![]() |
|
Poškozená UNIAsi mi odešla UNI čtečka v UNU, nějaký čas se sekalo dekódování a zhoršovalo se to. Někdy stačil restart cccamu, jindy restart E2 nebo systému až to kleklo úplně. V CI+ modulu to jede normálně jen se mi nechce zbytečně investovat do modulu. Dá se UNI čtečka servisně vyměnit- popř. opravit? Na 100Pro je to HW problém.Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 451 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49 | |
![]() |
|
RE: Poškozená UNIAk je problem skutocne v citacke a nie napriklad niekde na zakladnej doske tak citacku vymenis aj sam a mal by si ju vediet aj odniekial za par drobnych kupit. Len tak namatkovo sa pozri tu: http://goo.gl/PR4WYg je to polozka 1415. |
Traky
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 773 |
![]() |
|
RE: Poškozená UNIMno, docela by mě zajímalo, na kolik se těch pár drobných vyšplhá s dopravou, clem a dph![]() Od šejků jsem teda fakt ještě nenakupoval ![]() |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
![]() |
|
RE: Poškozená UNIskusal si aj iny cam? sekanie cccamu bolo niekde uz popisovane,ale kedze ho nepouzivam necital som to cele......Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Poškozená UNILiquere radí dobře. Nejdřív bych zkusil udělat pár věcí, vyměnil cccam, třeba za starší /2.3.0 za 2.2.1/, změnil bych image, změnil bych kartu, je toho víc, co bys měl vyzkoušet. Někdy 100% není 100%, nezdá se mi, že by to bylo ve čtečce...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: Poškozená UNIDaj si tam staršiu verziu, napr. u mňa bez zásekov 2.1.1. Alebo si to odskúšaj s doscamom, prípadne oscamom, či aj vtedy to robí.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 610 |
![]() |
|
Zkoušel jsemrůzné cccamy, flešnul nový image, obnovil image ze zálohy, kde mi vše fungovalo. Bohužel jsem odkázán pouze na CCcam, který dokážu ve Vti rozchodit. Všude je UNI mrtvá.Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
![]() |
|
RE: Poškozená UNIco kontakty?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
UNO jsemrozebral, čtečku vyndal a vše zkontroloval a vyčistil.Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
![]() |
|
RE: Poškozená UNIpotom by som mozno kupil nejaku lacnejsiu externu usb citacku. Ta ti ostane aj ked uno dosluzi uplne. Pripadne najst uno na suciastky,alebo pouzite lacne zohnat.![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
Našel jsemstarý zelený modul CW/Irdeto od MasComu, flešnul jsem do UNA origo image a s tímto modulem to šlape OK. Ve Vti tenhle modul nestíhal, takže jako nouzovka...Existuje u nás vůbec servis na VU+? Vím ,že satelitní techniku opravuje kde kdo, ale značkový servis? Přeci jen je UNO dobrý a drahý stroj, škoda ho do(nevhodné slovo) nějakým šmudlou... Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
![]() |
|
RE: Poškozená UNINahoď si doscam alebo scam a uvidíš, tie netreba nastavovať, mali by čítať kartu bez nastavovania ako cccam.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
peterskNahodil jsem tedy zpět Vti a doscam 0.25 pro Vti. NIC, ale podle web doscamu je čtečka funkční, ale něco je špatně s aktivací karty..ZDE: https://www.dropbox.com/s/u108ufrkx9jizji/jerry.pdf?dl=0 jestli z toho někdo vyčte co je vlastně ve psí Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
![]() |
|
RE: Poškozená UNIZápisy sú ako na karte? Pošli si cez net reautorizáciu karty a keď ani to nepomôže zavolaj do Skylinku. Čítačku máš funkčú.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: Poškozená UNISkús ešte kartu podlepiť. Možno zlý kontakt.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
Karta jefunkční, zápisy jsou aktuální,. V UNU nejde ani jiná karta, já mám ICE a zkoušel jsem i 0624 z jiného stb ...Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
![]() |
|
RE: Poškozená UNISkúsil si podlepiť kartu?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: Poškozená UNIAle pre istotu pošli si reautorizáciu karty.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
Reautorizacijsem dělal před 4 dny. Zápisy jsou ze dneska, protože jsem od rána měl kartu v modulu. Podlepit jsem nezkoušel. Ale Karta nejde ani ve druhém slotu, který nebyl používán.Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
![]() |
|
RE: Poškozená UNIStále si myslím, že je s kartou problém. Ale nech sa darí.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: Poškozená UNIMyslím si to preto, lebo raz som mal takýto problém po výpadku elektriky. /netvrdím, že aj u Teba je preto/. Takisto sa chovala karta ako Tebe, zápisy OK a furt chybové hlásenie, že error card activation. Všeličo možné som vyskúšal. Nakoniec som zavolal do Skylinku, povedal som im chybu a oni mi poslali údajne reactivation, nie reautorizáciu. A za 10 minút všetko nabehlo.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
Kartaale bez problému jinde běhá. (Ještě jedna chyba na kterou jsem zapomněl, někdy po spuštění nebo restartu stb je obraz za purpurovým závojem). Momentálně je karta v v ca kryplworks v televizi a do una jsem dal 0624 v CA Synaps, protože s kraplworksem to zase po pár hodinách začalo strečkovat. Uvidím jak to bude během pár hodin fungovat v TV ...Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
![]() |
|
RE: Poškozená UNImozno treba skontrolovat zdroj ma uz svoje roky.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
UNO užmám asi 4 roky. Kondíky nafóklé nenisů, nikde nic ohořelého, na první čučku nic do očí bijící, ale jeden neví..![]() V CI slotu zatím TV i UNO bez broblémů. Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
![]() |
|
RE: Poškozená UNIpratele mel jsem uplne ten samy problem. nesla mi karta v cccamu ani v oscamu. nahore, dole..proste nikde. na netu jsem se nic nedovedel. ale v origos camu funguje osto 6. skylink si s nas dela hurvinka.![]() |
radioactiv
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 138 |
![]() |
|
Hoď nějaký soubordo placu, ať zjistím zda je čtečka v pí3.14, nebo je chyba někde jinde. Už mě taky napadlo, že jsem zase v nějaké VííAjjjPíí grupě, na které si agenti M7-G zkouší svoje kejkleVu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49 | |
![]() |
|
![]() |