Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příslušenství

Cryptobox 650 HD wifi adapter

Zdravím. Koupil jsem si přjímač Cryptobox 650 HD, jsem s ním velmi spokojen. Pro jeho připojení k internetu používám WIFI dongle s anténkou, prodávaný speciálně pro Cryptoboxy (AB Dongle). Domníval jsem se, že do USB portu přijímače lze zasunout jakýkoliv Wifi adaptér, a normálně jej používat, ale žádný jiný s přijímačem nespolupracuje (přijímač jej nevidí). V čem se tento AB wifi adaptér (dongle) liší od ostatních wifi adaptérů?

jerry1954
Registrace: 7/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Cryptobox 650 HD wifi adapter

Liší se použitým chipsetem !!

matchboxx
Registrace: 9/2012

Mali by tam ist vsetky WIFI adaptery s chipsetom RALINK 5370
napriklad
http://www.ebay.com/itm/271841287939
http://www.ebay.com/itm/291454136830

kobram
Registrace: 4/2014

samozrejme ze ti tam nepojdu vsetky wifi adaptery...wifi adapter nie je usb kluc...a sat. prijimac nie je windows ktory ma v sebe stovky ovladacov

radolaco
Registrace: 2/2010

Děkuji, pánové, za váš čas.

jerry1954
Registrace: 7/2007

@kobram

potvrzuji a přidám ještě lepší COMFAST CF WU ZA $4,95

korkoran
Registrace: 10/2006

@korkoran

Ty ovšem nevíš co je to chipset kapitáne, poněvadž bys napsal také REALTEK 8188 :-)

matchboxx
Registrace: 9/2012

@matchboxx

Ale vím,matchi,já mám tenhle nejvíce vyzkoušený.Mám za sebou už 4 semestr university 3 věku :8) ;) :) Ty reélinky mám 4 a 1funguje jen s Amikem a s GM Wiz. né.Ale na ten realtek se mrknu do číny :lookaround:

korkoran
Registrace: 10/2006

on trosku muze byt problem s tim ze za cas muze pouzit vyrobce uplne jiny cip tedy stejny typ a jiny cip nez vyrobce pouzil minule mozna by se to dalo zjistit podle revize, ale ta na nekterych hlavne tech neznackovych z ciny ani neni napsana. Kdyz si poridite wifi ktera je urcena primo pro satelitni prijimace pak je jistota ze vam bude fungovat v tom vasem vsechny AMIKO, ABCom, Ferguson, Golden pouzivaji stejny cip RALINK 5370, ktery je vhodny pro vsechny satelitni prijimace, ktere podporuji usb wifi.

gsmobil
Registrace: 1/2006

Tyhle wifi adaptery jsou sice dobré ale docela silně zahřívají přijímače v místě USB,používal jsem je také ale po zjištění přehřívání používám LAN
připojení a je pokoj. :)))

Saidxxx
Registrace: 10/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra