![]() |
|
Nehrají programy Skylink po přeladění na nové paraDobrý den,mám Kaon SA4001IR, po přeladění programů na nové parametry mi programy nejdou (silně kostkují),nejde např. Prima zoom HD, Prima Love, Max HD, ČT1,2,Sport v HD, Barrandov HD. Nova HD, Nova Cinema HD, Prima HD, Dajto HD, Prima COOL HD, JOJ HD, JOJ plus HD bez problémů. Nevíte v čem je problém ? |
Lubos72
Registrace: 6/2016 Příspěvků: 3 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 123 | |
![]() |
|
RE: Nehrají programy Skylink po přeladění na n...Zrusil jsem skylink a uz se nenervuji |
vak1
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 60 |
![]() |
|
Nehraji programy Skylink po přeladěníNejlepší zrušit skylink a koukat přes antenu a nemusíš se nervovat nebo jiny operator |
vak1
![]() |
|
@vak1Všude se budeš nervovat, asi nejméně u pozemní DVB, ale budeš a až bude DVB-T2 zpoplatněná tak určitě. O2 taky není žádná výhra ... byli jsme loni v jednom penzionu, kde měli vše od O2 a permanentně celý týden se tam v ulici motali technici od O2 ... buď šel internet a nešla TV a nebo šla TV a nešel internet a takhle pořád dokola. Ještě, že jsem měl sebou vlastní wi-fi.VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 1 476 |
![]() |
|
RE: Nehrají programy Skylink po přeladění na n...Nejhorší na tom je ten jejich přístup na zák. lince, dáváš jim cenné info (když už si to nemonitorují pořádně sami což by měli!) a ještě aby ses vnucoval a obrnil se nervama, nejsou schopni rozeznat fundovanější podnět od primitivní stížnosti staré babky... aby tě spojili s technikem nebo to aspoň nějak předali dál někomu fundovanému, místo toho tě krmí těma svýma omletýma pindama SkylinkReady atd... a nedají si nic vysvětlit![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
RE: Nehrají programy Skylink po přeladění na n...Takze byla provedena kontrolni nahravka od 17.50 do 18:20 z Prima Love paralelne nahravani z Prima Zoom HD a Viasat Explore. Analyza vsech tri nahravek: zcela bez chyb.Samozrejme nelze vyloucit chybovost v jiny nez tento nahravany cas. CZ programy jsou posilany optikou z Prahy do nemeckeho Usingenu, odkud se uplinkuji na satelit. Takze za me - nevidel jsem nic, vse ok. ![]() |
koudelka
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 850 |
![]() |
|
Nehraji programy skylink po přeladěniNemyslím O2 přes internet ale po kabelu přes pevnou linku.Tu kamarad zrušil telefon a asi po 4 letech si obědnal O2 zapojili mu to přes kabel po pevne lince a obraz ma jak vino.Ale přes internet se to jinému seka to nechci. |
vak1
![]() |
|
@koudelkaU mne také vše OK ... od 8:32 žádná chyba. To je za posledních několik dní asi nejlepší stav.VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
![]() |
|
Nehraji programy po přeladěni skylinkZrušiljsem dneska skylink už uplně karty prodal i s modulama a je po nervovavani že budu zase na jinou frekfenci atd.Koukam přes antenu kromě Slovenskych tam mam všechno a jest-li by zpoplatnili i antenu tak televizi zruším stejně tam je prd.A neuvidim zprávy a budu klidnější.Stejně budoucnost je v internetu.Tam se nemusi řešit přesouvani kanalu atd.A ještě ušetřim poplatek konsecionařský i když na Čt nekoukam.To platite všichni i když koukate na satelit.Ani se tim nikdo nezabyva že plati 130kč měsíčně jenom že ma TV. |
vak1
![]() |
|
@vak1"Stejně budoucnost je v internetu."Internet je časovaná bomba. Závislost všeho a všech na internetu ohrozí přirozené fungování světa a lidí. Až se zhroutí internet, zhroutí se i svět. Pesimistická vize, ale co když ??? |
Standa3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 705 |
![]() |
|
@Standa3Ani ne tak pesimistická, jako spíš realistická. A svĕt se nezhroutí ani náhodou, pouze zanikne jedna civilizace, jako už tolik jiných před ní, takže já jsem optimista. A kromě toho budoucnost patří aluminiu...![]() |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
vak1Jenže za tvůj problém nemůže Skylink ale především tvoje neschopnost a to je rozdíl. Ale chápu, je jednodušší to raději zrušit a zanadávat si na netu jak je vše špatné než se něco naučit.![]() Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
Nehraji programy skylink po přeladěníTo si děláš prd..l.Ja mam satelit od roku 2016 to bylo ještě od Trade Technology.Parabolou jsem nemusel nikdy hýbat akorát 2 x vyměnil jsem konvertor.Signal i kvalitu jsem měl okolo 90% i ted všechno šlo.Ale jak se začli menit frekfence i SR 29900 tak najednou už pomalu nic nešlo.Proč to šlo pořad a pak ne.Přitom mam profi měřak za 15000kč parabola je správně nařízena.Zkusil jsem ji podle měřaku dat na digi tv a hned obraz naskočil.Tak nevim proč píšeš ze jsem neschopny.Ty tady beztak jenom rejpes |
vak1
![]() |
|
Popřeladeni nehraji programy skylinkSatelit mam od roku 2006 ne jak jsem napsal 2016 |
vak1
![]() |
|
nehrají programyDobrý den,zmizely mi nějaké programy...automatické naladění nepomáhá a manuálně si nevím rady jelikož mám kartu v TV...mam Samsung smart....prosím o radu |
mrnousek8
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
RE: Nehrají programy Skylink po přeladění na n...No jo ale s tim merakem se take musi umet delat![]() ![]() |
koudelka
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 850 |
![]() |
|
@mrnousek8Na stránkách Skylinku nebo nĕkde jinde si najdi aktuální parametry požadovaných stanic a pak postupuj takto: Menu - Vysílání - Anténa - Satelit - Ruční ladĕní - Astra 23,5 - Transpondér - Nový - Zadej parametry a na konci seznamu se objeví novĕ naladěné stanice, které si můžeš editovat následovně: Menu - Vysílání - Upravit kanál Nebo zavolej na zákaznickou linku Samsungu, je to zadarmo... |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
RE: Nehrají programy Skylink po přeladění na n...Tak dnes opět na TP 11934 mezi 18:00:23 - 18:01:06 rozpad obrazu u Prima Love (a to bylo celý den vše OK). Netestoval to také někdo z Vás?VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
![]() |
|
nejdou programystejne ti to nepujde ani po naladeni zrusit skylink |
vak1
![]() |
|
RE: Nehrají programy Skylink po přeladění na n...At si strci skylink nekam |
vak1
![]() |
|
vak1Ne nedělám. A těmi 10 lety se ještě chlubíš? Je totiž vidět že jsi se za tu dobu vůbec nic nenaučil. Teda kromě plácání nesmyslů se zrušením a to jenom proto že máš ruce levé a nejsi schopen si nakonfigurovat a naladit nové parametry TP. Zrušit by jsi se měl tudíž spíše ty sám.![]() Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
RE: Nehrají programy Skylink po přeladění na n...Včera jsem taky pozoroval na chvíli těsně po 18hod na Prima ZOOM HD rozpad obrazu. |
Dula11
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 123 |
![]() |
|
@vak1Či ťa to bude hnevať, alebo nie, ale úplne súhlasím z názormi od "BIDLO", "koudelka" ai...!V prvom rade treba sebakriticky hľadať problém u seba, vo svojich názoroch a postojoch a taktiež vo svojich technických zručnostiach a vedomostiach. To že máš merák za xy-tisícky kaček je nepodstatné! A ani internet nieje všeliek! Skôr súhlasím z názorom ohľadne "časovanej bomby" - takáto prognóza je dosť reálna v budúcnosti! ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 142 |
![]() |
|
@Dula11Používáš uni čtečku nebo modul? Ve Skylinku mi tvrdili, že na Irdeto modulech problém není a týká se to tak pouze uni čteček a starých modulů Irdeto Cryproworks.Zajímavé ještě je, že od pátku, kdy se chybovost na 11934 výrazně snížila, se začaly náhodně objevovat chyby i na 11876/H. VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
![]() |
|
RE: Nehrají programy Skylink po přeladění na n...Mám CI+ Irdeto Slylink Ready modul SMIT s kartou ICE v Panasonicu TX-40DX653. |
Dula11
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 123 |
![]() |
|
@Dula11tento modul jsem po asi2-3 měsících musel 2 ks vyměnit v tv sharpech za neotion modrý a ještě lepší je technisat technicript do těchto tvsatu.V chanhongu mi ale ten tvůj hraje,holt kvalita |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 123 | |
![]() |
|
![]() |