Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

TV Nová definitívne odchádza zo Slovenska

tv nova na slovensku konci

majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
Text zeditoval moderátor Mego. Datum editace: 14.06.2016, 22:30.51

Zetor25
Registrace: 11/2015
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 64
Odpověď v diskusním vlákně

za priblizne

23rokov, vyrastla na slovensku a v cechach mlada generacia ludi, ktori maju k sebe podstatne dalej ako ich rodicia v cz a na svk...podla mna je to fajn, ak slovaci na slovensku vedia odlisit brak NOVA tv, od skutocnej kvality napriklad CT...napriklad mojej malickosti akasi ceska NOVA nechybala, nechyba a ani chybat nebude!

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

pánové

Pořád dokola se tu omílají nějaké "fámy" o tom, že v EU se má prosadit nějaký vnitroevropský jednotný bezhraniční příjem. Na to definitivně zapomeňte, keců kolem toho může být kolik chce, ale nikdy k tomu prakticky nedojde, na to dám krk :-/

lance
Registrace: 10/2008

RE: TV Nová definitívne odchádza zo Slovenska

Nedávno to už smetli ze stolu, že je to nerealizovatelné.

bretah
Registrace: 9/2012

risposta

"Myslíž že Nova s Markízou bude do nekonečna tolerovat podvody ze strany Sklinku s tím, že na karty jiného regionu zpřístupní ty stanice které tam nemají jít? Toto bude platit i kabelovkám protože by jim to odebralo odebralo zákazníky."

Nemyslím si vůbec nic. Zaprvé nemám na rozdíl od některých, většinou stále stejných jedinců,potřebu do toho stále rýpat a donekonečna tohle stále komentovat a zadruhé až to opravdu /možná/ nastane, tak to budu teprve řešit. Spekulace a kecy o ničem, jenom aby řeč nestála tudíž podporovat fakt nehodlám ale co by bez nich někteří vlastně psali že. :zombie:

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO
Registrace: 10/2007

Že Vás to ešte baví tlachať :)))

T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich

THXKO
Registrace: 3/2010
Galerie: THXKO

http://www.rozhlas.cz/digital/televize/_zprava/televize-nova-dal-bojuje-proti-sireni-na-slovensku-divaky-planuje-edukovat--1622095

kokun
Registrace: 5/2015

„Rozhodnutí českého soudu a vydání předběžného opatření o zákazu šíření Markízy v České republice je jasným důkazem, že naše strategie v České republice, stejně tak jako na Slovensku, kde podnikáme stejné kroky, je správnou cestou. Nadále budeme dál pokračovat v našem cíli zastavit přeshraniční vysílaní stanic skupiny Nova bez našeho souhlasu,“ dodává Petr Horák, ředitel sekce nových projektů skupiny Nova.

risposta
Registrace: 2/2012

Neveděl jsem že i na Parabole je o tom článek a zjistil jsem to až po vložení. Našel jsem to na konkureni jak jsem se vrátil z práce a to podstatné jsem dal sem, když jsem neveděl o tom že to tu taky je.

risposta

@risposta

Nauč se česky, huso, co gágoce

bretah

bretah

Už je Ti lépe a ulevilo se?

risposta

Nikolivěk. Jen mám rád, když si každý nejdřív zametá před svým prahem. A to jak v Čechách, tak na Moravě i Slezsku.

bretah

Totální kecy, Markíza nic v ruce nemá, leda potento-toaleťák z toho, jak jim klesají zisky a operátoři na ně dlabou. A jestli něco mají, ať to zveřejní. Navíc slovenskej subjekt si ve vztahu k ČR může něco řešit tak leda u mezinárodního soudu, jinak max. trhnout nohou.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

vlakno

je o NOVA tv poldas...preco vypisujes o niejakej MARKIZE, ktora v cechach nikoho nazaujima, podobne ako tv NOVA na SVK.

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

Asi proto, že jsem reagoval na příspěvky výše, který se Markízou zabývaly. Ale je fakt, že ani jedna z těch stanic nestojí za ten humbuk, co se okolo vede.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 64

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra