![]() |
|
Problem s kvalitou signalu ASTRA 23,5 VS parabolaPriatelia a nadsenci,minuly vikend som prvy krat namontoval satelit a predpokladam ze i spravne nastavil. Bavil som sa s tym dost dlho. Moj HW je TECHNISAT Multytenne QuattroSat zaracne mala parabola pre prijem 4 druzic Eutelsat 13° East, Astra 19,2° East, Astra 23,5° East and Astra 28,2° East sat primac mam v TV SONY A teraz k problemu: nastavene mam vsetky druzica a prijem je takmer dobry, Na astre1 mi tv ukazuje silu aj kvalitu na 100 percent miestami na par kanaloch trosku menej. na ASTRE 23,5 su nekodovane ocko, TA3, atd tam je signal a kvalita na 100 percent ALE ked pozeram kvalitu signalu a silu na JOJ HD a ine Slovenske HD programy tak silu mi TV hlasi na 100 percent ale kvalita je len 30-40 percent a na niektorych som dokonca nameral 20. Moja otazka znie ci som narazil na velkostne problemy paraboly, ci je problem so signalom na astra 23,5 ci mam zly satelitny prijmac, alebo sa da este co to parabola dostavit, pretoze mi to uz viac nedava aj ked som to meral nie na satelite ale zakladnym meracom na parabole. Dakujem za postrehy |
PENO
Registrace: 6/2016 Příspěvků: 5 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 55 | |
![]() |
|
@konasSpíš by bylo vhodnější říci - více než čtyřstavové modulace,např.8PSK,16APSK,32APSK a co já vím,kde se to zastaví. Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
|
táhlovej
Registrace: 3/2005 Příspěvků: 1 264 |
![]() |
|
RE: Problem s kvalitou signalu ASTRA 23,5 VS p...O něco lepsi by to bylo u HD s modulaci DVB-S2/QPSK pokud ma byt pro HD zvoleno DVB-S2, ale tech programu se tam pak vejde min na TP při FEC 3/4. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
@táhlovejTyhle věci budu řešit až to bude pro mne aktuální. Zatím, na základě téhle debaty, jsem vytáhl ze stodoly novou Gib100, a vyměnil ji za obyčejný plecháč 85 za 4 stovky. To je pokrok! Chudáci lidé,kterým majitelé domu zakazují větší talíř. Prostě značková parabola 85 a výše, je ,i pro Skylink, je mimo jakoukoliv diskuzi. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
RE: Problem s kvalitou signalu ASTRA 23,5 VS p...Akosi sa mi nepodarilo skor ale mam nove info ako funguje 45 cm parabola na 4 druziceStandartne astra 1 velmi dobry prijem a tam niet si na co stazovat Problemu som sa obaval na hd programoch astra 3 Kvalitu signalu mi ukazuje na 65 percent ano dokonca vcera bola burka a kleslo to na 40 a sem tam menej co uz nebolo pozeratelne no klasicke sd programy isli aj pocas burky takze parada Hotbird 13 sa spraval tiez Takze myslim ze danu parabolu netreba zatracovat a je to vhodne pre panelak balkony atd kde nozete dat 80cm plus |
PENO
Registrace: 6/2016 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
Pokud potřebuješ nenápadnou anténu,pak je řešením SELFSAT. Typ H30 o rozměrech 50x30 cm hraje solidně i za normálního (nepřívalového a nekropupového) deště.Typ H50 o rozměrech 50x50 cm má zisk o 3dB větší proti H 30, tedy má jistou rezervu. Viz také vyhledávače. Typ Technisat Multytenne se mi doma neosvědčil, z malých antén považuji T 55 za nejlepší v poměru velikost/počet stanic, Skylink zde hraje velmi solidně. Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 55 | |
![]() |
|
![]() |