Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

tv vysílní

Zdravím zde přítomné zajímalo by mě jestli platič konc.poplatků bydlící v obecním nájemním bytě má nárok na přijem tv vysílaní bezplatně nebo musí platit kabelovce další platbu za příjem základních programů

uai1
Registrace: 10/2007
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 62
Odpověď v diskusním vlákně

RE: tv vysílní

Tak znova oprava, to PC je fakt "skvělé, " babka z jihu Moravy". Doufám, že až dojde na..., tak si můj společník ty PC a NB co tak nutně potřebuje "nacpe" někam...! :( :(

cha-cha
Registrace: 5/2007

@cha-cha

Ty vole za dva týdny 30kg nevyřešíš slivovicí a (nevhodné slovo)tem, na prachy se vykašli a rvi se za svoje práva jako pacienta našeho zdravotnictví a nenech se odbýt. Musí se vyšetřit a najít příčina, bud máš v sobě tasemnici jako hroznýše nebo nějaký jiný problém, pokud to není stresem...? Ale tu na fóru nenajdeš asi žádného doktora s věšteckou koulí, musíš za doktory normálními ať chceš nebo ne...

lance
Registrace: 10/2008

Udělej RESTART! Vypni mobil! Do hojnosti se najez. Běž ven do lesů a užívej přírody plnými doušky!
A pak to, co tě napadne udělej.
Mě to pomohlo ;)

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

Inspektor: "Psí dečko, najdĕte si dobrého advokáta."
Psí dečka Colombo: "Já si je vodím s sebou. To jsou všechno právníci." :)))

rs505
Registrace: 11/2009

Pokud prý "nejvyšší" zavelí, není možno "podat odpor"! A to jsem byl už i u zpovědi. Farář taky naléval, má od nás satelity, ale nic. A slivovička byla super! Musela mě odvézt hlídka PČR přímo na DKC, tak jsem byl zpumprlíkovaný a v pohodě, ovšem pouze do následujícího rána... Moje (už zesnulá prababka) kdysi říkala, že pokud to nespraví slivka, tak už nic. Doktoři neléčí, ti jen blábolí a berou prachy. A proto doktorům nkdo nevěří, to už platí od šedesátých let (stačí si vzpomenout na tehdy populární jistou barevnou komedii z roku 1967). Zítra odpoledne dovezou další sele, tak tomu dám ještě šanci a pokud to nevyjde, tak ádijé! :))) :)))

cha-cha

Děkuji všem za podporu, jdu si žáhnout další (dnes už asi šestou) lahvinku slivovičky a uvidíme. Jeden "vykládač karet" mě říkal (u flašky), že na chvíli odejdu a pak se vrátím. Tak na to jsem zvědavý, to mě zajímá, budu zřejmě první komu se podaří dorazit tam a zpět (podle toho "kartáka") to bude za plného vědomí, takže unikum. Počítám, že tv Nova po mě (pokud se ten přechod tam/zpět) podaří z toho udělá zprávu večera a já budu selebrita. :( :(

cha-cha

Ale jdi! Sám píšeš: "Život je krásný, ale krátký."
Je však hlavně takový, jaký si ho uděláš!
Tak se s ním poper a bude líp :8)
Žádný ádijé :-/

Delta1

Co to je za řeči? Kolik Ti je? Taková náhlá změna zdrav. stavu se nedá řešit pomocí babek a léčitelů, ti jsou dobří možná na nějaké celostní civilizační problémy, ale krizové stavy je třeba řešit v regulérním zdravotnictví. I když máš možná nedůvěru (jak jsem vyrozuměl) tak jako krizoví opraváři (jak tě udržet při životě) jsou machři. Seber se a mazej, nenech se odradit 1,2...5 doktory, třeba ten 6. ti pomůže, jde o tvoje zdraví a to máš jen jedno... Jestli jsi technik, teď je třeba jednat věcně... nežer selata, nechlastej, ale důkladné interní vyšetření, onkologické... smrdí to, nepodceňuj to :(

lance

Díky, připijím na tvé zdraví!

cha-cha

Kolik mě je? Něco málo přes padesát, ale tělo je opotřebované jako nějaký devadesátník! A slivovička maže, o tom žádná! Na naše zdravotnictví kašlu, znám pana ministra osobně a pokud by to ve zdravotnictví fungovalo jako u něj v osobce, tak díky pěkně! Než doktoři, to si raději prolít hrdlem desítky litrů vynikající domácí slivovičky! Tělo má jít tam (a zpět) pořádně zhuntované. Ještě jednou všem díky za rady a podporu, jdu požívat. A Vám radím totéž, není nad skvělé domácí pitíčko. Díky němu si člověk může o nějakou dobu prodloužit život. Na doktory dnes nespoléhat, nepotřeboval jsem je padesát let a nebudu je potřebovat ani teď.

cha-cha

Člověče za ta léta ve svém oboru přeci máš známé i mezi doktorama ne?!
A pokud ne, tak ti pošlu kontakt. Nebo si doktor sám opravoval anténu?!
To snad nemyslíš vážně!
Co ti je do ministra!
Potřebuješ pořádného felčara, co rozumí svému řemeslu, jako ty svému!
A pak si můžem pokecat a mimotělním zážitku!
Ale na to musíš být ready!
:)
OK :)

Delta1

@cha-cha

Měl jsem tě za rozumného chlapa ale teď se chováš jako idio.t Volím ta slova úmyslně vzhledem k Tvé situaci.
Kecy o zhuntovaném těle do hrobu mají většinou ti kterým ještě nic není, ale většina z nich, až nastanou problémy, najednou přestanou machrovat když zjistí, že by raději přece jen ještě žili a pokud možno bez bolestí... Viděl jsem umírat na rakovinu silné kuřáky kteří přesně takto mluvili celý život, ale v posledních dnech už ne...to si piš že ne, ti nějvětší zadubenci to nechtěli přiznat, ale bylo na nich vidět jak se jim to nedaří - že by to vrátili raděj zpět, páč to bylo strašné, ale už bylo pozdě.
Tělo máš opotřebované protože ses o něj nestaral. Na nic jiného se nevymlouvej. A nestaráš se o něj ani teď.
Teď ještě jistě pozdě nemáš, ale když se nevzpamatuješ z té tvé prázdné pózy že nepotřebuješ doktory tak na to definitivně dojedeš. Zdravotnictví a Němečkovi tím akorát ušetříš, mně jako o něco mladšímu daňovémuu poplatníkovi taky, ale nevím proč, docela by mě to po dnešku mrzelo... ;)

lance
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 62

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra