Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

tv Changhong uhd55c5500is

mám tv Changhong uhd55c5500is využívám příjem přes DVB-S2 a mám zde problém s TP 12207 kde signál se ztratí objeví atd. a při přepnutí na HBO které zde vysílá píše že nemá signál. TV vypnu a při naběhnutí již signál je a většinou se dá i HBO sledovat :-) Je to problém jen tohoto TP . Jo používám skylink. Zajímala by mě zkušenost i další lidí obecně s touto TV. JP

jp733
Registrace: 4/2012
Odpověď v diskusním vlákně

jp733

než se začneš čílit na čančonga,píše není signál,tak si to změř na parabole,možná ten čančong má pravdu,pak už jednoduše donastavíš venkovní jednotku sat.příjmu

pierrepetr
Registrace: 5/2006

jp733

pokud by to měla být chyba čančonga,tak si kup přijímač vedle

pierrepetr

@pierrepetr

Signal mě specializovaná firma proměřila a funguje tam i externí sat.přijímač. Na TV jsem přednastavené TP smazal a založil znovu a potom ten signál má výkyvy ještě častěji. Napsal jsem na podporu čančongu a uvidíme. Každopádně díky za tvoji reakci

jp733

@jp733

Hlavně,že jsi té spešl firmě zaplatil.proměřovala jej nahoře u talíře,nebo jen dole u gauče? ? ?Na čahonky nenechám dopustit,ON i s krabičkou od rybiček skylink dekoduje,aspoň u mě 2 x a s 46 qad cm anténou

korkoran
Registrace: 10/2006

jp733

vím,že jsem ti moc nepomohl,ale trošku jsi se rozhejbal

pierrepetr

V parabole asi problem nemas.To same jsem resil poslednich par tydnu u znameho.Signal ok Lnb ok a prezto jsou tam narazove vypadky signalu.Za ty prachy dobre tak jako monitor k sataku nebo to vratit,protoze vadu tv jako takovou budes pri reklamaci asi tezko prokazovat.Dal jsem mu tam k tv satak a ma po problemu.

bistro
Registrace: 9/2009

@bistro

Taky mě to tak přijde . Jak saťák by jsi doporučil? Má smysl uvažovat o nějakém 4k aby se využilo UHD v čančongu protože mají i dopočet z HD na UHD? Předem dík za názor

jp733

Tema jaky satak doporucis se tu mele co snad existuje forum a nechci tu spustit vlnu diskuzi ktere se vetsinou zvrhnou uplne v neco jineho.
Neni to o tom ze nechci poradit ale staci si precist nekolik vlaken zpatky.
Vzdy je potreba zacit u sebe nebo u toho komu je prijimac urcen a hlavne
co od primace ocekavas.Nahravani,prehravani,obsluha,pristup z pc nebo jinych zarizeni ale o tom se da psat do nekonecna.Jestli pouzivas satak pouze na zakladni programy z karty nebo cely balik,protoze pri tom tempu ktere treba ted pouziva ,,symlink,, aby si clovek u nekterych prijimacu bral dovolenou aby si preladil satak pokud zna pouze prepinani a volume.Nekdo preferuje cenu a jiny treba funkce a na cenu moc nehledi,takze bratr google a napred hledat,ale pokud resis cenu nekde do 2 000,- tak si osobne myslim ze je to jedno./Pouze muj nazor/
Pokud se ma neco kazit a mas mit pech tak je jedno jestli das za satak 1500 nebo 4000 litry.Hodne stesti R^

bistro
Registrace: 9/2009

@bistro

díky za tvoji reakci vím že je to individuální.

jp733

RE: tv Changhong uhd55c5500is

Tak na nové TP 12090 už Tv Changhong uhd55c5500is funguje bez problémů ušetřil jsem za saťák,

jp733

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra