Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Sledování TV aplikace

Potřebuju poradit, stáhnul jsem si aplikaci sledování TV, kamarád mi dal přihlašovací údaje a když jsem to zkoušel v práci tak mi tam fungovali Poláci, v práci máme internet od O2, kdežto doma kde mám internet od UPC mi to píše: V síti, kde se nyní nacházíte, není přehrávání kanálu povoleno.Dá se s tím něco udělat? Ostatní aplikace mi fungují normálně a tohle je jediná možnost jak sledovat polskou TV.Používám telefon Honor 4C, android je 4.4.2 verze.Díky za případné rady a zkušenosti.

Antonio20
Registrace: 1/2009
Odpověď v diskusním vlákně

Antonio20

záleží, kde pracuješ,někteří zaměstnavatelé mají různé blokace na různé servy,zkus to přes mobilní data a je jasno

pierrepetr
Registrace: 5/2006

RE: Sledování TV aplikace

Jak jsem psal, v práci to funguje dobře, ráno než jsem šel domů tak jsem sledoval na TVP1 fotbal, kdežto doma na UPC to nefunguje a pres mobilní data mám dostup taky jen k cca 20 programům.Zkusím to za chvíli v práci jak to pojede.

Antonio20

@pierrepetr

Tak už jsem v práci a na WiFi mi to zase jede včetně Slováků a Poláků takže problém asi bude dělat internet od UPC a nějaké blokování.

Antonio20

@Antonio20

Aplikace Sledování tv je určana pro internet který je partnerem této aplikace. Nefunguje na každém internetu. Ale v této službě to je uvedeno.
https://sledovanitv.cz/info/partneri

kolenáč
Registrace: 4/2010

@kolenáč

To sice jo ale v tom případě by mi nemělo jít vůbec nic a mě tam jede asi 22 stanic.V práci na O2 WiFi jede cca 50 jen to co má kámoš předplacené.

Antonio20

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra