![]() |
|
UPC kabel vs SkylinkCo je podle vas lepsi, upc po kabelu nebo skylink. Cena - vykon ?? |
sat1guru
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 225 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
@horajdahorajdaMožná pro tebe je Skylink a balíček kombi výhodnější jak UPC ale nemusí to platit pro ostatní. K tvému "A, že je skladba tv stanic u UPC lepší, to mi teda napiš jaké programy má UPC komfort+ navíc, když srovnám dokumenty UPC je na tom hůř." uvádím následující. Komfort+ má toto navíc oproti Kombi: 1. Arena Sport 2 2. Extreme Sports 3. AXN HD a AXN ( dvě odlišné verze a obě v CZ) 4. AXN White 5. AXN Black 6. CBS Drama 7. Discovery World 8. Discovery Science 9. TLC 10. Spektrum Home 11. CBS Reality 12. Megamax 13. MTV Live HD 14. Slušnej kanál 15. C Music 16. Mezzo 17. Óčko Gold 18. Óčko Expres HD 19. Fashion TV Záměrně neuvádím Discovery ID které je jen v ruštině a angličtině s Nickelodeon HD který má jen angličtinu oproti Nickelodeon v SD. Dále jsou tam tyto programy v HD která Kombi jen v SD 1. Arena Sport 1 HD 2. Golf Channel HD 3. Sport 1 HD 4. Animal Planet HD 5. AMC HD 6. JOJ Cinema HD Závěr je takový že nikdo nemůže tvrdit to, že je Kombi jednoznačně pro všechny nejlepší a nejvýhodnější než Komfort+. |
risposta
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 1 746 |
![]() |
|
@rispostaNeurazej ty......Zaprvé nepsal jsem o počtu tv ale provideru. Chápeš chlapce. Pro tebe ještě raz můžeš mít i sto televizi ale jen v jedné iptv či satelit.(Tak to má hodně lidí, málokdo platí na dvě tv či víc, raci by neplatili nic. Jen tu pár nadšenců má sat i na vc). Chápeš. Nevím co na tom nechápeš. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: UPC kabel vs SkylinkJoJo a ktomu co píšeš o tom combi nezapomeň že to můžou mít všichni ale komfort jen ten kdo bydlí na sídlišti. Mít tu možnost volím upc. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: UPC kabel vs SkylinkPavlos PMJá jsem snad někde psal to, UPC kabel může mít každý? Chápeš chlapče? Tento tvůj nasledují vzkaz je jak hlavolam a hádanka. "AA na 52 tv to má kdo levnější." Vůbec není pravda jak píšeš, že jen v jedné TV můžeš mít satelit. Copak Skylink a freeSAT nenabízí další karty za další poplatek k jednomu balíčku na jednu smlouvu? Nemá křišťálovou kouli a nejsem telepat aby věděl co jsi chtěl vůbec sdělit. |
risposta
![]() |
|
RE: UPC kabel vs Skylinksatman1Umíš vůce číst, asi ne. Ten seznam programů byla reakce na odpověď od nicku horajda. Odepsal mě totiž následující a tak jsem mu odpovídal a ne tobě. Chápeš chlapče když ty tak. Npasl toto: "... mi teda napiš jaké programy má UPC komfort+ navíc, když srovnám dokumenty UPC je na tom hůř, ..." |
risposta
![]() |
|
RE: UPC kabel vs Skylinksatman1"JoJo a ktomu co píšeš o tom combi nezapomeň že to můžou mít všichni " Nemáš pravdu, pokud budu bývat v nějakém bytě v panelovém domě a nemám nikde výhled na 23,5E tak mám smůlu. Ne každý panelák má v rozvodu satelit na 23,5E, 19,2E a 0,8W k DVB-T. Dále ne všude si můžeš na fasádu namontovat parabolu (někde vyloženě zakázáno) pokud na balkoně nemáš na daný satelit výhled. Dovedeš toto pochopit? |
risposta
![]() |
|
@rispostaJenže příjem satelitu prostě i v těch podmínkách, co píšeš, závisí jen na neochotě některých lidí. Ale na vesnici si nezřídíš UPC kabel, i kdyby ses rozkrájel.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
@rispostaJá srovnával dokumenty, skylink 18, UPC 13. Upc nemá Nat Geo Wild HD, Viasat Explore, Viasat HD, Viasat Nature, Viasat History, Nautica HD, Travel Chanel HD, Fishing and Hunting, Doku CS, Outdor Chanel HD.UPC nemá STV1 HD, STV2 HD, Markíza HD, TV Joj HD, Joj plus HD. Sky link má 42 HD programů a UPC 35. Každý preferuje něco jiného a je dobře, že tu je několik možností výběru. Tobě vyhovuje UPC a mně Sky link. Moje priorita jsou dokumenty a starý český filmy (CS film a Kino CS). |
horajda
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
xxxxnaj je rusky satelit vsetko v hd a cenovo pristupne dakujem |
turbo222
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 20 |
![]() |
|
xxxxSky link má 42 HD programů a UPC 35. rusky ma 160 programy s toho 120 hd dakujem |
turbo222
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 20 |
![]() |
|
@turbo222Rusky satelit?![]() ![]() UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 468 |
![]() |
|
turbo222A čo ďakuješ?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 610 |
![]() |
|
@black13aturbo222 myslel ten , co mluví českyaj trochu anglicky aj sporty holandsky![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
![]() |