![]() |
|
Potíže s o2 tvDobrý podvečer,nevím,zde se tu už podobná záležitost řešila.Nuže:obdržel jsem od o2 na zkoušku seto-box a dne s jsem se rozhodl,že jej vyzkouším.Ouha,seto-box po zapojení do sítě naskočil/zelená kontrolka/,aby v zápětí zelená kontrolka zhasla a rozvítila se kontrolka červená a to napořád.Ovladač byl na něho krátký,vůbec na něho nereagoval.Přitom televizi/Samsung/hravě vypínal a zapínal.Pokusil jsem se mu napravit hlavu různými přenastaveními,které jsem našel na internetu,což nezabralo a tak nakonec jsem zavolal na technickou podporu o2.I tento technik mi poradil několik způsobů,což se minulo účinku a tak mi nakonec poradil,abych příslušný seto-box vrátil.Píšu to sem proto,zda se někdo nepotkal s podobným problémem,ještě jsem se nevzdal,že nakonec seto-box zabliká zeleně. |
kleopatra
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
někdy stačívypnout ze sítě na chvilku,už si nepamatuji,ale myslím,že ten můj na zkoušku se choval stejně,než jsem ho nakonfiguroval |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
RE: Potíže s o2 tvBohužel,vadné je STB,vrátit,vyměnit a přát si,aby to nové bylo funkční. |
kleopatra
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
už jsi někdyvyhrála třetí ve sportce??,tak asi takové štěstí jsi měl |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
![]() |