![]() |
|
AMIKO IMPULSE SAT WIFI software skylinkdostal sami do ruky tento lacný prijímač. Nevie prečítať kartu Skylink. Vraj existuje neoficiálny soft soft, ktorý to dokáže. Poradí niekto, kde ho stiahnuť, resp. iné dobré rady a skúsenosti? |
Ivco
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 80 |
![]() |
|
RE: AMIKO IMPULSE SAT WIFI software skylinkabforum a potrebuješ mcas |
Rasto1978
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 104 |
![]() |
|
RE: AMIKO IMPULSE SAT WIFI software skylinkhttp://sat-support.tv/?a=downloads&dir=179T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 610 |
![]() |
|
soft pro přijímače AMIKOhttp://amikoreceiver.com/impulse/ |
jona
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 646 |
![]() |
|
@Ivcomáš zřejmě kartu čisté irdeto M7.Jinak toto amíko čte karty ICE bez změny softu i některé irdeto.Mám sám 2 stejné karty irdeto,liší se jen posledním 3-číslým,jednu mi čte druhou né a můžu se softy dláždit dvůr,co jsem už vyzkoušel |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: AMIKO IMPULSE SAT WIFI software skylinkMnohí predajcovia ich predávajú "nahraté" tzn. že tam už je mcas |
Rasto1978
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 104 |
![]() |
|
@Rasto1978Elano určitě a i pražáci |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
Ďakujuem, som v obraszeSom z BA a prístroj som kúpil v Ageme, čo je int. obcod, ale tvári sa, že predáva iba pre podnikateľov a jeho sa vrátenie tovaru netýka. (To by si mohol,napísať každý internetový obchod).Dal som ho zatiaľ späť ako reklamáciu. Volali mi, že prístroj je OK, ale treba nejaký nelegálny soft. Neviem, či mám Irdeto M7, ale skúsim až keď budem mať prístroj aj ženinu, resp. svokrovu kartu. |
Ivco
![]() |
|
Vyriešené.V Ageme mi nahrali nový soft a všetko beží |
Ivco
![]() |
|
![]() |