![]() |
|
TivuSat: Rai 4KV rámci bezplatné satelitní platformy Tivusat přibyl nový kanál státní tv Rai v ultra HD Rai 4K. Kanál vysílá na pozici 210. Zatím pouze fotbalové Euro, poté se z kanálu stane všeobecný program s pořady Rai, ale také seriály a filmy.Rai je první televize v Evropě která nabídne divákovi vysílání v ultra HD na satelitu zcela zdarma.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
RE: TivuSat: Rai 4KZcela zdarma alebo treba mat kartu Tivusat? Este by to chcelo parametry. Vdaka |
Tomic
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 478 |
![]() |
|
RE: TivuSat: Rai 4KJe potřeba karta, ale za tu kartu se nic neplatí, neplatí se ani měsíční poplatky. Kartu sezenes normálně na netu, oficiálně ale je dostupná pouze osobě s italským občanstvím, na internetu ji italové prodávají i když by se to nemělo. Tato informace je spíše pro ty, co už Tivusat mají. Tivusat vysílá na Hotbirdu a aktuálně nabízí kolem 70 kanálů.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
tivusata kde jse da koupit? je i u nas nekde v e-shopu? |
STEAUA
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 279 |
![]() |
|
RE: TivuSat: Rai 4KRád bych vám poradil, ale nevím.já mám tivusat oficiálně, kupoval jsem stb s kartou v Itálii. Ale tady je sousta lidí, co to kupovai na netu, velkej problém to není. Jediná nevýhoda asi bude, že zaplatíte větší částku, kdybyste tivusat kupovali v Itálii řekněme legální cestou, tak nezaplatíte nic, pouze cenu set top boxu. Já jsem za vše dal 149 euro a mám hd stb Humax. Karta je už v přijímači. Jiné poplatky nejsou. Karta je aktivní ihned po zakoupení.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: TivuSat: Rai 4KCopak karty jsou na ebay kolem 80eur, ale asi bude třeba aktivace na nějakého Itala![]() |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
![]() |
|
RE: TivuSat: Rai 4Kno, tak franck mě předběhl, jen - jak tedy s tou aktivací ? |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
![]() |
|
RE: TivuSat: Rai 4KTaky mě napadl ebay. Ty karty už koupíte aktivní. Jinak by tu kartu ten člověk prodavat nemohl. Kartu totiž tomu italovi dají až po zaregistrování. Na jedno jméno jde 10 karet.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: TivuSat: Rai 4KDalší možností je požádat o italské občanství...![]() |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
RE: TivuSat: Rai 4KTady jsou informace v jakých přijímacích tivusat karta oficiálně funguje, i v angličtině: www.tivusat.itRai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: TivuSat: Rai 4KKlídek, za 30 let bude 4k vysílání i u nás...Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 638 |
![]() |
|
RE: TivuSat: Rai 4KJá jsem si přivezl modul+kartu z Itálie,známý ital mi ji zaregistroval,druhou jsem si koupil na e-bay,v Německu,již zaregistrovanou,vyšla trochu dráž,obě s bezproblémovým příjmem z 13°E.Ono když vlastník platformy se nenechá skoupit nějakými holanďany,stačí mu zisk z prodeje karet a modulů,popř. nějaké vlastní zisky,nabídka je někde jinde.A evidentně v červených číslech nejsou. |
kamter
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 128 |
![]() |
|
RE: TivuSat: Rai 4KA ještě poznámka,raději bych platil koncesionářské poplatky v Itálii,než tady. |
kamter
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 128 |
![]() |
|
RE: TivuSat: Rai 4KKamter: ano, sehnat kartu není problém. Tivusat je super služba. Divím se, že v česku se televize nedomluvi a neudělají podobný projekt. Připadne mi úplně na hlavu, aby diváci kteří chtějí sledovat tv ze satelitu museli platit i za programy které jsou normálně zdarma a už jsou zaplacené z reklam (a ne málo). Tivusat má obrovskou popularitu aktivních karet už bude skoro na 3miliony. A to není všechno, příští rok se tivusat rozšíří o dalších minimálně 10 stanic i v HDRai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: TivuSat: Rai 4KJinak malá poznámka: Tivusat nemůžou koupit ani Holanďani ani nikdo jiný, je to totiž ryze italský projekt mezi Rai a Mediaset. Tato platforma nevznikla, aby vydělávala, ale aby poskytla komfort těm divákům, kteří chtějí sledovat free tv přes satelit aniž by museli platit poplatky soukromým subjektům, vzhledem k tomu, že v tivusat jsoz peogramy které jsou běžně dostupné v dvbt.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: TivuSat: Rai 4KInu, jiný kraj, jiný mrav...![]() |
rs505
![]() |
|
@rs505No víš čím to je? Že Nova ani Prima nejsou v českých rukou. Barrandov to nezachrání, je příliš slabý. A CT sice česká je, ale Nova ani Prima se s ni nespoji...Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@franckOno je tĕch důvodů víc, ale nechci to tady rozebírat. Já mám radši srandu... |
rs505
![]() |
|
CT_tvvsetko je relativne - ja rad pozeram vase CT1_HD a CT2_HD asi este viac.. -dokumenty aj celovecerne filmy -bez reklam (sponzoring na zaciatku/ konci je ok) a "smekam".. budte radi! |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
@krikriNo tak je pravda, že slovenská tv je na tom opravdu blbě. Úplně jde z programu cítit, jak nejsou peníze. Stv musí mít hodně levný program. ČT je na tom přece jeb lépe, i když ct 1 by se měla zlepšit. Dvojka je asi nejlepší.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: TivuSat: Rai 4KUž to někomu beží? Měli to spustit oficiálně včera....Dreambox TWO
|
Pabo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 257 |
![]() |
|
RE: TivuSat: Rai 4KAno, channel 210.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: TivuSat: Rai 4KA jaká kvalita? OK? A běží promosmyčka, nebo dávají fotbal?Dreambox TWO
|
Pabo
![]() |
|
@PaboZatím pořady typu koncerty apod, fotbal až posledních 8 zápasů vč.finále. no kvalita je super. Bohužel nemám moc dobré oči (nosím brýle) takže tu kvalitu si více vychutna někdo kdo má zdravé oči, nicméně rozdíl je znát. Chvílemi se mi i točila hlava... :-)Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@franckDíky za info. Chystám se ji pořídit ale mám obavu z registrace, tak hledám na fórech, jak to funguje...![]() Dreambox TWO
|
Pabo
![]() |
|
@PaboNemusíš se bát, Rai i Mediaset když přišli s projektem tivusat, tak jm bylo hodně jasné, že se bude využívat i v zahraničí. Italové co bydlí mimo itálii už dlouho volali po vysílání na satelitu. Do té dony byli odkázáni pouze na Sky, ale logicky proč platit za něco, co by v Itálii přes anténu chytali zdarma. Tak se Rai i Mediaset spojili, odešli ze Sky a vytvořili vlastní platformu na vlastní náklady. Úspěch přišel takřka okamžitě. Sky ztratila několik desítek tisíc abonentů. Jediná nevýhoda peo diváka je, že pokud chce přijímat jak Sky tak tivusat, tak musí mít dva samostatné stb, protože v oficiálních stb tivusat nefunguje Sky a naopak také ne. Každopádně pokud si pořídis už registrovanou kartu, je vše hotovo. Karta je aktivní dokud funguje, nic se nekontroluje. Jediná podmínka je, že musí být psaná na někoho, kdo má v Itálii trv.bydliště a platí poplatky Rai. Pak už se neřeší jestli tu kartu někomu daroval apod. Ještě bych doporučil zkontroluj si na www.tivusat.it zda karta bude v tvém stb fungovat. Pokud není v seznamu, nemusí ti to všechno šlapat jak má. Je taky potřeba zakoupit kartu s označením ORO. Pouze na této kartě funguje HD a ULTRA HD. Ještě se prodává karta s označením BLU, ale ta je zastaralá a umožňuje příjem pouze v SD.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |