![]() |
|
Nehrají programy Skylink po přeladění na nové paraDobrý den,mám Kaon SA4001IR, po přeladění programů na nové parametry mi programy nejdou (silně kostkují),nejde např. Prima zoom HD, Prima Love, Max HD, ČT1,2,Sport v HD, Barrandov HD. Nova HD, Nova Cinema HD, Prima HD, Dajto HD, Prima COOL HD, JOJ HD, JOJ plus HD bez problémů. Nevíte v čem je problém ? |
Lubos72
Registrace: 6/2016 Příspěvků: 3 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 123 | |
![]() |
|
@Dula11Nedalo mi to a použil jsem teď tvého Smitha+ a po 1,5 roce v něm čisté irdeto hraje.Tenkrát se nedalo na tz tv s ním koukat |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
@Dula11Díky. Alespoň mám další argument pro technika ze Skylinku, že i při použití Irdeto Slylink Ready modulu se obraz rozpadá.To jsem zvědavý co mi na to řekne. Jen doufám, že mi neřekne něco typu: Skylink doporučuje používat Skylink ready modul ve Skylink ready přijímači. VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 1 476 |
![]() |
|
RE: Nehrají programy Skylink po přeladění na n...Řekne. A s nejnovějším software a platnou certifikací.Jen ať ovečky platí ![]() |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: Nehrají programy Skylink po přeladění na n...Skylink Ready modul neznamena garanci vubec niceho! Ono je totiz podstatne KAM se ten modul dava, zadny univerzalni modul, ktery funguje vsude a se vsim neexistuje a existovat nebude. Neni to technicke mozne. Modul bude radne fungovat pouze tam, kde je radne implementovany protokol CI+ a vetsina vyrobcu tam dokaze vzdy neco zmastit. Navic pak zalezi jaky layer je to je, dnes uz jsou na trhu CI+ 1.0, 1.2 a 1.3 a na rade dalsich aspektu.Tyto problemy jsou uplne vsude po cele Evrope, at verite nebo ne, nekteri operatori po dohode s vyrobci TV uvadi seznam doporucenych TV pro jejich platformu. Staci se jenom podivat vedle do Rakouska, certifikace se jmenuje TUV. Ve Francii CanalSat Ready atd atd atd. A ze nekod place, ze certikace "vyprsi", no hold technicky pokrok nelze zastavit, to by jsme jeste dnes svitili potrelejkama ![]() |
koudelka
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 850 |
![]() |
|
@koudelkaJen drobný detail kdybys nám tak ještě sdělil - co onen nevyhnutný "pokrok" o kterém mluvíš přináší userovi?? Páč ten to platí?? Odpovím si sám - abych nekřivdil, kromě část. zvýšení kvality SD (po překlop. z MPEG2 do MPEG4 to bývá u SL o poznání lepší) myslím vůbec nic, jen neustálé přelaďování, problémy s příjmem, otravování userů. Tento "pokrok" je pouze v zájmu operátora... (máš SL Ready s fastscanem, přeladíme HomeTP, nefunguje ti už? kup si nový šrot, to je pokrok) ale já jsem zapmněl vlastně na to cos psal před časem - pokud SL přijde o zákazníka kterému tyto věčné jeb.rny vadí, tak je to pro operátora vlastně výhra, že?![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
RE: Nehrají programy Skylink po přeladění na n...Dneska to samé, hned po 18té hodině opět poruchy v obrazu Prima ZOOM HD. Je možné si podle těch poruch řídit hodinky![]() |
Dula11
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 123 |
![]() |
|
@Dula11Dnešní výpadek na TP 11934/V (Prima Love) 18:00:40 - 18:01:36.Na TP 11973/V (Minimax) jsem dnes zaznamenal rozpad obrazu v 15:00:35 - 15:01:36. VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
![]() |
|
RE: Nehrají programy Skylink po přeladění na n...Byly totiž vypadky kvality uz kolem 17:15 na TP s Prima Zoom HD. V mem miste prijmu zadna bourka ani dest zrovna nebyl, takze nad uplinkem musela byt nejaka bourka. Ostatní TP ok se signálem a kvalitou. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: Nehrají programy Skylink po přeladění na n...Také mám občasné výpadky, dnes určitě na 11876, časy přesně nevím, ale jeden výrazný byl kolem 17:30.ICE karta, uni čtečka, cccam 2.3.0 |
mik9
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 300 |
![]() |
|
@HYPERJak sleduji bouřky na www.radareu.cz, tak nad Německem žádné výrazné bouřky dnes nebyly a nejsou.VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
![]() |
|
@mik9Jak jsem již psal, tak od pátku, kdy ubyly chyby na TP 11934/V, tak se začaly občas objevovat na 11876/H. Je možné, že by neměli ve Skylinku dostatečnou výpočetní kapacitu? Přesunutím výpočetní kapacity na dva TP se mohla snížit výpočetní kapacita pro ostatní TP a 11876/H je možná na hranici.VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
![]() |
|
@lanceAno je to vyhra a velka, da se to snadno spocitat, takovyhle rypak nebude spokojeny nikdy a nikde a s nicim. A ze to take (!) zaplati uzivatel, je snad jasne, ale musi investovat i operator do nove technologie. A co ti vyrobci STB, prodejci, ti jsou zivi ze vzduchu, sakra pes asi nejsou ...Tomuhle se rika trh. Za nejaky rok bude zase nova norma, novy kodek atd. Ono zit v jeskyni je nejlevnejsi, tam vlastne nic nepotrebujes ![]() |
koudelka
![]() |
|
@SirMaxAno potvrzuji chybovost ve streamu. Pocasi na to nema vliv, z nejvetsi pravdepodobnosti dochazi k chybovosti na opticke trase do Usingenu.http://www.imagehosting.cz/?v=monitooeo.png http://www.imagehosting.cz/?v=monitockc.png http://www.imagehosting.cz/?v=monitohuh.png |
koudelka
![]() |
|
@koudelkaTakže už to není Poltergeist ?![]() VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
![]() |
|
RE: Nehrají programy Skylink po přeladění na n...Tak mi přišlo vyjádření k výpadkům ze Skylinku:K situaci zatím nemám dostatek informací. S kolegy jsme již pravděpodobně přišli na důvod výpadků, nicméně do této chvíle stále operujeme s neoficiálními interními informacemi, které Vám prozatím nemohu sdělit. Rád bych Vám alespoň touto cestou oznámil, že situace se již řeší na komptentním oddělení. O dalším postupu, nebo jakmile pro Vás budu mít dostupné potvrzené informace, Vás budu zavčas informovat. Děkuji, že využíváte služeb Skylink VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
![]() |
|
11973pri poslednom prelaďovaní skylink cez fastscan neboli naladené všetky programy korektne,11973 Mhz bola nesprávna symb. rýchl. 27500,tento transpondér bol bez signálu, po zmene na 29900 všetko v por.pred tým ako začnete šaškovať po streche si to tí ktorí majú rovnaký problém skontrolujte. |
mariank
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
RE: Nehrají programy Skylink po přeladění na n...chlapci z Česka a Slovenska lituji Vás a cítím s Vámi jako 6,5 letý klient SKYLINKU. Mám lo měsíců o2tv a žádné podobné problémy neznám. A to nemluvím o celé řadě benefitů, o kterých se SKYLINKU ani nezdá . zdraví pepeva |
pepeva
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 11 |
![]() |
|
RE: Nehrají programy Skylink po přeladění na n...chlapci z Česka a Slovenska lituji Vás a cítím s Vámi jako 6,5 letý klient SKYLINKU. Mám lo měsíců o2tv a žádné podobné problémy neznám. A to nemluvím o celé řadě benefitů, o kterých se SKYLINKU ani nezdá . zdraví pepeva |
pepeva
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 11 |
![]() |
|
ta tvoja slavna o2https://m.novinky.cz/articleDetails?aId=406977&sId=&mId= |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
@KasrA co to má co společného s O2TV?? |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 296 |
![]() |
|
RE: Nehrají programy Skylink po přeladění na n...Opět nařízeny hodinky dle Primy ZOOM HD. 18:00:07 - 18:01:32 rozpad obrazu.![]() |
Dula11
![]() |
|
@Dula11A pak byl ještě jeden o 5 minut později ... 18:05:49 - 18:06:05.VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
![]() |
|
RE: Nehrají programy Skylink po přeladění na n...Jojo, přesně. |
Dula11
![]() |
|
RE: Nehrají programy Skylink po přeladění na n...Vy dva to snad monitorujete :DKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
bretahLen to, ze za chvilu bude nadavat na o2tv. Oni chcu hlavne hrabat (samozrejme aj skylink). Ked robia take kroky u internetu, dalsie nevyhodne kroky pre uzivatelov budu aj u o2tv. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 123 | |
![]() |
|
![]() |