Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

AMIKO ALIEN 2 TRIPLE PLUS

chcem sa spýtať má tu niekto prijimac amiko alien 2 na motor,ci na otáčanie,môže mi overit alebo dat tu na forum kontakt na niekoho kto ma amiko alien 2 na otacanie na motor a pouziva USALS,lebo spark softver 1.2.83 nekomunikuje s motorom SG 2100 a ci niejaky starsi alebo nejaky iny softver ktory vysiel ci s motor cez USALS fungoval,zda sami ze nesiel ani cez diseqc hovorim o sparku,lebo viem ze enigma2 ta s motorom komunikuje bezproblemov,bol by som rad nech sa vyjadria najmä tí ktorí ten prijimáč s daným softvérom majú :(((

Janyck1982
Registrace: 6/2015
Odpověď v diskusním vlákně

RE: AMIKO ALIEN 2 TRIPLE PLUS

Nemáš něco někde špatně nastaveno? Protože u mě stejný FW i motor a vše běhá bez problému.

Marek026
Registrace: 5/2006

Ještě dodatek. Jediný co mě ještě napadlo. Pokud přijímač vypneš třeba na Hot birdu a po zapnutí chceš točit na Astru, tak nejdřív musíš pustit program na družici na které je to natočeno (v tomto případě Hot bird) a pak točit třeba na Astru. Toto zlobí ale už i v předchozích FW

Marek026

@Marek026

vymenil som prijimac na Amiko 8150 HD a točil bezproblemov na USALS,aky mate motor Digipower SG 2100?,chcem sa spytať ono motor ukazuje ze otaca ale ho nepohne so sparkom softverom 1.2.83,môžte mi poslať fotky na emailovu adresu Naslund019@azet.sk,alebo natočte video ako nastavujete USALS na tomto prijimaci cely postup,pytam sa presne na to ziadny DISEQC

Janyck1982

Janyck

No chlape, tady na foru si pomáháme, proč ne, ale teda, nechceš toho trochu moc? Vylez na střechu, udělej fotky, natoč video, jak to nastavuješ...takové drbání na půl dne kvůli Tobě, protože Ti to nechodí? A Ty se už neukážeš, anebo napíšeš, že Ti to stejně nefunguje, video bylo moc tmavé a nejasné. Já nevím, to už hraničí, já ani nevím s čím...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

tukan

Tiež zbožňujem tieto direktorske typy.... :laughing:

par32
Registrace: 11/2007

logika nastavenia usals je vsade rovnaka a navodov ako na to je na webe dost. 1982 roky vyroby? ;)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

@Marek026

to nie je pekné že si tu z niekoho uťahujete,rád by som bol aby sa vyjadril dotyčný Marek026 a keby uverejnil ako som už povedal nejaké fotky alebo video nejaké dvojminútové nahral ho na youtube aby som si ho pozrel a motor máte aký Digipower SG 2100? :(

Janyck1982

@Marek026

a dufam ze sa bavime o USALS nastavení a nie o DISEQC

Janyck1982

Janyck1982

si tu dosť dlho ,už si mohol zistiť že ak niečo nariadiš ,tak ti to nepomôže.Aj ja mam alien s motorom ,ale určite budem behať teraz po strechach a nahravať to čo rozkažeš.... :laughing: :laughing: :laughing:

par32

@par32

mne len staci vediet ci Vam to na USALS fakt s danym softverom 1.2.83 funguje a ci nemôze byt chyba taka,ze s danym motorom Digipower SG 2100 nekomunikuje,neviem aky mate vlastne vy motor aku znacku

Janyck1982

už sa nevyjadrovať už ide všetko ako má

Janyck1982

Janyck1982

R^ :)))

par32

Dostal jsem se až teď k PC. Vidim že už to funguje, takže má reagce je už nepotřebná. Jen potvrdim že to chodí na USALS a motor je Strong SG 2100, ale to si myslim že je prakticky totéž.

Marek026

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra