![]() |
|
Openbox S3 mini zamrzáníDobrý den, koupil jsem už druhý Openbox S3 mini a na tomto druhém mi zamrzá po nějakém čase obraz. Prosím má někdo stejnou zkušenost a opatření proti tomu, nebo je to vadný kus. První zakoupený přístroj jede v pořádku, na obou je karta skylink ice.Děkuji za odpověď. |
jeliboo
Registrace: 3/2013 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
RE: Openbox S3 mini zamrzáníDodej trochu více informací. Jsou na stejné parabole(twin)? Nejdříve bych je zkusil mezi sebou přehodit, než se dostaneme k fw a čtečce. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
@jeliboos najväčšou pravdepodobnosťou nie je dostatočný kontakt na čítačke. Ja automaticky na týchto zariadeniach podkladám dekódovaciu kartu ďalšou, napr. dobíjacou kartou z O2, ktorá má rovnaké rozmery. |
emo53
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 492 |
![]() |
|
@emo53Máš recht,, o tom se tu vlastně hodně psalo, mám pocit, že i v souvislosti s Openboxem. |
konas
![]() |
|
RE: Openbox S3 mini zamrzáníDíky, vyzkouším |
jeliboo
![]() |
|
RE: Openbox S3 mini zamrzáníposlednej dobe zacinam mat z tychto kedysi dobrych primacov zly pocit aj teraz som doma jeden siel nastavit nefunkcny Hdmi o zlom dotyku kariet v citacke je pisane tusim na kazdom fore![]() |
vili1
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 674 |
![]() |
|
RE: Openbox S3 mini zamrzáníOpenbox S3 dobre skušenosti![]() ![]() ![]() |
ksatelit
Registrace: 4/2015 Příspěvků: 186 |
![]() |
|
RE: Openbox S3 mini zamrzáníDobré skúsenosti až na to, že v posledných sériách treba zhruba v každom treťom "dopružiť" kartu. Ostatné OK.![]() Bol som majorom dobre bolo, nebudem majorom streľať sa z teho nebudem.
|
muju
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 289 |
![]() |
|
RE: Openbox S3 mini zamrzáníNěkde jsem četl, že tam začali dávát moc tuhé kontakty a karta se prohýbá. Já zatím s S3 nemám problém. |
konas
![]() |
|
RE: Openbox S3 mini zamrzáníPo zohriati kartu nevidi, to su tie plasty. Pokazili co fungovalo. Podlepenie uz ani nazabera. Mam iny liek. Nech vyrobca na to pride sam, inak sa celkom zastavi predaj. |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 230 |
![]() |
|
RE: Openbox S3 mini zamrzáníKartu jsem podložil dvěma vizitkami a zatím to funguje. Díky za rady! |
jeliboo
![]() |
|
RE: Openbox S3 mini zamrzánítak som dnes zistil sokujucu vec vcera som pisal ze novy openbox nejde Hdmi tak dnes som primac napojil na LG a vsetko ide ako ma predtym som ho skusal na dvoch Panasonikoch primac sa nepripojil teraz neviem co stym kde hladat chybu |
vili1
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 674 |
![]() |
|
![]() |