![]() |
|
nejde TP 11973Prijmac go sat 7060Fast scan taky nejde Nejde telka,smichov,wav apod. Cim to? Dik |
tompr
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 049 |
![]() |
|
RE: nejde TP 11973Máš to 2 príspevky pod tvojím![]() https://www.parabola.cz/forum/topic-89399/ ![]() VU+ UNO 4K SE-S2X OpenATV 6.4 75°E-5°W parabola FTE 105, DG 240S Speedy, Lnb IBU ,TV LG 55SK8500P
|
markus176
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 1 045 |
![]() |
|
RE: nejde TP 11973To sorry ja to pisu z mobilu u tv |
tompr
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 049 |
![]() |
|
RE: nejde TP 11973Tak jak bude těchto šuntů mezi lidmi přibývat, začnou se množit takové dotazy. Tenhle přijímač je ze Skylink ready receiverů zatím to nejhorší, co jsem viděl... |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
![]() |
|
RE: nejde TP 11973Ume vse ok na 100% |
vaclavsmit
Registrace: 6/2014 Příspěvků: 45 |
![]() |
|
RE: nejde TP 11973Mno nevím, ale 7060-tek jsem namontoval desítky, spíše stovky díky dotacím a žádný problém nikdo nehlásil. Ani jeden se nevrátil na reklamaci - narozdíl od Diwajů, Mascomů, Topfieldů a nebo nedej bože Zirconů. Samozřemostí je poslední soft. Měl jsem v ruce snad všechny typy Skylink ready mašin, ale prozatím zůstanu u Gosata. Než se objeví něco lepšího.... Mimochodem - nefunkční Smíchov atd nebyla chyba přijímače, ale chyba seznamu Fastscan od Skylinku. Osobně mi to potvrdili technici. Stačí továrko a všechno jede dál, jak má. Nechci Gosata glorizovat, to v žádném případě, ale zatím s ním fakt nebyly žádné problémy.koaxial & utp
|
Diaboltp
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 438 |
![]() |
|
RE: nejde TP 11973Diboltp, kdyby zadali do seznamu fastscan uz před zmenou před 10 dny nazpět nove parametry Smichova a Telky, tak by tahle sakarna vůbec nemusela vzniknout. Nechapu to natahovani zmen u nekterych programu ve fastscan seznamu, když uz davno byli tyto programy spusteny na novych parametrech. Ja to resim u Homecastu a Mascom prijimaci vymazanim pozic Telka a Smichov a vymazu i pozice vzadu Prima Zoom, Cool a pak prijimac vypnu a znovu zapnu a Telka a Smichov se naladi opet na konec seznamu a vse vratim na potrebnou pozici zpet a je hotovo a nemusim mazat cely seznam a znovu vse setřídit podle uzivatele, tak jak to mel předtím. Zaroven se na všech programových pozicich CT opravi jiz novy TP 12070/H DVB-S. Práce na 5 minut. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
@DiaboltpA v cem ten fastscan byl/je chybny?? A neni to trochu divne, ze se to neprojevuje u VSECH skylink ready prijimacu? No to by prece melo, kdyz je jak rikas chyba ve fastscanu![]() |
koudelka
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 850 |
![]() |
|
RE: nejde TP 11973tompr:Ak Ti niečo nefunguje skús zapojiť najskôr hlavu predtým než objavíš klávesnicu a forum PARABOLA.CZ!!! |
Nibiru
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 1 061 |
![]() |
|
@koudelkaMno nevím, ale tahle chyba se projevila u více značek přijímačů, nejenom u Gosata. A dokonce ne u všech Gosatů! Šlo o krátkodobou chybu v seznamu Fastscan a přijímače, které se v té době přeladily, ji zapsaly. To samé platí teď o zvuku na ČT24. Spousta majitelů sat přístrojů i tv se sat tunerem si stěžuje, že jim nejde zvuk na ČT24. Je to chyba v prioritě audia, která bude údajně odstraněna vypnutím frekvence 12525, kde je použito správné a-pid. Sděleno technickým na Skylinku. Technici Skylinku bohužel dělají chyby. Je to smutné, ale je to tak. Mě je úplně jedno, kdo si co koupí - co si objedná, to mu namontuju. Jenom konstatuju, že s Gosatama jsou doposud nejmenší, respektive žádné problémy. Nic, co by nevyřešilo maximálně továrko a znovunastavení. Ruční seznamy neřeším, to je každého boj. Kdo nechce ladit, ať si nechá zaplý Fastscan...koaxial & utp
|
Diaboltp
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 438 |
![]() |
|
![]() |