Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Amiko mini HD,fast scan

Může někdo potvrdit,zda je fast scan SkyLink na posledním fw pro amiko mini HD?

viliam
Registrace: 11/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Amiko mini HD,fast scan

hele, no nemúže, páč všichni jsou u vody

arioner
Registrace: 8/2010

Můžu..Jede..Uloží se jako nová družice i s nejlepším z Astry 1..

Famaval 110,E85,Andrew 180x200,Zero 4k,TBS 5927, Zlínský kraj - Kroměříž

Danny10
Registrace: 11/2012

@viliam

Na dvoch fórach čítam túto istú otázku a tak má napadá:
To je taký problém pre teba ten FW tam jednoducho dať a potom odskúšať ten fastscan?! ;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

@mmiriboy

Kdyby jsem ten přijímač měl doma,tak bych se ani neptal.Potřebuji zajet udělat setting známému a nemám tento model nastudován,proto jsem se dotázal.Myslím si,že za tímto účelem je toto forum aby jsme si pomohli radou ze své zkušenosti.Rád pomohu ostatním na tomto foru s modely které ovládám(cryptobox6xx,satelita2000,ferguson10x,openboxS2,S3mini).Když nejsem schopen pomoci,tak aspoň nestavím dotazujícího na posměch.Toto forum mi přijde spíše na výsměch než na vzájemnou pomoc.

viliam
Registrace: 11/2006

...v klude aktualizuj , Fastscan tam je :razz:

Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.

Patko
Registrace: 1/2007

@viliam

;)
Ja sa ti nevysmievam, iba konštatujem fakty!
Zopár takýchto stb mi už prešlo rukami, fungujú bezproblémovo, každý z nich tam má FW, ktorý bol aktuálne najnovší v čase montáže. A viem, že všetky FW mali možnosť fastscanu! Typy stb: Amiko mini HD, Amiko mini HD combo, Amiko mini HD SE, Amiko mini HD SE combo atď...
Iba ťa upozorním na fakt, že pri upgrade si treba dať pozor na správny typ FW pre daný konkrétny typ stb. Nesmieš si zameniť modely z označením "combo" a bez tohto označenia a taktiež "SE" a bez tohto označenia. Jednotlivé typy majú rozdielne procesory a po inštalácii nesprávneho FW sa stb už nerozbehne, tu je potom potrebné upgrade opraviť správnym FW cez rozhranie RS232 a PC!
;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra