Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Vantage HD-8000S a frekvence 12363 MHz

zdravím majitele tohoto přijímače. Včera jsem zkoušel 3 přijímače Vantage HD-8000S. U všech tří byl stejný problém s příjmem programů
z TP 12363 HMz (cukání obrazu nebo zvuku), všechny ostatní TP byly OK.
Přijímám A1+A3, parabola 120, 2x Quad LNB Megasat Diavolo, 4x DiSEqC 1/2, 4x kabel Belden, signál OK.
Přijímače byly různé hw (modrý i rudý display) i sw (poslední ofic., Hirschmann, ..). Zkoušel jsem několik ofic. sw (ne neofic ani EMU), karty ICE i Irdeto, různé moduly cryptoworks i irdeto. Problém pořád přetrvával (nenašel jsem ani řešení na jiných fórech, kde se tento problém řešil).
Jiný receiver (Humax iCord) problém s TP 12363 neměl.
Pomohlo jediné, připojit Vantage k jinému konvertoru.
Se všemi ostatnímy výstupy z LNB(3x) fungovaly všechny přijímače Vantage v celém pásmu bezproblémově, včetně nahrávání.
Snad někomu tato informace pomůže.

cikan
Registrace: 8/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Vantage HD-8000S a frekvence 12363 MHz

Diavolo byl od začátku marketingově propagovaný krám deluxe s F=0,1dB a HD ready.

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka
Registrace: 1/2006

RE: Vantage HD-8000S a frekvence 12363 MHz

Diavolo je krám, to se různě po NETu tvrdí. Zatím ale se všemi různými receivery fungoval bezproblémově, navíc už spoustu let. A také byl hodně levný...
Podstatné ale bylo poradit majitelům HD-8000S, aby vyzkoušeli i jiné konvertory, mají-li problém s 12363 MHz.
Proč se tento problém vyskytuje, by mohl snad objasnit nějaký fundovaný "servisák".

cikan
Registrace: 8/2010

Re:frekvence 12363 MHz

Včera jsem řešil problém - offset parabola 80cm, konvertor SMART TITANIUM MONO TWIN - původní přijímač HUMAX FOX - všechny programy v SD bez problémů, po výměně přijímače za GoSAT nešla frekvence 12363 MHz - /programy ČT1 HD a ČT2 HD/. Ostatní programy šly. Po přepojení na druhý vývod konvertoru šlo všechno bez problémů včetně 12363MHz.

pepa12
Registrace: 6/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra