". Dotyčné Slovačisko se mi dodnes neomluvilo. Nu což. Vzájemně se zde k životu nepotřebujeme. Tak si tu nadávejte třeba do ku*ew a do pi*i dál. :(( Admini mají plnou pusu pravidel, každé druhé slovo cenzura, ale s jedním omezencem, který má již desítky Nicků a pořád tu jen uráží, si poradit neumí. bbitom- máš mou podporu. Demokracie ano, ale od jedné zdi ke druhé. ;)

silesian
Registrace: 4/2011

To není možné, on se Ti do dnešního dne neomluvil? Tak k tomu nemám slov...Anebo mám, trapnééé...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

Jj, tukan. Šaráda pokračuje. Což?

silesian

Ne, to v žádném případě, ale jedinec, co nepřenese přes "srdce", že se mu někdo anonymní v diskusi za "něco" neomluví, popř. co nesnese nějakou tu "nadávku" od zakomplexovaného dalšího jedince, pro mně nemá pochopení. Jak v dnešním tvrdém životě vůbec můžete existovat? V žádném případě Ti nechci a ani nemám za co nadávat, nedej pánbů urážet, jenom to prostě nechápu...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

Taky se přidám

Mě zase odpovídá na inzerát dosti nevybíravým způsobem (čur..., zmr.e, jdi prdávat jinam) "něco" s emailem Johnny4866@seznam.cz
:)) Sice je už vyfiltrovaný, ale nechápu, co z toho člověk může mít, snad jestli u toho onanuje ? :lookaround:

majkl99
Registrace: 8/2010

Jirik1459

johnny4866

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

majkl99

Pravda, Johnny 4866@seznam.cz je J.K. Má i další email: Macgyver149.

Skylink + O2TV

kvasnak
Registrace: 3/2009

Když tak hlídáte porušování pravidel na Parabole přečtěte si toto:
Na webu parabola.cz v komentářích k článkům a na diskusním fóru je zakázáno:
5) zveřejňovat osobní informace o uživatelích a soukromých osobách (např. e-mailové adresy, poštovní adresy, telefony, rodná čísla). Zákaz zahrnuje i publikování vlastních osobních údajů.
Bonzování zdar

georg11
Registrace: 2/2006

Bonzaci su ludsky odpad Rv Rv Rv

Traky
Registrace: 8/2013

georg11

Nejde o bonzování, ale jen pro info o problematické osobě. Já osobně na to nemile doplatil, když jsem si od toho člověka, aniž bych tušil, co se z něho vylíhne, koupil kartu Skylink. Tvrdě jsem doplatil na to, že má nejen můj email, ale i telefonní číslo. Věčně mi na email ud něj chodí sprosté nadávky a nesmyslné výhrůžky. Že mu dokonale hrabe v makovici je důkazem toho, že je schopen volat na moje číslo mnohokrát denně. Větší pacient pro chocholouška snad neexistuje.

Skylink + O2TV

kvasnak
Registrace: 3/2009

to georg11

Přesně. Mě po vyvěšení inz zde na Parabole začaly chodit sprosté maily, možná 6 denně, Vyřešeno filtrem, ale za cca 2 dny nabídka z jiného mailu, že kupuje a cituji: "Dobry den, mam zajem, otkud jste? Ja Lysa nad Labem." :)))

majkl99
Registrace: 8/2010

Tukane, bez emocí, při vší úctě k Tobě, nevíš o čem mluvíš. Já mám s tím hochem jen negativní zkušenost. Přitom jsem ho viděl pouze na fotce. Už to došlo kdysi tak daleko, že jsem byl i na Policii ČR.

silesian

toto neni skupina proti radoby cenzure proti hazardu atd... na webu...tohle je dulezitejsi, o osobni svobode kazdeho z nas vyjadrovat na internetu a to diskuzich pod clanky, chatech, seznamkech, forech atd... zazivate taky tu nespravedlnost ze vam blokujou ucty, davaji bany a mazou ucty a to uplne nefer? tak se pripojte sem, mozna az nas bude dost dokazeme vynest na svetlo tuto problematiku ceskeho a slovenskeho internetu.
p.s. toto neni skupina pro ty ktere nekde blokujou za nasilnicke protimuslimskem, protislunickarskem ci jinem nasilnickem vyhrozovani.

Stop cenzure na internetu (za svobodu pohybu a vyjadrovani na webech) https://www.facebook.com/groups/1583850918579633/

sioga_bs
Registrace: 6/2007

sut to c...i

sioga_bs
Registrace: 6/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra