![]() |
|
Reaktivace ICE karty po x letechDobrý den.Dělal jsem pořádek, a ze skříně na mě vyhřezly dvě karty Skylink ICE (jedna Standard a jedna Výměna). Po zadání jejich čísel na stránkách Skylink píše, že zatím nejsou registrovány. Určitě ale dřív byly v provozu = asi je nutná reaktivace. Provedu ji teda takto: 1) Dám kartu do přijímače, 2) Zaplatím reaktivační poplatek 299,- s variabilním symbolem čísla té karty, 3) Když platba Skylinku přijde, tak oni si u sebe dohledají, že karta byla předtím moje, a na základě toho ji znovu zařadí do evidence, 4) Když pak zadám číslo karty na stránkách Skylink, tak už kartu uvidím zpátky mezi svými kartami, ale bude neuhrazený SP, takže na ní nic nepojede, 5) Uhradím SP a karta zase naskočí. Je to tak správně? Nebo je to vymyšlené nějak víc komplikovaně? Či jsou tam ještě jiné kameny úrazu? Děkuji a zdravím vás! |
Louskacek
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 1 390 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
RE: Reaktivace ICE karty po x letechŽádný tajemství v tom nehledej - potřeboval jsem ověřit pro kolegu vytvoření přenositelné(nekodované) nahrávky v tomto receiveru z programů Skylink.Já osobně pro tyto "testovací" účely úspěšně používám jiný receiver.Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
|
táhlovej
Registrace: 3/2005 Příspěvků: 1 264 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
![]() |