![]() |
|
německé programy na ASTRA 19,2 ELze po 1.6. naladit německé programy na Astra 19,2 E? Mám FastScan i CI+, ale nic nevidím.![]() |
ptrjoi
Registrace: 6/2016 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: německé programy na ASTRA 19,2 Eco má FastScan a CI+ společné s německými programy na 19.2E.Netuším zda v tabulce FastScanu od skylinku byli nějaké DE programy předtím a teď. V každém případě je možné všechny naladit ručně tak jako vždy. Předpoklad je: - parabola s LNB natočeným na Astra 19.2E - SAT přijímač - umět naladit programy ručně |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: německé programy na ASTRA 19,2 Eáno je možné naladiť |
Rasto1978
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 104 |
![]() |
|
@ptrjoiZde najdeš parametry: https://www.parabola.cz/prehledy/televize-digital/19e2/fta/VU+ DUO4K SE (FBC-S2X + Vu+ Turbo USB tuner DVB-T2/C) Vti 15.x.x, Zgemma H9 combo 4K - OpenATV 7.4, Raspberry Pi 3, Skylink KOMPLET (19,2 + 23,5)
|
Wozi
Registrace: 1/2015 Příspěvků: 591 |
![]() |
|
RE: německé programy na ASTRA 19,2 EBohužel jsem to zkoušel ručně a nejde to. |
ptrjoi
Registrace: 6/2016 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: německé programy na ASTRA 19,2 Emozno keby sme vedeli co je to za prijimac a ako mas konfigurovanu antenu tak by sa dalo aj poradittakto bohuzel. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
@ptrjoiVšetko ide naladiť, len treba chcieť, vedieť a urobiť to.Problém je tak, ako zvyčajne medzi gaučom a stb (tv)! Treba si v menu prijímača správne nakonfigurovať DiSEqC povely pre prepínanie medzi sat pozíciami! Toť vsjo - zatiaľ! Pretože autor tohto vlákna nedodal viac info o svojej sat zostave! ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 141 |
![]() |
|
@ptrjoiBueš muset najít někoho v okolí,kdo ti to skoukne.Jistě nemáš talíř správně nastavený,asi jen na Astru 3 pro skylink a nebo potřebuješ nastavit přijimač. V kterém kraji bydlí-néé adresu,to je trestn na Parabole |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
@ptrjoi...já bych si tam dal druhej LNB....![]() |
Cucerak
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 388 |
![]() |
|
![]() |