![]() |
|
Na ICE kartu od 25.6. nechodí zápis 7FFDZdravím, od 25.6. mi na hlavní ICE kartu nechodí zápis 7FFD (ten jediný s platností 10 dní). Ostatní zápisy jsou aktualizované. VU+ Duo2 jsem restartoval a zkusil jsem do uni čtečky (OSCam) dát postupně tři další ICE karty a zápis se u nich do hodiny aktualizoval. Dal jsem zpět původní kartu a během 3 hodin nic. Po zaslání reautorizace operátorem Skylinku se zápis aktualizoval cca do 3 minut.Jediný rozdíl v ICE kartách je pouze ten, že na té, kde nejde ten zápis, je zaplacený balíček Mini, který 30.6. končí a od 1.7. se změní na Smart. Nemá někdo ponětí, kde by mohl být problém? VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 1 476 |
![]() |
|
RE: Na ICE kartu od 25.6. nechodí zápis 7FFDA co na to říká technik Skylinku, na kterého máš kontakt?Ten ti nic o tom nenapsal ![]() Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
Delta1Co asi může říct. Že má dát kartu do originální čtečky či modulu. V tomhle mu neporadí. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: Na ICE kartu od 25.6. nechodí zápis 7FFDNo právě, že ani v modulu se zápis neaktualizuje.VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 1 476 |
![]() |
|
![]() |