![]() |
|
UPC kabel vs SkylinkCo je podle vas lepsi, upc po kabelu nebo skylink. Cena - vykon ?? |
sat1guru
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 225 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
@sat1gurupodle toho co od toho požaduješ.|Pokud základ digitálu,tak vyloženě skylink,pokud víc bez výpadků,s internetem a 100 mg dat.rychlosti,s telefonem/0,50 kč za minutu do všech sítí,tak upc |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: UPC kabel vs SkylinkVýkon?????????????????? |
loop12
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 663 |
![]() |
|
@sat1guruNaa, čo si ty na nejakej diskotéke, keď požaduješ VÝKON???!!!Ale keďže nikto z nás nemá veštecké schopnosti a nikto netuśí, že aké máš nároky na požadovanú skladbu/rôznorodosť programov. Tak v tomto ti nedá presnú odpoveď nikto! Iba ak by si si objednal a užíval obidve služby?! ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 141 |
![]() |
|
RE: UPC kabel vs SkylinkSprostá otázka a položená na nesprávnom mieste.Prečo sa neopýtaš priamo providerov uvedených platforiem na požadované parametre a budeš mať aj,cenu aj výkon.Ako poznamenal mmiriboy,my nemáme vešteckú guľu,aby sme vedeli čo kto má,čo používa,či kábelovku,satelit,terestriál a pod.Úplne nezmyselná téma.Nech sa darí.DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 043 |
![]() |
|
RE: UPC kabel vs SkylinkPokud máš přípojku na UPC tak rozhodně kabel. Pokud ovšem není tvým koníčkem loveni tv stanic na orbitě. Potom zase satelit. |
kolenáč
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 968 |
![]() |
|
RE: UPC kabel vs SkylinkZcela jiste kabel, uz jen kvuli rychlemu netu a vetsi nabidce kanalu. |
Mikek
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 822 |
![]() |
|
RE: UPC kabel vs SkylinkVíc jak 10let jsem lovil na orbitu,včetně skylinku,letos jsem sat.komplet prodal-UPC mi dala nabídku,která mi max vyhovuje,ale jen proto ,že mám přípojku/i podu/,kdybych bydlel mimo město-nikdy bych se satu.nevzdal!![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
@sat1guruNejlíp to vystihl spyko, já satelit mít nemůžu tak mám UPC kabel a za komplet TV nabídku a internet 200 mega včetně pronájmu zařízení na 2 TV a router tak platím 989 Kč měsíčně. |
Antonio20
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 951 |
![]() |
|
RE: UPC kabel vs SkylinkA samozřejmě kvalita HD kanálů je velmi dobrá a výpadky služeb jsou minimální takže takže za mě spokojenost.![]() |
Antonio20
![]() |
|
RE: UPC kabel vs SkylinkZatím jedu na modul,pokud se upc podaří řádně naladit jejich přístroj,možná si ho pronajmu,/horizont go,pvr,schift ap./,mám základ +100/10+telefon,darwin,80% v hd/no nekupte to za 425!![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
SkylinkZa mě Skylink, naprostá spokojenost, balíček kombi 125 programů a z toho 42 v HD za 387 Kč měsíčně. Pro srovnání UPC horizon komfort+, 121 programů z to 38 v HD za 499 Kč. Žádné programy na orbitě nelovím, zapnu a koukám. |
horajda
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
@horajdaMyslím, že plná nabídka od UPC je levnější než skylink. |
Antonio20
![]() |
|
RE: UPC kabel vs SkylinkhorajdaJenže UPC horizon komfort+, 121 programů z to 38 v HD za 499 Kč jak píšeš je včetně pronájmu zařízení (STB + modem) které činí celkově 140 Kč. Takže srovnáváš nesrovnatelné pokud to bereš i s pronájmem zařízení. 499 Kč - 140 Kč je 359 Kč a mohu to mít až na čtyři TV bez dalších nákladů za druhou až čtvrtou kartu. Buď si pronajmu ke další TV STB nebo CA modul za 70 Kč měsíčně nebo si odkoupím STB do osobního vlastnictví a neplatím následně pronájem. |
risposta
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 1 746 |
![]() |
|
RE: UPC kabel vs SkylinkAntonio20Rozhodně a plně souhlasím. Navíc rozhodně lepší skladba TV stanic a to ještě v lepší kvalitě. Jediné co tam snad může někomu chybět je Viasat Nature, Viasat HD, Kino CS, Doku CS a Muzika CS. |
risposta
![]() |
|
@rispostaPřesně tak oba 2 Viasaty bych rozhodně bral, snad se brzy dočkáme.![]() |
Antonio20
![]() |
|
RE: UPC kabel vs SkylinkAntonio20To jediné mě tam také chybí a to Kino CS je poslední dobu stejně úplně o ničem. Filmy začínají dávat asi od 15 - 16 hodin končí mezi 23 - 24 hodinou. Navíc polovinu z toho opakují následující den v stejném časovém rozpětí. do té 15 až 16 hodiny dávají pořady z Doku CS. Počítám že stejně časem provozovatel zruší Doku CS a bude je jeden kanál kde poběží na střídačku pořady z Doku CS s Kino CS. |
risposta
![]() |
|
RE: UPC kabel vs SkylinkkorkoranI u toho základu můžeme polemizovat protože u Skylinku to na čtyři TV vyjde 4x 70 Kč a to je celkově 280 Kč. UPC Klasik+ vyjde bez pronájmu zařízení na 208 Kč a mám možnost mít až čtyři karty za celkovou cenu 208 Kč. U pronájmu na čtyři TV to vyjde celkově na 488 Kč. Navíc k balíčku Klasik+ si mohu vybrat ještě jeden ze tří omezených balíčků zdarma kde je následují výběr. 1. Nova sport 1 HD, Nova Sport 2 HD, Sport 1 HD, Arena Sport HD, Arena sport 2, Extreme Sports a Golf Channel HD 2. Spektrum HD, Spektrum home, TV Paprika, History Channel, CBS Reality a National Geographic 3. Filmbox, CS Mini/CS Film/Horor Film, CBS Drama, Fine Living, disney Channel, Minimax a Duck TV. |
risposta
![]() |
|
To rispostaNechápem čo to tu rozvádzaš za chválenkárstvo,nick ktorý založil toto vlákno sa už viac neozval a vy sa tu vybíjate na mlátení prázdnej slamy.Koho to zaujíma,je to o ničom.Myslíš že sa zariadi podľa tvojho výberu,každý má predsa iné priority.Nech sa darí.![]() DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 043 |
![]() |
|
RE: UPC kabel vs SkylinkvladoholuJá zase nechápu co vadí tobě? Jestli jsi si nevšiml, tak někteří tu zase tvrdí že je jednoznačně nejlepší a nejlevnější Skylink. Ono i když něco vypadá na první pohled že je dražší tak to nemusí být ještě pravda. Snažil jsem se vysvětli na některé reakce jaká je vlastně reálná nabídka UPC a že není rozhodně horší než Skylink. Osobně mě připadá že kdybych tak psal o Skylinku, tak budeš v sedmém nebi, že? to není žádné "chválenkárstvo" ale realita od UPC i když se Ti možná moc nelíbí. V tom prípade je aj tvoj príspevok len obyčajné vybíjanie a mlátenie prázdnej slamy. Čo tak aspoň trocha objektivity? |
risposta
![]() |
|
RE: UPC kabel vs SkylinkvladoholuNick který založil toto vlákno se už dále nemusí ozývat. Klidně mu může stačit, když si přečte všechny příspěvky a následně si udělá z toho svůj názor. |
risposta
![]() |
|
To rispostaTak za prvé, netvrdím, že je Skylink nejlevnější a nejlepší. Pro mě opakuji pro mě je Skylink a balíček kombi výhodnější jak UPC.Nepotřebuji další karty a příjímače. Kvalita HD u Skylinku je výborná. A, že je skladba tv stanic u UPC lepší, to mi teda napiš jaké programy má UPC komfort+ navíc, když srovnám dokumenty UPC je na tom hůř, ale co, Vám vyhovuje UPC a pro mě byl Skylink jasná volba. |
horajda
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
@horajdaSkylink může mít levnější nějaký balíčky ale cena komplet nabídky je 1100 Kč u UPC to mám s internetem za 1000 Kč.Otázka je co preferuje tazatel a na místo příjmu. Ne všude je UPC přípojka. |
Antonio20
![]() |
|
poděkováníDěkuji všem za názor,v současnosti mám freesat, u nás v činžovním domě bude nově zaveden kabel UPC a tak až mi skončí uvazek u současného operátora zvažuji ke komu uteču ![]() ![]() ![]() skyL nebo UPC kabel |
sat1guru
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 225 |
![]() |
|
@rispostaAA na 52 tv to má kdo levnější. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: UPC kabel vs Skylinksatman1Už je Ti lépe ty jeden rypáku? Neví co rýpeš s těmi 25 TV a je úplně běžné že má dnešní domácnost minimálně dva TV přístroje nebo tři až čtyři. V dnešní době jeden TV přístroj na jednu domácnost je opravdu velká rarita. |
risposta
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
![]() |