![]() |
|
Poškozená UNIAsi mi odešla UNI čtečka v UNU, nějaký čas se sekalo dekódování a zhoršovalo se to. Někdy stačil restart cccamu, jindy restart E2 nebo systému až to kleklo úplně. V CI+ modulu to jede normálně jen se mi nechce zbytečně investovat do modulu. Dá se UNI čtečka servisně vyměnit- popř. opravit? Na 100Pro je to HW problém.Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 451 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49 | |
![]() |
|
RE: Poškozená UNINa ty ctecce je jeden jediny obvod, ktery neni problem vymenit. Ale za celou dobu jsem ctecku opravoval defakto 2x - 1x Openbox 810 kde doslova upadl jeden kontakt a jednou v nejakym Strongu na TNT France, kde byl po zavade zdroje vadny ten obvod. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: Poškozená UNIAsi to lezi na Image. Vymenil jsem VTI za OpenATV a fakci to.![]() |
radioactiv
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 138 |
![]() |
|
RE: Poškozená UNIty si co dvoj sam jediny? alebo ?![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
Díky zapostřehy, zatím to jede se Synapsem a dokonce se kanály přepínají rychleji než ve VTi. V LG starý CA modul CW/ID taky jede( přepínání je tragédie, ale to je normální Lúúďo.Jo a na té čtečce jsou dva integráče velký jako Milka... Zatím to nechám, neboť jestli už je nakopnutý zdroj, tak to nejspíš asi stejně brzy klekne a pak to pořeším. Ještě zkusím o víkendu nahodit nějaký jiný image s tím doscamem. Myslím že ho mám i pro BH, jestli se to nějak nezmátoří![]() Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
![]() |
|
Tak chapci a děvčicePo pár měsíčním boji se čtečkou(hledání rad i servisů) jsem ze zoufalství našel nějaký zálohový image Vti 9.0.2, kde je Oscam 1.2 rev 11209 a čtečka mi jede!!!! Takže UNO je nejspíše v poržadku! Když tam instnu CCcam 2.3.0 , tak ten se poprvé rozběhne, ale za cca 2 sekundy je konec a pak již nejde. Prosím nejste někdo ochoten mi dát zálohový image VTi 9.0.3 s funkčním CCcam 2.3.0, abych se dopracoval k tomu, kde je chyba.Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
![]() |
|
RE: Poškozená UNINehnevaj sa, ale aky problem je vu nanovo flashnut? Sice s nastavenim a doladenim detailov to trocha potrva, ale mas istotu cistej instalacie. A setting si môzes zazalohovat zo sucasneho image. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
Takhle chytrejjsem byl taky, dělal jsem to hafokrát, i jiný image. Ten 902 s oscamem není můj( je z webu). Mě nefunguje CCcam ani když flešnu starý image ze zálohy, kde mi to fungovalo. Buhužel nedokážu nastavit configy ani v CCCamu ano v Oscamu. A nefunguje mi dekódování ani s scam doscam, kde se údajně nic nenastavuje.Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
![]() |
|
@jerry00Chyba je mezi stoličkou a klavesnicí,není u skylinku ani u někoho jiného |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 359 |
![]() |
|
@jerry00Zostáva ti zrejme jediné:t.j. naučiť sa nastaviť si configury v cccame, resp. v oscame (nieje to žiadna veda!), alebo dať si to niekomu nastaviť!!! ![]() ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 141 |
![]() |
|
@jerry00Čo sa týka oscamu, tak tuto študuj!http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=85&t=27528 Zrejme nikde nič lepšie a podrobnejšie nenájdeš! ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
RE: Poškozená UNIV cccam 2.3.0. je potřeba nějaký config pro ICE? Mě to jede i bez něho v oatv 5.3. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 942 |
![]() |
|
@jerry00Na CCcam 2.3.0 urob, čo doporučuje nic SirMax a bude Ti to šlapať.https://www.parabola.cz/forum/topic-89371/ |
doky
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 574 |
![]() |
|
Díky ale..Vyzkoušel jsem to s tím prio, ale CCcam prostě nejde a ani nepozná kartu ve čtečce!(čistá instalace VTi 903, aktualizace, CCCam 203+ Config, přidání zápisu do prio) a výsledek nula. Tak jsem si alespoň zálohoval z toho internetového image Tuxbox složku a zprovoznil po letech Oscam. Evidentně se kdesi mimo CCCam něco změnilo, protože mám zálohy funkčních image s CCcamem 2.0.3 roky dozadu a ani v těchto po flešnutí mi CCcam nejede.![]() Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
![]() |
|
RE: Poškozená UNICCCam 2.0.3? A ICE? |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
RE: Poškozená UNITiež som si všimol, že dotyčný píše raz o verzii 2.3.0 a potom zas o 2.0.3, tak neviem, či to len pomýlil, alebo v tom má chaos.Ak to nie je preklep, tak vo verzii CCcam 2.0.3 Ti nikdy ICE chodiť nebude a ani chodiť nemohla. Takže jerry00, urob čistú inštaláciu VTI, potom priamo z VTI stiahni CCcam 2.3.0, urob to prio a daj sem vedieť výsledok. |
doky
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 574 |
![]() |
|
Sorysamo, že se jedná o CCcam 2.3.0 a VTi 9.0.3 a ob příspěvek jsem to již udělal a reportoval. Pokud to prio nemá nějaký spešl zápis??? CCCam v etc krom jiných ten prio soubor po instalaci vytvožil, tak jsem do něj jen přidal řádkyI: 500 P: 0D96, 0D97 nad tím byly jen jen řádky s #( takže jen nějaká nápověda). Jinak oscam mi asi po 4 hodinách provozu, taky přestak dekódovat. VU sice nezamrzlo ale musel jsem restarovat. Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
![]() |
|
Zkusil jsem znovu prostrýčka příhodu doinstalovat CCcam 2.3.0 a nejde mi nic. Ani CCcam ano oscam a to ani když CCcam odinstaluju! Musím obnovit image ze zálohyVu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
![]() |
|
To jerry00Pred rokom som sa trápil s VU+ UNO, tiež sa to správalo ako popisuje jerry00. Úplne jedno či Cccam alebo oscam.Jeden známy mi poradil dať "továrenské nastavenia". Ja som na neho čumel ako puk - v linuxe ? Som myslel,že keď urobím čistú inštaláciu tak je všetko vyčistené. Tak som to skúsil. Následne čistá inštalácia a potom sa UNO už správalo ako som si predstavoval.Ešte som vymenil kondíky v zdroji, lebo niekedy po tvrdom vypnutí box nenabehol. Odvtedy som už o boxe nepočul - asi šlape. GI LX3, Octagon SF8008, T-90
|
Rasto
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 941 |
![]() |
|
Vyzkoušímvšecko. Mám ho 4 roky a součástky na zdroji i na desce, nejeví opotřebení. Už když jsem ho koupil , tak jsem vyhodil ten plech z procesoru a dal jsem tam pořádný chladič, určený na chipsety PC, takže ani teploty většinou nepřekročí 32°C.Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
![]() |
|
@jerry00Kdyby jsi to dal někomu naprogramovat,tak by jsi to už měl vyřešené!Jen ne zdejším tzv.odborníkúm,typu Doky,Rasto,kteří neví,kde je problém... |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 359 |
![]() |
|
To prosatVšak mu poraď, keď z jeho popisu vieš, kde je chyba, odborník.GI LX3, Octagon SF8008, T-90
|
Rasto
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 941 |
![]() |
|
Telefonovaljsem s jediným servisem satelitní techniky v dosahu( na který ještě není negativní hodnocení) a: " já dělám do satelitů 40 let a o VU+ jsem nikdy neslyšel. Skaylink vypnul Cryptoworks takže vám to už nemůže fungovat" a podobnejma kravinama mě krmil 5 minut.Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
![]() |
|
@jerry00Tak v tvojom prípade by som považoval o zmene servisu za iný! Lebo pokiaľ ten dotyčný servisák tvrdí to čo píšeš, tak ten "podnik" je akurát tak na veľké...!![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
A takovýhle"servisy" tu máme 3, jeden lepší než druhý. Pro mě je důležité, že je UNO po HW stránce v pořádku.Funkční CCcam pro uni se nakonec někde objeví( i když tady asi ne![]() Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49 | |
![]() |
|
![]() |