![]() |
|
Jak zrušit tv koncesi v sipuSlovenské sousedce vdově(72)odešli 2 satelity po sobě,včera i TV samsung 10 let starý,protože se stěhuje na slovač v nejbližší době a hraje jí jen radio,chce těch 135,- za tv přestat platit,chci jí poradit jak to formálně uskutečnit,poradí mi nějaký koncesionářký spešl,jak? |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: Jak zrušit tv koncesi v sipuZáleží jestli platí s pomocí SIPa, pokuď ano musí to jít odhlásit na poštu. Když platí přímo ČT je potřeba stáhnout evidenční list, kde se odhlasí od placení poplatku a poslat ho ČT. https://tvp.ceskatelevize.cz/StaticPages/Persons.aspx |
Hal
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 24 |
![]() |
|
@HalDěkuji,viděl jsem její sipo poukaz,zajimavé,že já to mám vcelku 185,-a ona 135,- + 45,- + 10,-poště.Nemusí taky podat někam to místpřísežné prohlášení ? |
korkoran
![]() |
|
@korkoranPři odhlášení na poště myslím si, že ne. Čestné prohlášení by připadalo v úvahu, kdyby došla výzva od ČT o povinnosti hradit konc. poplatek. Tj nedošlo by k přihlášení nového poplatníka. |
Hal
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 24 |
![]() |
|
korkorankdyž se bude stěhovat,tak sipo zruší stejně celý |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 398 |
![]() |
|
@pierrepetrAle ono jde o to,že to vypadá na dlouho,von ten barák nikdo nechce. |
korkoran
![]() |
|
korkoranpokud takto,tak ji pošli na poštu a tam dostane veškeré info |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 398 |
![]() |
|
@korkorana kup od nej ten barak, nech je stara pani spokojna![]() UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 481 |
![]() |
|
![]() |