![]() |
|
Novinka: seriál I Medici, masters of FlorenceNa podzim se na prvním programu italské tv Rai objeví dlouho očekávaný historický seriál I medici masters of Florence. Jedná se o mega peojekt za stovky milionů eur. V hlavních rolích se objeví mezinárodní cast: Dustin Hoffman a Richard Madden (Games of thrones). Italská tv se vrátila natáčení velmi nákladných seriálů jako v minulosti, kdy v peodukci Rai vznikly takové skvosty jako Marco Polo, Sandokan anebo nesmrtelna Chobotnice. Seriál má 8 dílů a pokud se bude těšit diváckému zájmu, je Rai připravena natočit i druhou sérii. Už teď si seriál koupilo několik zemí, např. Velká británie, Německo či USA. Objeví se i v Netflixu. Seriál se natáčel v Laziu, Římě a logicky ve Florencii. Seriál je i technicky připraven pro vysílání v ultra HD. Uvidíme, zda seriál uvidíme i v Česku.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
![]() |
|
RE: Novinka: seriál I Medici, masters of Flore...Trailer: https://youtu.be/6_xnzFVydyIRai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Novinka: seriál I Medici, masters of Flore...Možná tak na CT-art v SD provedení. V UltraHD se toho nedočkají ani moje děti. |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
RE: Novinka: seriál I Medici, masters of Flore...No tak to bude v hd, stačí ne? :-)Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Novinka: seriál I Medici, masters of Flore...Kua franck. Tv nova natoci 11 seriu V ruzovej zahrade!!! Dôlezita sprava, ktora musi byt tiez na parabole!Ze si talian ok. Ze by si dal niejake dôlezite info z talianska ohladom sat, dvbt prijmu... tiez by bolo ok. Ale, ze taliani dokazu pozerat kazdu pi..covinu a ty nas o tom budes informovat uz neni ok. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
@KasrDěkuji za názor.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@KasrUrčitě budu (budeme) rádi pokud sem dáš zajímavou informaci o projektech které chystá slovenská televize.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Novinka: seriál I Medici, masters of Flore...No, Kasr to řekl na "plnou hubu" a co už, je to venku a bohužel s ním musím souhlasit. Ok, kdyby jsme s Itálii sousedili, proč ne, kdyby se tady mluvilo italsky jak slovensky proč ne, kdyby to bylo úplně FTA, proč ne, určitě by na to pár lidí čumělo, ale takhle je to prostě daleko a je to prostě "mimo", neber to ve zlým...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: Novinka: seriál I Medici, masters of Flore...Já nejsem žádný velký příznivec seriálů, spíše naopak, ale na tenhle bych se rád podíval. Rodina Medicejských totiž ovlivnila politiku a umĕní nejen ve Florencii, potažmo v Itálii, ale v celé Evropĕ. Hlavnĕ by mĕ zajímalo, jak tvůrci seriálu pojali postavu mého oblíbence, kterým je Lorenzo "Il Magnifico", dle mého názoru nejvĕtší osobnost italské renesance. |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
@tukanToto je informace o které psali i hospodářské noviny. Je to seriál který se bude vysílat po celém světě, určitě i v Česku. Samozřejmě, že bych nepsal o jiných projektech které nemají mezinárodní význam.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@rs505Určitě, je to tak. Medicejsky vladli díky penězům i proto byla Florencie velmi bohatá. Uvidíme jak bude seriál vypadat.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Novinka: seriál I Medici, masters of Flore...Tady je odkaz hosp.novin: http://m.ihned.cz/art-film-a-televize/c1-65234680-medicejsti-televize-serial-hoffmanRai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Novinka: seriál I Medici, masters of Flore...Každopádně po dobu celých prazdnin si ode mně oddychnete... Příští pátek odjíždím na Sardinii a jinak trávím léto u moře a cestováním a určitě se nebudu zajímat o televizi. Ale od konce srpna jsem tu zas!! :-) Všem hezké léto, užijte si dovolené. Franck :-) CIAORai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@franckzdravim, mozes mi prosim napisat ako je to s druhou - anglickou stopou u programov z Tivu u kt je to uvedene prosim ta?! Davaju vazne ti Itali aj anglicke audio u programov aspon kupenych, alebo to je uvedene ze eng stopa je a v skutocnosti tam ide ita zvuk alebo nic... dik za info...K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
@krikriAhoj. Kanály které podporují dvě audiostopy jsou: Rai 4, Rai Movie, Canale 5, Italia 1, Italia 2, Rete 4, La 5, Iris, Top Crime, Tv8, Paramount Channel, Real Time a Dmax. Kanály Rai 1, 2 a 3 podporují dvě audia pouze v pozemním vysílání. Nicméně se startem ostatních kanálů v HD, je pravděpodobné, že budou dvě audia i tam. Anglicky je napsáno u kanálů Mediaset proto, protože se jako druhá audiistopa vysílá pouze angličtina (např.film ve francouzštině má pouze italskou stopu). U Rai 4 a Movie je druhá audiostopa ve všech jazycích bez rozdílu (záleží v jakém originálním jazyce je ten daný film či seriál). Ještě dodám, že u Rai Movie je speciální třetí audiostopa kde je možné u vybraných filmů poslouchat komentář např.režisérů, herců apod.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
to franckTiše závidím, užij si Sardinii a oddechni si, času na odpočinek s přibývajícím věkem je méně a méně. Pořád je kam pospíchat a život běží hrozně rychle...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
@tukanDíky, nemusíš závidět, i v Česku je krásně. Hlavně jižní morava. Můj otec říká, že jižní morava je jako Toskansko...je tam teplo, víno, krásná příroda...je to velký rozdíl mezí čechami a jižní moravou. No a já samozřejmě nebudu úplně cele léto na Sardinii, strávím tam 2 týdny a pak opět do práce, ake mám výhodu, že bydlím 8km od moře, takže po práci alou na pláž. Co doma... i když léto ještě neodstartovalo...zatím nic moc. V září přijedu do Brna a už se moc těším.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
![]() |