![]() |
|
skylink prerusenie SIPONeviete mi niekto poradiť ako by som dal pauzu a dočasne vypol aby mi skylink uctoval na sipo mesacne poplatok? Planujem na chvilu vypadnut a neviem v nastaveniach na skylink webe najst polozku aby sa sipo zrusilo.Ďakujem za pomoc. hello hello
|
martiner
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 336 |
![]() |
|
RE: skylink prerusenie SIPOZavolaj operátorovi skylinku, on to zruší. Aj ja som zrušil minulý týždeň |
Jusztisch
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 131 |
![]() |
|
@martinerPokud je mi známo,tak sipo ruší majitel účtu a který dal k sipu souhlas.Pokud tento souhlas ukončíš,tak tam automat skylinku nic nedostane a vypne ti kartu![]() ![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
@martinerA pokud chceš další zákonou fik.radu,tak mi napiš do PM |
korkoran
![]() |
|
@korkoranProsim ťa kde na skylink webe vypnem ten suhlas?Ďakujem hello hello
|
martiner
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 336 |
![]() |
|
RE: skylink prerusenie SIPONáhradný platobný doklad SIPOvypýtať na pošte tú položku ktorú nepotrebuješ vyplníš |
Vladi
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 735 |
![]() |
|
RE: skylink prerusenie SIPOmartiner@ Na webu nevypneš nic, musíš zavolat do Skylinku a zrušit službu. A nechat na poště vyhodit ze SIPO položku Skylinku není moc chytrý řešení (jak radí Vladi), protože ti tímto bude vznikat dluh a v dalším SIPO se to objeví zase znovu.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: skylink prerusenie SIPOnapíš si na platby@skylink.sk, uveď číslo karty a jej majiteľa a požiadaj o prerušenie inkasa SERPO. Inkaso na pošte ani účte rušiť nemusíš, pretože potom by si ho musel znovu zadávať. Takto to prerušíš len u SKYLINKU, a keď to budeš chcieť znova aktivovať, len im napíšeš na platby@skylink.sk, že chceš inkaso znovu aktivovať ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 456 |
![]() |
|
martinerMoje zkušenost. Zavolal jsem na Skylink operátorovi, nahlásil číslo karty a to bylo vše. Žádná pošta. Operátor vše zařídil. Následující měsíc už poplatek v Sipu nebyl. |
neuzil
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 528 |
![]() |
|
@neuzilE-mail vyjde lacnejšie a ešte Ti spätne písomne potvrdia zrušenie inkasa |
Dzordzo
![]() |
|
@DzordzoPřesně jak píšeš přes email na zákaznický servis, asi po třech hodinách přišel od Skylinku email, že inkaso bylo zrušeno. |
BOBSEN
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 2 185 |
![]() |
|
@korkoranAhoj sice asi nejsem ten co se na to ptal,ale zajímalo by mě to takže je možnost se to dovědet? Děkuji T![]() |
tarik
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 11 |
![]() |
|
tarikČo sa chceš dozvedieť. Zrušenie sipa? Buď zavoláš do Skylinku alebo im pošleš mail, nech Ti to zrušia. Už to tu bolo viackrát popísané.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 610 |
![]() |
|
@tarikJá jsem od začátku mluvil omylem o inkasu,ne sipu.Inkaso si může divák zrušit sám v internetovém bankovnictví,jestli chceš se dovědět víc zajimavostí,tak v PM |
korkoran
![]() |
|
RE: skylink prerusenie SIPOCez PM asi ťažko, nemá ho totiž aktivovaný![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@petersktak až tu bude,tak mě najde na centrumu![]() ![]() |
korkoran
![]() |
|
korkoranA čo mu chceš poradiť ohľadne zrušenia sipa?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@korkoraninkaso môže zostať, treba zrušiť jeho výber u Skylinku. Ako som už písal, oni prestanú SERPO brať z účtu (resp. SIPA), ale keď to chceš obnoviť, stačí už napísať len im - netreba inkaso znovu zriaďovať, keďže ho nezrušíš ... |
Dzordzo
![]() |
|
@Dzordzojá používám jednodušší způsob,život je už tak dost složitý![]() ![]() |
korkoran
![]() |
|
@korkorančo je zložité na napísaní 1 mailu ? |
Dzordzo