![]() |
|
Multifokální parabola BIG-BISAT nebo FUBA 80ALAhoj Všichni, moje stařičká T55 se odebrala na sběrný dvůr, a teď řeším problém co místo ní. Požadavky Hodbird 13, Astra 19,2 , Astra 23,5 , (Thor ). Primárně mi jde samozřejmě o Skylink, Hotbirt z důvodu přijmu Italských kanálů, a Thor je tak napůl, za měsíc mi končí UPC takže bych ho nepotřeboval, ale zase bych si ho tam nechal do rezervy.. člověk nikdy neví.. T90 není možná umístit.. A T55 mě moc o svém zisku nepřesvědčila. Zajímá mě váš názor, jestli thora oželit a dát FUBU a mít rezervu na signálu ? nebo ten rozdíl oproti BIG-BISAT. Díky za názory.Inetfinder FST-202, Dreamsky 9300, Dreamsky 8080, Ferguson Ariva HD Combo, Toridal 55T.
|
Stanowi94
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 621 |
![]() |
|
RE: Multifokální parabola BIG-BISAT nebo FUBA...No dobře, ale cenově je to sakra rozdíl, fuba je skvělá parabola ale na thor s ní nedosáhneš, ještě mě napadla e-85 max, ta by se Ti hodila, za slušný peníz dobrý zisk, ale pokud Tě finance neomezujou, anebo chceš jenom to "nejkvalitnější zboží", visiosat bb je nejlepší. Asi to bude chtít velmi přesné nastavení na Skylink v dnešních časech...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
Dvě paraboly zakázala manželka, nebopředsedkyně uličního výboru? Jedna Fuba na 23,5E, druhá na 1W.A je vyfubováno. Myslím, že to vyjde i levněji než velký Bisat. Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
![]() |
|
![]() |