Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příslušenství

Zrcadlení obrazovky v TV

Zdravím, v TV Panasonic Viera mám aplikaci Zrcadlení obrazovky,ale nikde jsem nenašel jak to lze využít a propojit s androidem nebo s PC. Co je potřeba k TV či mobilu,aby to fungovalo? TV čeká na bezdrátové připojení vstupního zařízení...

marksagi
Registrace: 6/2016
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Zrcadlení obrazovky v TV

oba pristroje musia byt prihlasene na rovnakej wi-fi sieti

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

@black13a

na stejné wifi mám TV i mobil

marksagi

@black13a

píše mě to Při použití režimu zrcadlení není k dispozici bezdrátová síť/bezdrátový příst. bod. Je k dispozici po použití režimu zrcadlení. Používáte zrcadlení? Ano - Ne - Dám Ano a skočí zase Čeká na připojení ze vstupního zařízení...

marksagi

@marksagi

Najprv musis zrkadlenie aktivovat v tv - to asi mas.
Potom to aktivujes v telefone (musi byt android 4.4 alebo vyssi) - tam uz by si mal vidiet nazov tv, ten zaregistrujes (pripadne bude chciet pin, ktory vygeneroval tv alebo si ho tam zadal manualne).
Problem este moze byt vo frekvencii sieti - oba pristroje musia pracovat na rovnakej frekvencii, ci uz 2,4 GHz alebo 5 GHz. Niektore pristroje nepodporuju 5 GHz.

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a

@black13a

tak možná ty aktivace,ale nevím kde to v TV i v mobilu hledat,tak jdu zkoušet hledat. Android je 5.1

marksagi

v tv ked mas aplikaciu, tam to je jasne - staci to asi spustit. v mobile to je Zobrazenie (Display) - Vzdialena obrazovka

black13a

teda samozrejme, telefon tuto funkciu musi podporovat ;)

black13a

@black13a

pomocí TV Remote mám telefon propojený s TV, funkce dálkového ovladače, i k aplikacím se dostanu a přehrávání v mobilu obrazu z TV, ale opačně mě to porád nejde.

marksagi

sony led TV zrkadlenie

mne sa podarilo pripojiť so Sony Xperia SP...mobilom... R^ :)

Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,

mat
Registrace: 1/2006
Galerie: mat

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra