![]() |
|
TV Nová definitívne odchádza zo Slovenskatv nova na slovensku konciDigi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+
Text zeditoval moderátor Mego. Datum editace: 14.06.2016, 22:30.51
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 842 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 64 | |
![]() |
|
za priblizne23rokov, vyrastla na slovensku a v cechach mlada generacia ludi, ktori maju k sebe podstatne dalej ako ich rodicia v cz a na svk...podla mna je to fajn, ak slovaci na slovensku vedia odlisit brak NOVA tv, od skutocnej kvality napriklad CT...napriklad mojej malickosti akasi ceska NOVA nechybala, nechyba a ani chybat nebude!Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
pánovéPořád dokola se tu omílají nějaké "fámy" o tom, že v EU se má prosadit nějaký vnitroevropský jednotný bezhraniční příjem. Na to definitivně zapomeňte, keců kolem toho může být kolik chce, ale nikdy k tomu prakticky nedojde, na to dám krk![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
RE: TV Nová definitívne odchádza zo SlovenskaNedávno to už smetli ze stolu, že je to nerealizovatelné. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 296 |
![]() |
|
risposta"Myslíž že Nova s Markízou bude do nekonečna tolerovat podvody ze strany Sklinku s tím, že na karty jiného regionu zpřístupní ty stanice které tam nemají jít? Toto bude platit i kabelovkám protože by jim to odebralo odebralo zákazníky."Nemyslím si vůbec nic. Zaprvé nemám na rozdíl od některých, většinou stále stejných jedinců,potřebu do toho stále rýpat a donekonečna tohle stále komentovat a zadruhé až to opravdu /možná/ nastane, tak to budu teprve řešit. Spekulace a kecy o ničem, jenom aby řeč nestála tudíž podporovat fakt nehodlám ale co by bez nich někteří vlastně psali že. ![]() Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
RE: TV Nová definitívne odchádza zo SlovenskaŽe Vás to ešte baví tlachať![]() T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
RE: TV Nová definitívne odchádza zo Slovenskahttp://www.rozhlas.cz/digital/televize/_zprava/televize-nova-dal-bojuje-proti-sireni-na-slovensku-divaky-planuje-edukovat--1622095 |
kokun
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 867 |
![]() |
|
RE: TV Nová definitívne odchádza zo Slovenska„Rozhodnutí českého soudu a vydání předběžného opatření o zákazu šíření Markízy v České republice je jasným důkazem, že naše strategie v České republice, stejně tak jako na Slovensku, kde podnikáme stejné kroky, je správnou cestou. Nadále budeme dál pokračovat v našem cíli zastavit přeshraniční vysílaní stanic skupiny Nova bez našeho souhlasu,“ dodává Petr Horák, ředitel sekce nových projektů skupiny Nova. |
risposta
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 1 746 |
![]() |
|
RE: TV Nová definitívne odchádza zo SlovenskaNeveděl jsem že i na Parabole je o tom článek a zjistil jsem to až po vložení. Našel jsem to na konkureni jak jsem se vrátil z práce a to podstatné jsem dal sem, když jsem neveděl o tom že to tu taky je. |
risposta
![]() |
|
@rispostaNauč se česky, huso, co gágoce |
bretah
![]() |
|
RE: TV Nová definitívne odchádza zo SlovenskabretahUž je Ti lépe a ulevilo se? |
risposta
![]() |
|
RE: TV Nová definitívne odchádza zo SlovenskaNikolivěk. Jen mám rád, když si každý nejdřív zametá před svým prahem. A to jak v Čechách, tak na Moravě i Slezsku. |
bretah
![]() |
|
RE: TV Nová definitívne odchádza zo SlovenskaTotální kecy, Markíza nic v ruce nemá, leda potento-toaleťák z toho, jak jim klesají zisky a operátoři na ně dlabou. A jestli něco mají, ať to zveřejní. Navíc slovenskej subjekt si ve vztahu k ČR může něco řešit tak leda u mezinárodního soudu, jinak max. trhnout nohou.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
vlaknoje o NOVA tv poldas...preco vypisujes o niejakej MARKIZE, ktora v cechach nikoho nazaujima, podobne ako tv NOVA na SVK.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: TV Nová definitívne odchádza zo SlovenskaAsi proto, že jsem reagoval na příspěvky výše, který se Markízou zabývaly. Ale je fakt, že ani jedna z těch stanic nestojí za ten humbuk, co se okolo vede.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 64 | |
![]() |
|
![]() |